empty heart Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ne pricam o albumu samo kao slusaoc vec kao muzicar -e sad jebiga kakav takav skolovan.....Ali ovo stvarno nije KVALITETNO kvalitet nema ukus.....A ti elektronski delovi uopste mi nemaju dinamicke forme pesme pa se vidi da su ubacivani naknadno da bi bilo kao kompletnije i komercijalnije ......U kojoj to vecini metal muzike se stave dva rifa kao main?I da se stavi kao thema ta dva riffa ali celu pesmu sa dva promena ritma to mu dodje ko ok band.....Zapamtio bi onaj ko je slozenija licnost a metalce i sve alteranativce smatram kompleksinjim licnostima....Nisam mislio nista lose bendu samo na komentare od pre da je tezak za slusanje da lici na tool i tako to ovo je smesno u odnosu na te tvrdnje....Mada ovo je prvenac samo napred... p.s Da je sreca da od tih 390 din sto sam dao ti zaradis da kupis trzalicu ne bi mi bilo zao. HA-HA-HA!!! PA TI MORA DA SI DOBIO POGRESAN DISK S'OBZIROM DA TOLIKO PRICAS O NEKIM ''SEMPLOVIMA'' '' ELEKTRONSKIM RITMOVIMA'' I TAKO TO!!! Quote
RaBel Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 darkshinesi jel znate vi ko svira 8-og? Quote
darkshines Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Pa znamo sigurno za nas!!! Verovatno boneyard... Quote
bloodchild Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Koliko ja znam niko nije ni rekao da je tesko za slusanje.Sve prave i ozbiljne grupe nisu teske za slusanje.A cudi me tvoj stav o tim elektronskim segmentima.Ako si skolovan muzicar trebao bi da znas da 99% velikih bendova koristi isti sistem kao i Darkshines samo sto su oni u situaciji da to izvedu i uzivo dok je situacija kod nas po tom pitanju dosta komplikovana.Poslusaj demo snimke bilo koje svetske grupe i cuces da svi koriste elektronske segmente da bi obogatili svoju muziku i produkciju.Mislis li da je Metallica trebala da ostavi npr. Nothing else matters onako u samo gitarskom fazonu bez naknadno snimljenih gudackih elemenata Na sta bi to licilo?.Ako hoces da budes komercijalan moras voditi racuna o svemu.Sto se tice tvoje tvrdnje da kvalitet nema ukus slazem se sa tobom ali ocigledno da ti nemas taj receptor za kvalitet.Pozdrav!!! Ko je to rekao da lici na Tool?? Quote
empty heart Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Koliko ja znam niko nije ni rekao da je tesko za slusanje.Sve prave i ozbiljne grupe nisu teske za slusanje.A cudi me tvoj stav o tim elektronskim segmentima.Ako si skolovan muzicar trebao bi da znas da 99% velikih bendova koristi isti sistem kao i Darkshines samo sto su oni u situaciji da to izvedu i uzivo dok je situacija kod nas po tom pitanju dosta komplikovana.Poslusaj demo snimke bilo koje svetske grupe i cuces da svi koriste elektronske segmente da bi obogatili svoju muziku i produkciju.Mislis li da je Metallica trebala da ostavi npr. Nothing else matters onako u samo gitarskom fazonu bez naknadno snimljenih gudackih elemenata Na sta bi to licilo?.Ako hoces da budes komercijalan moras voditi racuna o svemu.Sto se tice tvoje tvrdnje da kvalitet nema ukus slazem se sa tobom ali ocigledno da ti nemas taj receptor za kvalitet.Pozdrav!!! Ko je to rekao da lici na Tool?? E, AKO SI MU REKAO!!! Quote
bloodchild Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 1. Ko je dao ime bendu? 2. Ko u bendu voli MUSE? P.S. 3. Nije li to Jeca sa nickom Darkshines? Koliko ja znam najveci fan MUSE-a u Kragujevcu je Boza Friedman Pozdrav mom prijatelju Bozi i njegovoj ekipi zelim im puno uspeha!!!!!!!!!! P.S. Bozo hoces li i Swamp-u uraditi ovako dobru produkciju.Mislim da to zasluzuju.Koliko sam cuo nove stvari razbijaju!!!!!! Quote
bloodchild Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 E, AKO SI MU REKAO!!! Pozdrav za Empty heart-a od BLOODCHILD-a!!!!!!!!!! Quote
empty heart Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Pozdrav za Empty heart-a od BLOODCHILD-a!!!!!!!!!! -----------------------------P L U G I N B A B Y------------------------------------ -----------------------------P L U G I N B A B Y------------------------------------ -----------------------------P L U G I N B A B Y------------------------------------ -----------------------------P L U G I N B A B Y------------------------------------ Quote
darkshines Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 A od tih beogradskih? Mozda RAIN DELAY,UNDER DEATH,PROROCK??? Quote
Guest VERONIKA Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 KUPILA SAM DISK I MOGU VAM RECI DA SAM ODUSEVLJENA! PEVACICA JE SUPER A I ONAJ VISOKI GITARISTA JE PRELEP PO MOM UKUSU..... kAD DOLAZITE U bg VOLELA BI DA GA UPOZNAM? POZZZZZZZZ ZA DARKSHINES OD VERONIKE Quote
darkshines Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Veronika dolazimo vrlo brzo,brze nego sto mislis!!! A taj visoki gitarista je nas''sef'' ako znas sta mislim??? Dodji ti kod nas u subotu u KG!!! Velika svirka 202 radija!!! Quote
bloodchild Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ZASTO JE ODLOZEN KONCERT RADIJA 202!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
darkshines Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 20 oktobra ce se odrzati svirka 202 isvirace pored nas i boneyard-a bg tribute bendovi!!! Znaci ludilo eto to je za sigurno!!! Quote
Guest mileena Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ej,pravi ste lazovi!!! Zasto pricate da cete svirati u bg kad od toga nema nista recite kada dolazite i ne lazite vise!!! Ovde ste stekli dobar deo ljudi koji vas gotive prema tome pravac kod nas!!! P.S.ZAMALO DA POBEDITE NA HIT 202 JEBIGA NI DRUGO MESTO NIJE LOSE!!! KISS ZA DARKSHINES!!! Quote
Sinstrel Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Da pogadjam web site samo sto nije...? Quote
darkshines Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) E,pa vidis MILEENA ne ispadne bas sve kao sto isplaniras!!! Koncerta ce sigurno biti do kraja OKTOBRA mozes se kladiti u to!!! A ti dodji na koncert pa nam se javi,valjda ces nas prepoznati!!! P.S.POZDRAVI SVE KOJI NAS SLUSAJU!!! Edited October 6, 2005 by darkshines Quote
darkshines Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Da pogadjam web site samo sto nije...? UPRAVU SI!!! Quote
Vladan Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Prilicno dobar album! Evo uskoro cete i na top listu domacih bendova u Banjaluci! Ajde dodjite i do nas malo! Quote
darkshines Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Prilicno dobar album! Evo uskoro cete i na top listu domacih bendova u Banjaluci! Ajde dodjite i do nas malo! OK!!! CIM ZAVRSIMO SA ZAKAZANIM SVIRKAMA!!! Quote
empty heart Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 KO BRE UOPSTE SVIRA I KAD SE TACNO SVIRA RECITE MIIIIIIIIII!!! GLEDAO SAM VAM SPOT U NISU I TO 2 PUTA U ROKU OD 30 MINUTA!!! IMALI NEKIH PLANOVA ZA NOVI SPOT POSTO JE ONAJ MALO-------ZNATE VEC??? I AKO IMATE NEKIH MAJCI DAJTE DA KUPIMO ILI AKO MOZE... POZDRAV Quote
Guest mileena Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Samo jedno malo pitanje posto imamo jednu sliku i to na omotu diska dali mozete da nam kazete ko je ko na slici PLEASE kladila sam se sa prijateljima ko je ko pa da vidimo ko je bio u pravu!!! salim se samo nas interesuje ko je ko!!! Quote
Recommended Posts