bloodchild Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ma na slici su neki cobani i budale Koliko ja znam na sajtu ce biti nekih novijih slika tako da mozes videti tvoje ljubimce u novom izdanju!!!!!! Quote
darkshines Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) Samo jedno malo pitanje posto imamo jednu sliku i to na omotu diska dali mozete da nam kazete ko je ko na slici PLEASE kladila sam se sa prijateljima ko je ko pa da vidimo ko je bio u pravu!!! salim se samo nas interesuje ko je ko!!! Izgleda da su svi mnogo vise informisani od nas ali nema veze. Kao sto rece BLOODCHILD bice dosta fotografija na sajtu i moci ce da se vidi ko je ko i ostalo! Bice zanimljiv u svakom pogledu jer ga rade 2 neverovatno talentovana lika koji su potpuno ludi(ALI U POZITIVNOM SMISLU),recimo da ce biti dosta TAME i VATRE!!! Ali odgovor na tvoje pitanje: S'leva na desno-BUBANJ-GITARA-BASS-GITARA.Pa ti sama povezi!!! Edited October 7, 2005 by darkshines Quote
SquealMaster Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) Ko lud bre? Salim se, hvala... Zvancini forum Darkshines-a je www.darkshinesforum.co.sr a sajt je jos uvek u pripremi... Toliko od mene za sad... Edited October 7, 2005 by SquealMaster Quote
Mad_Dogg Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Kao sto rece BLOODCHILD bice dosta fotografija na sajtu i moci ce da se vidi ko je ko i ostalo! Bice zanimljiv u svakom pogledu jer ga rade 2 neverovatno talentovana lika koji su potpuno ludi(ALI U POZITIVNOM SMISLU),recimo da ce biti dosta TAME i VATRE!!! Ma skroz smo ludi SquealMaster-u nemoj da reklamiras forum dok ga ne zavrsim! ... A mozda i dobijes ban od nekoga moderatora odavde zbog reklamiranja. Quote
Guest mileena Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 E, bila sam veoma blizu. IVANA sam zamenila saBRANKOM a VOJINA sa BRANISLAVOM!!! Hvala ti na za ovo sada znamo ko ste!!! KISS!!! Quote
darkshines Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 E, bila sam veoma blizu. IVANA sam zamenila saBRANKOM a VOJINA sa BRANISLAVOM!!! Hvala ti na za ovo sada znamo ko ste!!! KISS!!! Tu gresku je barem 100 ljudi napravilo,razglasi malo tamo kod tebe da ljudi znaju ko je ko!!! Pozdrav i za tebe!!! Quote
SquealMaster Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 E, ovako... Posto Branislava u Kragujevcu svi uglavnom znaju kao Boza Fridman, da ne bi doslo do zabune evo njihovih nadimaka: Branko - Stika Vojin - Voja Jelena - Jeca Branislav - Boza Ivan (bez nadimka) Sad neznam zasto sam sve ovo napisao ali ko zna, mozda nekome i zatreba... U svakom slucaju ne moze da skodi... Quote
empty heart Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 HA-HA-HA EVO JEDAN NADIMAK I ZA NJEGA: ZLIVAN ON CE MU DOBRO STAJATI S OBZIROM DA SVI KAZU DA JE LUD A NIJE??? Quote
darkshines Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 EJ,pazi sad najnovija informacija 25.10.2005 pocinjemo sa snimanjem 2 spota samo sto ne mozemo da se odlucimo za koju pesmu!!! Ko je upoznat sa nasim pesmama neka kaze koju bi voleo da vidi u obzir dolaze: ''THIS LIFE'' i ''ONE DAY THE SUN WILL DIE'' pa ako hocete pomozite nam da odlucimo!!! Quote
FakDSistem Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 ljudi, lepo zvucite, ali uopste niste originalni.....uopste.... Quote
bloodchild Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Ljudi ja stvarno neznam sta vam je????????? Dosta vise o tim sranjima jesu originalni , nisu originalni!!!!Normalno je da ne mogu da izmisle toplu vodu ali da odlicno sviraju to niko nemoze da ospori!Za nase uslove oni su svetski bend POzdrav! Quote
bloodchild Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 EJ,pazi sad najnovija informacija 25.10.2005 pocinjemo sa snimanjem 2 spota samo sto ne mozemo da se odlucimo za koju pesmu!!! Ko je upoznat sa nasim pesmama neka kaze koju bi voleo da vidi u obzir dolaze: ''THIS LIFE'' i ''ONE DAY THE SUN WILL DIE'' pa ako hocete pomozite nam da odlucimo!!! Momci i devojko snimite spot za GOODBYE da ljudi vide i cuju sta je emocija!!!!!! Quote
SquealMaster Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 (edited) Mala ispravka... Na omotu s' leva na desno Voja (Bubanj), Ivan (Gitara), Boza (Gitara) i Stika (Bas). Edited October 8, 2005 by SquealMaster Quote
darkshines Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 E jebes ga sad pogresio sam nema veze!!! Quote
RaBel Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Uradite dobar spotic,a ne neki trash kao sto je prethodni mogli biste za stvar One Day The Sun Will Die Quote
negative creep Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Postavila sam na forumu temu o tome tj. glasanje, pa mozete tu izabrati pesmu za koju zelite da se uradi spot. Quote
kaznjavator Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Postavila sam na forumu temu o tome tj. glasanje, pa mozete tu izabrati pesmu za koju zelite da se uradi spot. Quote
Mad_Dogg Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Postavila sam na forumu temu o tome tj. glasanje, pa mozete tu izabrati pesmu za koju zelite da se uradi spot. da ne dodje do zabune, ne na ovom forumu vec na www.DarkshinesForum.co.sr Quote
Guest MegadoctoR Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 (edited) DARKSHINES RULES THE WORLD!!! Edited October 9, 2005 by MegadoctoR Quote
bloodchild Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 DARKSHINES RULES THE WORLD!!! DOKTORE POMAGAJ UBI ME "ONE GIRL" Quote
Guest MegadoctoR Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 TISINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! TI SI BELI CIGANIN!!! Quote
negative creep Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 (edited) E ljudi dodjite na forum www.DarkshinesForum.co.sr Registrujte se, komentarisite....i budite dobri i fini... Edited October 10, 2005 by nirvana girl Quote
bloodchild Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 BURY ME AN ANGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sinstrel Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Provalio sam da na ovoj temi odjedanput dolazi cudo novih anonimnih clanova. Bez avatara, sa praznim profilom i sa par postova iskljucivo na ovoj temi. Ili je sve u pitanju jedna osoba ili su odjednom grunuli sugradjani benda da ih podrze. Quote
darkshines Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Provalio sam da na ovoj temi odjedanput dolazi cudo novih anonimnih clanova. Bez avatara, sa praznim profilom i sa par postova iskljucivo na ovoj temi. Ili je sve u pitanju jedna osoba ili su odjednom grunuli sugradjani benda da ih podrze. PA PORED NAS ''PRAVIH'' VEROVATNO POSTOJE JOS NEKI'' IZMISLJENI'' LIKOVI!!! KAKO DA ZNAMO DA TO NISI BAS TI??????????????????? Quote
Recommended Posts