Sarah_Key Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Super ste zvučali sinoć super su vam nove pesmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Uh zaboravih ubiće me Vilma pozdrav za Dušana od Vilme i Sare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Bejashe do jaja... ako ovako nastavimo resicemo problem side u svetu...samo jos malo da se procujemo... meni je ovo bila vrh svirka...mada ni rostilj nije bio za bacanje... josh malo pa ce i Dushan kao onaj lik iz Harona postati goth simbol za mlade deve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ja: mislim, urbano, ali ne b92 urbano azal: necemo da se vredjamo i, da aurora i ja dobile titulu od dusana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 6, 2006 Author Report Share Posted March 6, 2006 Juce mi je bilo jako lepo. Ali mislim opet shta ja znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Bejashe do jaja... ako ovako nastavimo resicemo problem side u svetu...samo jos malo da se procujemo... meni je ovo bila vrh svirka...mada ni rostilj nije bio za bacanje... josh malo pa ce i Dushan kao onaj lik iz Harona postati goth simbol za mlade deve... stvarno je bilo cool pevac harona je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 stvarno je bilo cool pevac harona je E stvarno bese cool bleja sa tobom...drago mi je da sam upoznao tebe i Zoranu... kapiram da ste bile jedine dve devojke na certu kojima se nije svideo ovaj iz Harona... nego koja je to riba koja se povatala sa tim pevachem...toliko se raspravlja na toj temi da me mrzelo da chitam 15 strana spama...ajde ukratko dajte odgovor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 NorthWind. Hmmmmm. Jel to znaci da si prdnuo na usta? To znaci da sam odslusao album, ali se ne secam navedena tri pravca ili uticaja u bilo kkojoj pesmi. Sto se tice usta, pazi na svoja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 E stvarno bese cool bleja sa tobom...drago mi je da sam upoznao tebe i Zoranu... kapiram da ste bile jedine dve devojke na certu kojima se nije svideo ovaj iz Harona... nego koja je to riba koja se povatala sa tim pevachem...toliko se raspravlja na toj temi da me mrzelo da chitam 15 strana spama...ajde ukratko dajte odgovor... same case here samo si mi uzeo pola onog kit kata salim se ... ko god da se povatao sa pevacem ima ogromnu mozdanu devijaciju toliko covek bi mogao lepo da ode kod stomatologa i frizera, pa onda da glumi frajera. ipak su nasi momci zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 To znaci da sam odslusao album, ali se ne secam navedena tri pravca ili uticaja u bilo kkojoj pesmi. Sto se tice usta, pazi na svoja. Hmmm Ucenk je pobedio ucitelja. Koliko me pamcenje dobro sluzi ja se nisam dao isprovocirato na temi sa koncerta, shto ne bih rekao zatebe sada masteru. No svakom svoje neko se prepusti sitnim strastima, a neko ne. Shta ja tu mogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Mozes mnogo. Obnovis pravopis, za pocetak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 9, 2006 Author Report Share Posted March 9, 2006 Will do! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bradati_simce Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 aklsjdhflaksjdhlfkas dfghdfghvbncv prokletstvo!od kad to ne mogu i slike da se postuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Moja omiljena slika sa certa http://i2.tinypic.com/r10wah.jpg EDIT: Edited March 9, 2006 by Aurora Calerva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Realno... mnogo sam zajeban bassista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 I'd hit it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 10, 2006 Author Report Share Posted March 10, 2006 Vazno je dok si taako zajebano skroman. Nemoj da si tako skroman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Realno... mnogo sam zajeban bassista... realno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Vazno je dok si taako zajebano skroman. Nemoj da si tako skroman. To je zato sto se ugledam na mog bubnjara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Eto, Moni i ja skapirale cije svirke mozemo da pocnemo redovno da posecujemo... Nije taj Charon bas toliko los Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 12, 2006 Author Report Share Posted March 12, 2006 To je zato sto se ugledam na mog bubnjara... icon_da.gif icon_mrgreen.gif Ej ja znam jednu vestinu koju od mene sigurno nisi naucio, a to je vestina u pustanju golubova, u tome si care neprikosnoven. Ne treba mi slicica kada imam Bagija, on samo pusti goluba i odoh ja u drugu realnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeljeznizec Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ako pusti jednog goluba to se moze preziveti,problem je kad pusti celo jato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ej ja znam jednu vestinu koju od mene sigurno nisi naucio, a to je vestina u pustanju golubova, u tome si care neprikosnoven. Ne treba mi slicica kada imam Bagija, on samo pusti goluba i odoh ja u drugu realnost. Sva sreca pa ja imam bubnjara koji nije od krvi i mesa vec od lavande i ruza...ako me kapiras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts