Jump to content

Recommended Posts

Posted

E preslusao sam album (najzad) i bas mi se svidja...Posebno hvala za onaj thanks to deo icon_wink.gif bas ste cool icon_wink.gif Stavite taj spot na site ili uploadujte negde (rapidshare.com)...

puno pozdrava od paprika icon_wink.gifpivopije.gif

Posted (edited)

Aurora poredish me sa nejvecim jebachem. HVALA! Nego jel sesir cool il nije cool shta sad?

Šešir je uberkewl icon_cool.gificon_cool.gif

A to ko je kakav jebač, moraće da kaže neko drugi, neko ko je obojicu... ahmmm.. probao orangelistening.gif

Edited by Aurora Calerva
Posted
Šešir je uberkewl icon_cool.gificon_cool.gif

A to ko je kakav jebač, moraće da kaže neko drugi, neko ko je obojicu... ahmmm.. probao orangelistening.gif

Opet ti ovde da li ti ikad spavas? A cizme su ti bas sexy moram priznati...

Posted

E, Dule, Dule... ( e, sad bi bio fazon da nisi Dule i da sam se ja baš onako fino ispalila mhihi.gif )

Evo, sviće još malo pa ću i ja da se zavučem u svoj sanduk....

Ali eto, da se RD ne bi naljutili što spamujemo --- i tako, beše zanimljivo na Charonu....

Btw, ako neko konzumira onaj Metalni Čekić, bacite pogled na izveštaj sa certa - intie sa Fincima... Tačnije na fotke icon_cool.gificon_cool.gif

Posted
E, Dule, Dule... ( e, sad bi bio fazon da nisi Dule i da sam se ja baš onako fino ispalila mhihi.gif )

Evo, sviće još malo pa ću i ja da se zavučem u svoj sanduk....

Ali eto, da se RD ne bi naljutili što spamujemo --- i tako, beše zanimljivo na Charonu....

Btw, ako neko konzumira onaj Metalni Čekić, bacite pogled na izveštaj sa certa - intie sa Fincima... Tačnije na fotke icon_cool.gificon_cool.gif

Ja sam Cekicare prestao da pratim od drugog albuma... Ne znam valjda mi se tad smucilo ili sta vec, pa bend koji ima gitaristu koji se zove Oskar a pritom je Dronjak...?!#$

Posted

Stvar je u tome shto ja imam sesir, koji i nije bash prashnjav, i josh neshto zaista me je nasha goth kraljica srela sa tim sheshirom na slaviji. Ja mislm da je to bio jedan veoma zanimljiv prizor za nevino oko.

Posted
Stvar je u tome shto ja imam sesir, koji i nije bash prashnjav, i josh neshto zaista me je nasha goth kraljica srela sa tim sheshirom na slaviji. Ja mislm da je to bio jedan veoma zanimljiv prizor za nevino oko.

A to si bio ti? E, stvarno, pod hitno moram da počnem da nosim i svoje ćoroskope preko dana a ne samo kada blejim ispred ovog ekrana orangelistening.gif

Eh da... I za titulu.. icon_redface.gif