zeljeznizec Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 alexie,pa de si,jel tvoj sijamac,ozgleda isto kao moja macka?kad cemo na pivo Quote
ALEXIE_AIC Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Pa, da, moja bebica Dona! Na pivo prvom prilikom! Poziv nikad ne odbijam ! Mozda kad budete svirali sa 202. Bas sam vas se uzelela (i glazbeno i druzbeno )... Quote
ALEXIE_AIC Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ali, ja STVARNO hocu neku vasu svirku u najskorije vreme! Em vas nema ovde, em ne svirate...Pa, nece to moci tako! Quote
wescarebecausewecare Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Naaaaaaa... Evo veliki pozz od Duleta i mene... E bas ste katasrofa... Prvo naucite da svirate, pa onda da se druzimo:) PS: Srecan Mi Rodjendan!!! Quote
markomrki Posted November 3, 2006 Author Report Posted November 3, 2006 Stvarno smo loshi znaci onaj zeljkov zvuk je losh dushan ne zna da svira, ja pogotovo,a i bagijeva nova djitra je gg. Ne go da se mi razumemo. Ulazimo u studio u nedelju i jebacemo mu kevu. Imamo: Spremnost, Motivisanost, noseni krilima boga metala zasviracemo i snimicemo... Quote
Rain delay Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Bubanj unet u studio. Sutra pocinjemo... Quote
markomrki Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 da da, od sutra inace ako nekoga interesuuje na kojoj cu opremi svirati dobicete spisak sutra Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 zelim vam puno uspeha Quote
Karlo SE Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Ljudi samo napred, zelim vam mnogo srece i uspeha u studiju. U Krusevcu sam vas slusao posle godinu dana i "don't fear the river" i "fulcrum" (ako sam pogodio imena(i kako se pisu) pesama)) su moji favoriti od ovih novih koje sam cuo, siguran sam da ce album biti bas veliki korak napred u odnosu na prvi(koji je takodje dobar) i moracete iz sve snage da pokusate da progurate ovo napolju. Pozdrav pa se sviramo u Subotici. Quote
Aris Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 alexie,pa de si,jel tvoj sijamac,ozgleda isto kao moja macka?kad cemo na pivo zeljeznizecuuuuuuu..... eto, vidis, Dio bi mogao da se zaljubi.... e nisam mogla da precutim nikako... Pa de si ti, sto imas phone a nikako da se javissssssss grrr.... Pozdravcic od nas.... Quote
Bejbe Kompajler Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 jel tr00 info da svirate 24.11. u DOB-u na Metal Soundu??????? bitje deranja, ako dolazite.... Quote
markomrki Posted November 9, 2006 Author Report Posted November 9, 2006 E sutra je nadam se poslednji dan snimanja. Tako da cu prekosutra da izbacim spisak. Sada sam u celom tripu oko koncentracije i ta sranja. Tako da strpljenja molim. I da Fiery jel zelish i oznake modela ili samo modele. Quote
Fiery Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Gotovo snimanje bubnja pretpostavljam, sigurno nisu sve snimili. E sutra je nadam se poslednji dan snimanja. Tako da cu prekosutra da izbacim spisak. Sada sam u celom tripu oko koncentracije i ta sranja. Tako da strpljenja molim. I da Fiery jel zelish i oznake modela ili samo modele. Sve, proizvodjaca, seriju, dimenzije, plastike, cinele, stalke... Quote
Puma Lasica Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 To je troo informacija...sviramo na Metalsound-u no.3 24. 11. 2006... Alexie...bice gotovo snimanje bubnjeva...Zeljku,Dushanu i meni tek predstoji guslanje...mada za sada sve ide po planu...Mrki cepa pa rastura... poz... Quote
ALEXIE_AIC Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 aaaaa... Ok, samo polako, iako ja ne mogu da docekam novi album! A 24. se vidimo obavezno! Poz! Quote
Rob Swire Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 E sutra je nadam se poslednji dan snimanja. Tako da cu prekosutra da izbacim spisak. Sada sam u celom tripu oko koncentracije i ta sranja. Tako da strpljenja molim. cekaj, stani, narusava ti koncentraciju da decku nabrojis set na kojem si snimao?? Quote
Fiery Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Pa, ako je bas dobar, treba obrisati bale posle Quote
markomrki Posted November 10, 2006 Author Report Posted November 10, 2006 E ajmo sad. Snimio sam ceo bubanj, jebao sam sam sebi kevu. Namucih se ali mislim da je vredelo. Sto se tice spiska, on je takav da je najdetaljniji moguc. ima svacega pa cete da vidite. Morate da razumete detaljnije od ovoga zaista nisam mogao: Cinele: Hi Hat - Stagg Myra, 13" Rock Brilliant, MYHR13B Crash - Chad Smith Signature Sabian Explosion Crash 18,5" i Paiste 802 Plus 16" (jeste da trocifrena serija nije neshto ali ima boju od koje sam plakao) China - Zildjian Oriental China "Trash" 20" Ride - Paiste 400 Color Sound Power Ride 20" Bubanjevi: Tamburo Opera 12" 14" 16" 18", drvo finska breza Dobos Premier 14" metal (aluminijum) Koze (koliko se secam): Dobosh: Evans Genera HDD 14" coated Tomovi: Remo Weather King Floor Tom: Evian Coated (i koliko sam ja shvatio to je kao evans za evropu, i ima masnocu jebacku) Rampa: Hand Made trodelna dvougaona Stalci: Yamaha za cinele Tama za Hi Hat i za dobosh Tamburo za Chinu Pedala: DBP 700 Yamaha (totalni old school jedan lanac i to), batovi DW power beater. Palice: Vic Firth 2B i da pio sam guaranu... A slike da potkrepe sve ovo cete nadam se moci da vidite na nashem sajtu uskoro. Quote
Rain delay Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Ja se eto, prvi javljam da cestitam mom (band)mate-u Mrkiju na odlicnom bubnjarenju ovih dana. Keep it tight, man! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 (edited) Na cemu se snimaju dzitre ? Edited November 10, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Rain delay Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Jos nije izvesno koja ce biti pojacala. Quote
zeljeznizec Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 za pojacala cemo jos da vidimo,stavicemo spisak kad snimimo gitare Quote
Recommended Posts