Bejbe Kompajler Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 vi ol vr mala deci!!! samo ti javi kad da ve gledimo... kizz:wub: Quote
markomrki Posted December 3, 2006 Author Report Posted December 3, 2006 Sutra u jutarnjem programu. Imedju 6 i 9. A i snimicemo pa cemo da dignemo na sajt. Quote
hlorela Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Uh, bese tesko ustati. ali ustalo se i gledalo. Da li to vase pojavljivanje na RTS-u znaci da cete izdati za njih, ili je to slucajnost? Pozdrav! Quote
zeljeznizec Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 pojavljivanje nema veze sa izdavanjem,album jos nije zavrsen tako da je jos rano pricati o izdavacu Quote
markomrki Posted December 4, 2006 Author Report Posted December 4, 2006 Hlorela stvarno hvala na podrsci. Mislim da cemo uspeti da ih ubedimo da bude i na bg hronici. A ostatak materijala ce biti uskoro na sajtu. Quote
Bejbe Kompajler Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 sasvim, ali sasvim sluchajno prebacih na rts1 kad sam se budila za shkolu. chuh: "a sad Rain Delay"... Ulepshaste mi dan,,, specijalno ti Marko!!! Quote
hlorela Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Hlorela stvarno hvala na podrsci. Mislim da cemo uspeti da ih ubedimo da bude i na bg hronici. A ostatak materijala ce biti uskoro na sajtu. Nema na cemu! Kada se neko istinski trudi oko onoga sto ga cini srecnim i zadovoljnim, to treba podrzati uvek! Quote
markomrki Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Znaci raspisujemo konkurs, Rain Delay trazi devojku za zenski vokal. Treba nam osoba koja ne filozofira mnogo nego peva svojim glasom, i koja je odgovorna. Bez suvisnih pitanja, molim ako znate nekoga takvog, molim ostavite kontakt. Quote
ALEXIE_AIC Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Je l` ti to zezas, Mrki? Sorry ako je suvisno pitanje... Evo, ja se javljam na konkurs! Ozbiljno! Quote
markomrki Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 I da naglasim, nije nikakva strava samo zivot ide dalje, i to je to. Quote
OceanSize Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ne zelim da se mesam... samo kazem fuck i to da sam malo (vise) razocaran odlukom... moje misljenje je da ste izgubili najharizmaticniju pevacicu na yu-vateva sceni...kao sto rekoh-moje misljenje...stoga-nema ljutis...i zelim vam stvarno mnogo srece u buducnosti...i ajde vise da cujemo taj album... Quote
markomrki Posted December 8, 2006 Author Report Posted December 8, 2006 Radimo ga polako po malo pa ce da bude extra. Quote
anchy rox Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 ma nista, dobro sam just se zeeezim Quote
markomrki Posted December 10, 2006 Author Report Posted December 10, 2006 E ovako kako shto pise u naslovu trazimo devojku koja ce da zameni Anu. Bez suvisnih pitanja o tome sve shto treba ovde da se zna je da trazimo devojku koja: 1. peva svojim prirodnim glasom i nema zelju da imitira kojekakve operske metal dive. 2. ozbiljno radi na svom glasu, da ume da drzi ton. (sto znaci da dobro pevanje u tus kabini nece biti uzeto u obzir) 3. pristojno izgleda 4. spremno i odgovorno moze da udje bez ostatka u ovo shto radimo jer mi ne smemo da priustimo predomisljanja posle mesec dana u fazonu ipak nije ovo za mene itd. 5. ostalo kad se cujemo. Rain Delay je spreman da: 1. Maksimalno izadje u susret zainteresovanim, u smislu da ona devojka koja bude i mogla da peva ce imati svu nashu pomoc da se uhoda, niko ne ocekuje da doticna odma propeva i zna sve pesme, znaci postoji rad od jedno metar dana da bi se navikla, posle toga pocinje ozbiljan studijski rad. 2. pomognemo kako god mozemo da se prilagodimo rasporedima, ipak je ovo bend od 5 clanova. 3. pruzimo svu mogucu podrsku doticnoj da se adaptira. 4. i da se maksimalno zajebavamo. Zainteresovane neka se jave na fon 064 5515048 ili neka ostave svoj fon. Oni koji zele neshto malo vishe da saznaju o bendu imaju stranu na my space i nashu web adresu koja je u mom potpisu. P.S. ako mogu da zamolim da oni koji procitaju ovo puste malo pricu da bismo sto pre nasli i krenuli da spremamo novu pevacicu. Hvala. Quote
markomrki Posted December 11, 2006 Author Report Posted December 11, 2006 Vidim ja da cemo imati problem sa ovime veliki Quote
zeljeznizec Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 (edited) Vidim ja da cemo imati problem sa ovime veliki valjda da cemo imati veliki problem sa ovim,pisi lepo mrki Edited December 11, 2006 by zeljeznizec Quote
markomrki Posted December 12, 2006 Author Report Posted December 12, 2006 On to voli u trecem licu sladak je Quote
Bejbe Kompajler Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 ??????? mora da je bilo spamovanja pa je neko uklonio, a ostavio samo intrigantnu mrkijevu izjavu... i'm confused... and waitin' for call... Quote
Rob Swire Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 3. pristojno izgleda velecarski! znaci ,devojka sa andjeoskim glasom ali sa 77kg na 165 cm ne dolazi u obzir? toliko o tr00 pristupu:) Quote
markomrki Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Pazi navikli smo se na Anu. Jebi ga. Iskvarili smo se. Od kurvi i alkohola i droge, ali od danas nema vishe toga Quote
hlorela Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Mrki, ne znam da li sam ti dobro poslala poruku i da li sam pogodila dan?! Kad sam brljotije i smotana. Jbg. Ima li nesto u tvom Inbox-u PM? Ajde, pa pozdrav! P.S. A da, sta fali devojci od 77kg na 165cm? Ako neko to zna lepo da nosi to se i ne primecuje. Moram da odbranim sve devojke. Quote
Puma Lasica Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 (edited) @Lex znaci ,devojka sa andjeoskim glasom ali sa 77kg na 165 cm ne dolazi u obzir? toliko o tr00 pristupu:) we are sellouts... realno... Edited December 15, 2006 by Puma Lasica Quote
markomrki Posted December 15, 2006 Author Report Posted December 15, 2006 ne znam za vas, ali ja se vrlo lako i nadasve jeftino prodajem. (citaj: prodao bi se za brijanje glave) Quote
Bejbe Kompajler Posted December 15, 2006 Report Posted December 15, 2006 wtf.. o chemu vi!?!??! shta se zbiva sa singerkom? i'm still expecting for call......... Quote
Recommended Posts