Гера Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 (edited) Неки су превипе тру, неки су превише емо, а Пешић је избацио бицепс! Edited April 28, 2007 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Rain delay Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 Chudna smo mi skupina, nema sta... Necu se nasmejati vise nikad True/Emo/RnR/avant- stuff Quote
markomrki Posted May 9, 2007 Author Report Posted May 9, 2007 Iiiiiii da poceli smo da snimamo vokale za album, sto znaci ako sve bude kako treba da cemo da zavrsimo ovaj nash dugo ocekivani projekat vec mozda do kraja meseca! 1 Quote
Guest Guru Posted May 9, 2007 Report Posted May 9, 2007 Peshicu... "Otkidam na tvoju obrijanu glavu..." Quote
markomrki Posted May 10, 2007 Author Report Posted May 10, 2007 Vidish nije pesicu obrijana glava vec meni. malo si se dao pogresiti 1 Quote
Шарки Posted May 10, 2007 Report Posted May 10, 2007 Па 'ајде више, не могу да вас јурим по хитовима да бих чуо DFTR!!! Quote
markomrki Posted May 16, 2007 Author Report Posted May 16, 2007 Eeee da sutra radimo promociju knjige o prvom srpskom masovnom ubici u klubu underworld. Stvar je zatvorenog tipa, samo za novinare, organizuje laguna. Nadam se da cete nas gledati na tv pa cemo da vam kazemo kad je. 1 Quote
Lunatic Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Pozdrav ljudi, vidim da dolazite u NS za 8 dana... Nadam se da cete poneti dovoljno promotivnog materijala. Vidimo se Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Demo bendovi nose promo materijal RDovci, kako idete za NS sutra? Quote
Lunatic Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Demo bendovi nose promo materijal RDovci, kako idete za NS sutra? Svaki materijal koji prezentuje njihov rad je promotivni materijal, zar ne? Treba ljudi da ponesu par albuma jer ce sigurno biti zainteresovanih likova koji bi ih i kupili... I jos nesto, svirka nije sutra vec za 8 dana, ako sam siguran....?! Bar je tako najavljeno. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Izvinjavam se, mislio sam - za 8 dana Quote
markomrki Posted May 19, 2007 Author Report Posted May 19, 2007 Imamo stari prvi album, a za drugi cete josh morati malkice da sacekate 1 Quote
solicitor Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 Ko se dokaze na drugom albumu, taj je uspeo u zivotu A svako je nevin dok se drugacije ne dokaze Ziveli deco, neka je Sila sa vama [a chika Soli je sigurno sa vama ] Quote
markomrki Posted May 20, 2007 Author Report Posted May 20, 2007 Hvala, a kako sam cuo do sad ovaj drugi bi trebao da nas izbaci na velika vrata, nadam se. 1 Quote
Puma Lasica Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Idemo kolima... naravno i vi i vash moskvich/trugartomobil ste i vishe nego pozvani da krenete sa nama za NS... bice loodilo... poz... Quote
markomrki Posted May 22, 2007 Author Report Posted May 22, 2007 Dve svirke za redom to ce biti sex, Pravi smo sviraci nema shta. 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Isli bi sa vama da nema ovog Metal Battle-a dan posle srecno enivej Quote
# Una # Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Idemo kolima... Ubedio si oca da ti uzajmi kola ? Quote
markomrki Posted May 24, 2007 Author Report Posted May 24, 2007 Mene je ubedjivao dosta puta. Ima jako dobre oralne metode. 1 Quote
Lunatic Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Ma bitno je da vi dolazite u NS. Ta svirka vam dodje kao generalna proba pred Metal Battle. Voleo bih da prodjete u finale, nadam se da price o namestanju koje su dosle do mene nisu istinite mada... Videcemo, nadam se da glasine nisu tacne. Quote
Elderane Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! I glasine i sve vala vise nemaju nikakvog smisla. Ajde, Lunatic, zivota ti, o cemu se sad radi, izgleda da si opet obavjesteniji od mene Inace, mogao bi neko iz Rain Delay da ponese stotinjak flajera za Metal Battle u Novi Sad, da se podijeli... I izvinite zbog spama na temi. Quote
Lunatic Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Zaista zelim da sve bude korektno i nadam se da ce tako biti. Samo kazem da se nadam da ono sto se prica nije tacno. Meni je zaista potpuno svejedno ko ce ici dalje mada bih voleo da to bude RD i zbog toga sam ovde, da im pruzim podrsku mada cu za to imati priliku i u subotu kada dolaze u NS. Evo, posaljite flajere i bice deljeni uz ulaznice za svirku RD-a. Opet kazem, nadam se da nista od onoga sto sam cuo nije istina. Necemo o tome. Ovo je tema o RD-u. Sorry ljudi... Quote
Recommended Posts