Chicken Little 420 Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 eeee, te sve cd-ove znam napamet, koliko smo ih izvrteli. a doneo sam i jednu novinu sa nikoline police: bruce dickinson! jbt, ubice nas rain delay zbog spama.. Quote
Apeiron Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Ako treaba da reagujem, samo recite Quote
Puma Lasica Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Opusteno...to je samo dokaz koliko smo metal i kao pristovi metala moramo da ga sirimo za dobrobit cele scene... Quote
Rob Swire Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ali zato nije procitao chimairu... Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ali zato nije procitao chimairu... ne kontam? Quote
Rob Swire Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 pa jel se secas ono vece kad smo hteli da gledamo chimairu pa je zabo posle nekoliko poglavlja? Quote
Chicken Little 420 Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 hm.. mi smo pricali o mini-liniji! Quote
Rob Swire Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 a jel? :) :) ja sam mislio na onaj DVD plejer Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 pa jel se secas ono vece kad smo hteli da gledamo chimairu pa je zabo posle nekoliko poglavlja? a to, to je crko disk pa sam morao da skidam opet i skuno sam i narezo Quote
zeljeznizec Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Veceras,negde posle 19 h ,ljudi iz Prokuplja i okoline koji su u mogucnosti da prate program televizije Top 3 moci ce da pogledaju intervju sa Mrkijem i spot za pesmu Fulcrum ,sa naseg novog albuma,emisija ce biti i reprizirana narednih dana,termin reprize ne znamo,ali lokalni metalski zivalj ce se verovatno snaci oko programske sheme ukoliko su zainteresovani da pogledaju Quote
Postmortal Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Албум је факинг фантастичан! Искрено, нисам ништа горе очекивао од вас, али опет СПОИЛЕР: Морам признати да ме је највише одушевила песма "My summer soujourn!" Што ѕбог рефрена (капирам да мало ваших песава садржи "конвенционалне" рефрене), што због употребљеног вокодера у истом рефрену! Е, то кад сам чуо, помислих да ће се онесвестим! Немам ништа посебно да коментаришем јер реално и нема шта! Просто је албум генијалан и зајеб'о се свако ко га прогласи мање-добрим-него-што-би-требало! Свака вам част и много среће!!! Quote
quiet Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 pazario album prošle nedelje u felix-u i preslušao par puta... i sad da vas nahvalim. najpre, pesma na otvaranju. sjajna za početak. najavila je odličan album, mada sam prešao na drugu pesmu tek nakon nekoliko (desetak?!) slušanja prve vidi se (čuje) da je mnogo truda i vremena uloženo u ovaj album, i baš sam stekao utisak da ste mnoooogo napredovali u odnosu na as I bequeath... ako je korak napred u odnosu na prethodnika, onda je to korak od sedam milja my summer sojourn je definitivno iznenadila. pozitivno. meni lično je najdraža waves. dobar album i samo tako nastavite. Quote
Puma Lasica Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Hvala hvala... nama je neochekivano dobro ispala In Early Somnolence...mada je My Summer Sojourn pravi talme hit... poz... Quote
markomrki Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 Sudeci po poseti nasoj temi poslednjih dana, izgleda da je istina kad kazu svakog cuda tri dana dosta Quote
Idrila Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Album 15 puta bolji od prvog...a zasto prvi vise ne moze da se nadje u prodaji? Quote
markomrki Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 Pa prvi ne znam, mislim znam, nas izdavac prvog albuma ne radi ne posao nego nikakav posao, tako da se nadam da cemo ovih dana da dobijemo bar neki primerak naseg prvog albuma. Quote
Vuk Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 UUU NEma vishe da se nadje? Sad mogu da prodam svoj primerak za neke masne novce Quote
Puma Lasica Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Nas prvi album ima jos da se nadje u Mordoru, a kod nas ce biti za koju nedelju dok se Lokner smiluje da nareze cdove... Quote
Vuk Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 E jbg, a taman sam isplanirao novu gitaru od tih para Quote
markomrki Posted November 7, 2008 Author Report Posted November 7, 2008 ladno ima u Mordoru, do jaja, idem da kupim nemam kod kuce nijedan primerak Quote
Recommended Posts