Puma Lasica Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 Hahahaha...to je troo!!!to je metal u Srbiji!!!sam kupujes svoje izdanje jer izdavacha mrzi da ga reze!!!qvlt!!! Quote
Rain delay Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Prodas jedan disk u Beceju, i ceo grad ima album! I to je kvlt Quote
Apeiron Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Postavih najavu za album na Serbian Metal, a recenzija ce cim stigne disk. Samo ga lomite drugari Quote
crusader84 Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Hahahaha...to je troo!!!to je metal u Srbiji!!!sam kupujes svoje izdanje jer izdavacha mrzi da ga reze!!!qvlt!!! A mož' i da skineš. http://www.bunalti.com/?p=17593 Quote
necko Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 odlican je album ne znam kako ali eno ga i na mediaportalu: http://mediaportal.ru/mp3/88962-rain-delay...orget-2008.html Quote
Guest YaMa again Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Хвала за линк. Управо се скида, видећемо шта је и како је... Quote
markomrki Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 QUOTE (Puma Lasica @ 7. 11. 2008, 15:17) * Hahahaha...to je troo!!!to je metal u Srbiji!!!sam kupujes svoje izdanje jer izdavacha mrzi da ga reze!!!qvlt!!! icon_rockdevil.gif A mož' i da skineš. icon_smile.gif Jebi ga on je mislio na prvi album, a ne na drugi. Drugi moze da se kupi na dosta mesta i izdavac nas ne zajebava u ovom slucaju Quote
Rain delay Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Pizdim zbog ovih kacenja albuma na net. A jos vise pizdim, jer ne mogu da prevedem sta ovi Rusi tamo piskaraju... Quote
Mita Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 bas sam sad zaineteresovan kada sam video onaj teaser za novi CD bas zvuci mocno sto se tice kacenja vasih stvari pa jbg uvek ce biti tako a i kao da ste vi prvi bend koji pizdi zbog toga a da je ima u Felxu da se kupi CD? Quote
Rain delay Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 U pravu si, Mito... Sta da se radi... Al, neka. Mora malo i da se pizdi Ima u Felixu- cena 390 din. ili......... Nadjes se samnom u gradu- 300 din. Quote
Uruk Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 (edited) Pizdim zbog ovih kacenja albuma na net. pa to jeste bzvz, ali kome se album svidja rtaj ce ga kupiti(ako moze ikako da ga nabavi), a dosta ljudi van srbije ce ovako cuti a vas... kao sto neko rece nikoga ne mozes naterati da kupi album mada, ja sam zahvalan ovom liku sto je okacio, jer ja sam jedan od onih koji imaju problema sa citacem, a posto sam kupio album, samtram da imam pravo da ga skinem(ali ne i distribuiram ), taman sam hteo da cimam mrkija mi ako moze nekako da album u mp3 formatu da ga slusam, ali sad za tim nema potrebe nego da li bih nekako mogao da dodjem do vaseg prvog albuma(ali preko vas, cenim da je tako jeftinije )... ili da idem u Mordor da ga pazarim? EDIT: e da sad mi pici album u plejlisti, so far, so good (so what?)...super je dacu utiske kad ga preslusam Edited November 10, 2008 by Uruk Hai Quote
Rain delay Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Slazem se sa svim sto si rekao. Mi prvi album vise nemamo... Izdavac je prs'o. Mordor je jedina opcija za sada. Uzivaj Quote
Idrila Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Jos tamo nisam bila...ali cu da idem to je tako glupo, nigde ne moze da se nadje. Pa uzmite sami ga narezite i prodajte na svirkama, bice lakse Quote
markomrki Posted November 10, 2008 Author Report Posted November 10, 2008 Jebi ga on je mislio na prvi album, a ne na drugi. Drugi moze da se kupi na dosta mesta i izdavac nas ne zajebava u ovom slucaju Mislio sam: sa prvim izdavacem imamo problem, ne znamo kada cemo dobiti primerke prvog album i gde ima da se kupi, ali sa drugim nemamo ama bas nikakvih problema. Eto... P.S. ima prvi da se skine na netu Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Ako vam je frka za taj prvi album - Mordor se zatvara pa je u toku nekakav blowout sale, diskovi su 50% originalne cene. Kapiram onda da je taj debi jedno 150/160 kinti Quote
necko Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Pizdim zbog ovih kacenja albuma na net. A jos vise pizdim, jer ne mogu da prevedem sta ovi Rusi tamo piskaraju... http://translate.google.com/translate_t# Quote
markomrki Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 (edited) Ko zna, stvarno. Mislim da cemo da dobijemo jedno tridesetak komada uskoro, za one koji zele da imaju prvi disk, ali u sustini ima ga na netu za free share Rusi kazu da im je do jaja Edited November 11, 2008 by markomrki Quote
- Trinitus - Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Brutala ! Ovo se mora uzeti ! Sve najbolje ! Quote
Шарки Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Ја га купих и једноставно РАЗБИВА! Quote
Rain delay Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Ljudi, hvala puno na podrsci! A hvala i nemanji za ovaj automatski prevod! Sa ruskog na srpski je presmeshno...... probacu sa ruskog na engleski! OK, jos je smesnije tako......... Ali, shvatio sam poentu. Prilicno lepi utisci. Eh, braca slovenskaja! Quote
Valtiel Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Eto jos jedne prednosti izdavanja za NetLabel, Dusane, makar ne pizdis sto ti kace album na rusko/turske sajtove, unapred znas da ce biti za free skidanje. Quote
markomrki Posted November 12, 2008 Author Report Posted November 12, 2008 ma uvek ima skidanja i ja sam licno znao i sta sad, e a jel ide u prokuplju intervju, kako vam izgleda jel ide spot Quote
Valtiel Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 ma uvek ima skidanja i ja sam licno znao i sta sad, e a jel ide u prokuplju intervju, kako vam izgleda jel ide spot Intervju nisam jos navatao da vidim, a spot ide po nekoliko puta na dan. Quote
Puma Lasica Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 To je taj metal!!! jedva cekam da dodjemo dole kod vas da prasimo!!! poz... Quote
Valtiel Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Samo napred, navratite, da pomerimo malo dupenca. Quote
Recommended Posts