Orochi Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Hahahaha...to je ta iskrenoca!!!pevacica da se da u promet!!!instant!!! hvala na podrsci... P.S. mozes i da zaduzis kod nas cd pa da nam platis kad budes mogla... a sve u cilju sirenja metala i duznickog ropstva Ali potpise svi da date XD Uvek fan domacih bendova,spremni smo mi svi da bacamo bruseve i muske gace(za pevacicu ) kao i ostale predmete ljubavi. Hhahaha Cilj vam je jako preavedan! Pogotovo ovo za ropstvo Quote
Gospodin Vodokotlic Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 ma za pevaljku samo brusevi, jebo gace. nice to meet you Quote
Puma Lasica Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Ali potpise svi da date XD Uvek fan domacih bendova,spremni smo mi svi da bacamo bruseve i muske gace(za pevacicu ) kao i ostale predmete ljubavi. Hhahaha Cilj vam je jako preavedan! Pogotovo ovo za ropstvo Mislim da nam je ostao jos po koji potpisani...odvojicemo jedan za tebe... retro je u modi pa tako i duznicko ropstvo poz... Quote
markomrki Posted November 23, 2008 Author Report Posted November 23, 2008 znas sta znalac je znalac a istoricar je istoricar Quote
markomrki Posted November 25, 2008 Author Report Posted November 25, 2008 mala promena plana 6. decembar nije valjevo, jebi ga ne ide se. Ostaju datumi posle znaci Banja Luka. I Fiat grad. Quote
Saša Grbić Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 U očekivanju ful CD-a skinuh sinoć mp3 da vidim šta me čeka. Ono je fenomenalno. Rado bih imao i prvi album na disku. Quote
markomrki Posted November 28, 2008 Author Report Posted November 28, 2008 Da dobro si me podsetio da lovem Lokicu da vidim sa njim da nam da nesto prvog Da dobro si me podsetio da lovem Lokicu da vidim sa njim da nam da nesto prvog Quote
Puma Lasica Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 U očekivanju ful CD-a skinuh sinoć mp3 da vidim šta me čeka. Ono je fenomenalno. Rado bih imao i prvi album na disku. Sto se tice drugog albuma njega mozes da nabavis kod Nebojse Lakica u Banja Luci...sto se tice prvog albuma, kao sto rece moj vrli bubnjar, ni mi ga vise nemamo vec cekamo od bivseg "izdavaca" novi paket istih...njih cemo da dajemo za neku sicu - tipa za 100din... sto se tice kritike, sta reci osim "HVALA" poz... Quote
angel84 Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 cim dobijete novi paket istih odmah javljajte to moram da imam Quote
Puma Lasica Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 cim dobijete novi paket istih odmah javljajte to moram da imam No problemo... Quote
angel84 Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 drzim te za rec samo napred,odlicni ste Quote
Rain delay Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Molim ljude da nam ne zamere zbog ucestalih promena termina (otkazivanja) RD svirki do kraja godine. Nije do nas. Quote
markomrki Posted December 4, 2008 Author Report Posted December 4, 2008 Da, i mi se radujemo kad se zakaze i ozbiljno se spremamo za svirke da se ne brukamo pred ljudima i onda se smorimo kad se otkaze. Quote
petruccci Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Jel ce biti neki Kragujevac uskoro? Quote
Puma Lasica Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Kragujevac 26.decembar - potvrdu dobijam do ponedeljka Beograd 6.februar - info za promotivni koncert ce biti blagovremeno objavljen Recenziju albuma "We Forget" mozete procitati u novom broju casopisa Singidunum Weekly (4.jan-11.jan)!!! poz... Quote
markomrki Posted December 4, 2008 Author Report Posted December 4, 2008 ne seri da sviramo 6 tog nisam znao. a za singiduum kapiram da si mislio decembar jel Quote
Idrila Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 6. februar? nista pre? pa, bolje ista nego nista... ionako nemam vremena da dolazim na vise svirki... Quote
markomrki Posted December 5, 2008 Author Report Posted December 5, 2008 Morate da nas razumete bar malo, ima ispitni rok i frka nam je malo, a i ne samo to nego datumi su problem zbog bukiranja i moramo sebi da damo vremena da uradimo to kako treba jer hocemo da ne pravimo samo jos jednu svirku u nizu. Quote
Puma Lasica Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Elem...moja greska...4.dec-11.dec...taj broj Singidunuma... Sto se tice svirke u BG, mi bi voleli ranije ali zbog ispitnih rokova ne mozemo... @Mrki dobro,bre...jel ti sedis na usima kad smo na probi???...jel smo lepo rekli da pomeramo svirku za februar i to 6. jer 7.sviramo u Kikindi...!?! ili su gluv ili imas selektivno pamcenje,hahahaha poz matori... Quote
markomrki Posted December 5, 2008 Author Report Posted December 5, 2008 Definitivno selektivno, kapiram da smo pricali o nekim amoralnim akcijama da bi zapamtio for good Quote
Idrila Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Morate da nas razumete bar malo, ima ispitni rok i frka nam je malo, a i ne samo to nego datumi su problem zbog bukiranja i moramo sebi da damo vremena da uradimo to kako treba jer hocemo da ne pravimo samo jos jednu svirku u nizu. Aha, mozda ti i poverujemo. Hocete da nas naterate da cekamo da biste 6og zaradili vise para od ulaznica jer cemo svi doci Quote
Puma Lasica Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Elem...plan nam je da se toliko nafatiramo para od promocije albuma,da mozemo da se preselimo u Svedsku i tamo sirimo metal jer ce onda nas posao u Srbiji biti gotov... :mhihi: ili da batalimo metal jer smo postigli sve sto smo mogli u Srbiji hahahahah... izvaljeni smo... poz za Idrilu... Quote
Puma Lasica Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 (edited) OFICIJALNI SAJT BENDA RAIN DELAY JE U POGONU!!! WWW.RAINDELAYBAND.NET Edited December 6, 2008 by Puma Lasica Quote
Recommended Posts