markomrki Posted January 26, 2009 Author Report Posted January 26, 2009 Ako si stara kajla ne radi nista, ali nas dobre studente radi onako streberski. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ocemo drapery falls u kragujevcu ili smrt:P Quote
markomrki Posted January 28, 2009 Author Report Posted January 28, 2009 hmm, ne znam vidis podsetio si me na to malo ali efikasno oruzje iz naseg arsenala. Pazi, to treba vezbati a mi nismo dugo, tako da ako dovezbamo do svirke zasto da ne. Quote
vladream Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Ocemo drapery falls u kragujevcu ili smrt:P nego sta! jes da niko nece da zna pesmu, ali ko ih jebe Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 Kako nece vredim makar za petoricu i dolazim iz Krushevca na koncert ,a stvarno mi je ostalo u secanju kad su svirali evo i sad se jezim mada mi se stvari sa novog albuma zvuce strasno usiljeno Quote
markomrki Posted January 29, 2009 Author Report Posted January 29, 2009 (edited) usoljeno? Edited January 29, 2009 by markomrki Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Pa da je suvo meso pa i ajde:P Quote
Dray Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Kao Prvo moje ime jeste Dragana i prezivam se kao Dray (nazalost) ali ja sam totalno peta osoba od tzv Dray i napisala sam temu zasto mrzite draganu iz cistog razloga jer necu da ispadne posle da mene prozivaju zbog nje jer se nazalos zovem i prezivam kao ona ali sam zato mladja od nje 3 god!!!Sto se tiche svirke ja sam obecala da cu se potruditi da vam organizujem svirku jer vas jako volim i cenim(i nisam grupi ) A na vama je da (ako hocete) verujete nekima koji me ni ne poznaju ili meni!!!To sto neko predpostavlja da sam ja Dray moze da okaci macku o rep jer moje ime je Dragana Stefanovic;Manson;Toppinen '86!!!Hvala i molim vas ne prozivajte me za tu "Dray"hvala!!! vauuuu...a sa"tom"Dray si se ti mesecima druzila i govorila mi kako me volis kao sestru...ala su ljudu dvolicni...strasno....!!! Quote
Chicken Little 420 Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 hihi, citiran post iz 2006. godine.. Quote
Puma Lasica Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 RAIN DELAY @ Singidunum Weekly Quote
markomrki Posted January 30, 2009 Author Report Posted January 30, 2009 Rain Delay danas u 24 sata. Quote
Puma Lasica Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 RAIN DELAY @ Toxic Metal Webzine http://www.toxicmetal.in.rs/index.php?opti...u&Itemid=30 http://www.toxicmetal.in.rs/index.php?opti...s&Itemid=28 Quote
Imrahil Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Ima i recenzija u City Magazine-u, dobiste 3/5. Quote
Puma Lasica Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ima i recenzija u City Magazine-u, dobiste 3/5. Ako...bitno da se pise o nama... Nego...koji broj/izdanje City Magazina???Nesto skorije ili ne tako skorije??? Quote
Imrahil Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) Najnovije, od 28.01. Evo, otkucacu, kratko je: "Pretenciozni, melodramaticni numetal fjuzn reskih gitarskih rifova, brutalnog na granici grindcore pevanja, neznih prekratkih akusticnih pasaza sa delikatnim zenskim vokalima, relativni je opis benda RD i albuma We Forget. Neko je rekao Evanesence, medjutim bend bi vise voleo da se govori o Faith No More i Poison. Muzika benda se pojavljuje u filmu "Milos Brankovic". Samo za predane obozavaoce zanra." I da, da ne bude zabune, nisam ja pisao recenziju, samo prenosim Edited January 31, 2009 by Imrahil Quote
markomrki Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Jebo te ko je ovo recenzirao Quote
Rain delay Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Inkompetentnost. "Evanescence"??? "Poison"??? Debil. Quote
markomrki Posted January 31, 2009 Author Report Posted January 31, 2009 Mislim stvarno sam malo odrastao poslednjih godina pa sam naucio da ne budem skakljiv na lose kritike, ali ovo je smesno, ne znam mozda gresim, sta biste vi rekli na ovo, u vasem slucaju? Quote
Rob Swire Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 (edited) iskuliras. to je stvar mozga a ne odrastanja. naime, tvoje ime se pominje. kada nekoga zainteresuje recenzija iz bilo kog razloga, otici ce da cuje band, pa ce shvatiti da je recezent debil, te ce napusiti recezenta a ne muziku. sad kazem, to je stvar misaonog procesa, ali sujeta je cudo...bitno je da se stvara fama, ali i to se tesko kapira, koliko vidim. Edited January 31, 2009 by LeX69 Quote
Imrahil Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Iskuliras, sto kaze Lex. Uostalom, sta ocekivati od magazina koji napise: "Iron Maiden dolaze u Arenu da pokazu sta su naucili od poslednjeg gostovanja osamdesetih na Sajmu." Quote
Puma Lasica Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Poison!!!hahahahahhaa to je zato sto Mrki ima natapiranu kosu!!!hahahahahha Quote
Rain delay Posted January 31, 2009 Report Posted January 31, 2009 Ma, zabavno je sve to. Mediji i tako te stvari... Quote
Recommended Posts