Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ništa ja ne pričam dok ne čujem to, a tad sledi sec-operacija. xD

Javite kad šaljete promo diskove, a i kad dolazite u pomoravske

krajeve, možda do tad i dobijem kameru pa da vas sve lepo usnimimo

za dnevnik. xD

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svirka je bila ... uh bre!!!!!!!! Obozavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vas xD hahaha :rolleyes:

ziveli :pivopije: jedva cekam ovaj treci album i hocu popust! :P Danijela Barbulovic

e sad ja, vlasnik profila...

kako mi je falilo da odgledam jedan dobar metal bend, posle gomile kljakavih tezga bendova koje sam gledao u poslednje vreme :haha:

fala vam drugari za dobru svirku ;)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Svaka čast na jučerašnjoj svirci, što reče krchulj - nedostajalo mi je da odgledam kvalitetnu izvedbu. :pivopije:

P.S. Mrki će mi objasniti gde se nalaze plave neonke koje ne mogu da se promaše. :razz:

• Upvote 1
Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svirka je bila ... uh bre!!!!!!!! Obozavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vas xD hahaha :rolleyes:

ziveli :pivopije: jedva cekam ovaj treci album i hocu popust! :P Danijela Barbulovic

e sad ja, vlasnik profila...

kako mi je falilo da odgledam jedan dobar metal bend, posle gomile kljakavih tezga bendova koje sam gledao u poslednje vreme :haha:

fala vam drugari za dobru svirku ;)

Hvala oboma punooo!!!

• Upvote 2
  • Downvote 2
  • 3 weeks later...
Posted

Ma brate, ne lupa samo meni nego i drugim clanovima benda. Kapiram na drugim temama ali na nasoj mi je nejasno. Na kraju krajeva sta reci kad su forum sve deca zaposela.

• Upvote 4
  • Downvote 6
Posted

Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstine koje su opet isplivale, lazi, obmane, nipodastavanja, i tako dalje i tako dalje, ona prljava i gadna Srbija uvek te nekako nadje. kako bilo, sam utisak o svirki je bio izvanredan, uzivao sam u svakom minutu na bini.

• Upvote 8
  • Downvote 10
Posted

Nesto mi pomenuse danas da ce vas zvati kod nas opet krajem avgusta na festival,bicemo zajedno drugog dana verovatno u subotu kad su vise cepacki bendovi.

• Upvote 2
  • Downvote 1