Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 7 months later...
  • 6 months later...
Posted

Napljuvaste čoveka, a znalo se od početka da je njegov bend. Ovakve stvari se često događaju kada je jedna osoba centralna (i/ili kreativna) figura benda, ništa novo.

Koliko znam, bez pevačice su ostali još prošle godine (ako se nisam zajebao), a pričalo se da Šuput upada u kombinaciju pre nekoliko meseci. Veće je iznenađenje što su sad tu novi gitarista i bubnjar.

Sad mi je žao Mrkija, zbog tetovaže.

Posted

les je bio i u postavi pre te, dok su jos svirali zec i mrki. ta postava (pesic, les, mrki, zec) je imala jednu jedinu probu u nasem studiju i onda se sve to izdesavalo... najkraci period da je bend delio prostoriju sa nama :D ja sam posle toga nagovarao mrkija i lesa da sa zecom naprave bend i da njih trojica sviraju neki zajebani emperor vs. death symbolic fazon, nek budu i instrumentali, samo da sviraju... bend bi se zvao les mrkog zeca. nisu me poslusali jos uvek :(

• Upvote 2
Posted (edited)

Napljuvaste čoveka, a znalo se od početka da je njegov bend. Ovakve stvari se često događaju kada je jedna osoba centralna (i/ili kreativna) figura benda, ništa novo.

Si ti neki fan Nikole Vranjkovica?

Ne znam ja, kad su svirali u Prokuplju tamo 2004. nisu izgledali kao Dušan i sinovi, nego kao bend :P

Edited by Demon Seed
Posted

ne razumem sta je lose oko te tetovaze. bend nece zauvek raditi i to je bitan deo njegovog zivota, svirao koliko bar 10 godina u bendu? ipak je to bitan deo njegovog zivota, ne verujem da se kaje.

mada bih ja bez pevaljke promenio ime benda i nastavio tako, ali ne pitam se ja pa eto, nek rade sta hoce :D