Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prilicno bi bio razocaran da Ognjen nije napisao toliko analizu...sve kritike,sugestije i tome slicno su uvek dobrodosle... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

od 1.jula pocinju pripreme za svirku u Beogradu...svirka ce biti najkasnije do 15.jula...sto znaci da niko od nasih fanova ne sme na more pre 15.jula... icon_razz.gif

icon_mrgreen.gif

Posted
od 1.jula pocinju pripreme za svirku u Beogradu...svirka ce biti najkasnije do 15.jula...sto znaci da niko od nasih fanova ne sme na more pre 15.jula... icon_razz.gif

samo nemojte da bude posle 20og!! icon_sad.gif mozda idem na rafting/paraglajding/istrazivanje pecina... icon_smile.gif o boze.. poginucu sigurno... icon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

samo nemojte da bude posle 20og!!  icon_sad.gif mozda idem na rafting/paraglajding/istrazivanje pecina... icon_smile.gif o boze.. poginucu sigurno... icon_smile.gificon_smile.gif

huh.gifhuh.gifhuh.gif

i da...nemojte promociju u periodu Exita icon_da.gif ...jer smo svi u Novom Sadu icon_rockdevil.gif ...posle toga sto se mene tice moze, jer ja more necu videti, samo knjige i smrdljivi BG no.gifno.gificon_mad.gificon_mad.gif

i dalje mi nije jasno kako voyage, kad je to imenica, a glagol je voyager icon_confused.gif ...cem pitam ortakinju, mozda sam pocela da zaboravljam francuski icon_cry.gificon_uhoh.gif

Edited by amy_mccoy
Posted
Hvala na analizama, majke mi Fiery nagonis me na samoubistvo, a ja sam mislio da sam prilicno jak.

Nemoj da si takav, realno, album je jak. Nisam nesto dobar na komplimentima, ako ti silne pokude smetaju, koncentrisi se na finalnu ocenu icon_wink.gif

A racunam da je finalna ocena prilicno realna. Vrlo dobro uz puno mesta za napredak.

Posted
P.S. Bez ToD-a nema tri boda... laugh.gif

Tako je, e TO je zdrav stav!

P.S. - Dovlači svoje dupe malo češće na ''onaj'' forum gde smo Bilja i ja! laugh.gif

Posted (edited)

Види колко нас је у истом трену на овој теми...

Два баса, две гитаре...

Иначе, може СКЦ, по овој врућинчини, баште су спас!

Edited by Lukather
Posted
Види колко нас је у истом трену на овој теми...

Два баса, две гитаре...

Иначе, може СКЦ, по овој врућинчини, баште су спас!

a posle svirke... crevo u ruke.. pa da pravimo mokru zurku... mhihi.gif hehe....

Posted
gde ce uopste biti organizovana svirka? skc, kst, filozof, nesto cetvrto?

samo nemoj Filozof na 40 stepeni icon_mrtav.gif

@Strato- mokra zurka icon_twisted.gif moze moze

Posted

ako se svirka spontano pretvori u spomenutu zurku, ja cu pustiti 80s kompilaciju (pripremljenu specijalno za tu priliku)..

"you spin me right round, baby, like a record.." icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif (ko razume, shvatice snagu ovih rechi icon_smile.gif )