Puma Lasica Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Ma nismo digli nos nego smo pukli sa vremenom na netu...sto se tice Kragujevca svirka ce tamo biti ali tek 12. ili 13. avgusta ...koliko sam ja obavesten... sutra palimo za Zajechar sa 202-om...hvala ti Strato na onim silnim slikama... jedva sam otvorio stranu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) Ma nismo digli nos nego smo pukli sa vremenom na netu...sto se tice Kragujevca svirka ce tamo biti ali tek 12. ili 13. avgusta ...koliko sam ja obavesten... sutra palimo za Zajechar sa 202-om...hvala ti Strato na onim silnim slikama... jedva sam otvorio stranu... e sad znas koliko sam ja puko dok sam kacio te slike... hehe... ali nadam se da je vredelo... ps.. ima li ko br. od zeljka.. oh.. Edited July 16, 2005 by StRatO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukather Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 И тако Жељко постаде секс симбол домаће метал сцене... Мораће сутра да се причува, има доста финих женски тамо... А и овај Игор ми постаје сумљив! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 ej bre, vi iz rain delay-a, odlozite onu kisu sto su najavili za sutra, pa da lepo ide u grad, znas kako... da bude i zenski i sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) sto se tice Kragujevca svirka ce tamo biti ali tek 12. ili 13. avgusta ...koliko sam ja obavesten... Eh sta ti je baksuz...jedini vikend za vreme raspusta koji necu provesti u kg-u... jel moze neko da mi da zeljkov telefon? tako je slaaadaaaak! a tek mrki.. jel neko zna koju farbu za kosu koristi? Oh, well, whatever, nevermind... Edited July 17, 2005 by nirvana girl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 evo novih i svezih slikica iz Zajacara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ona pozadina je doom as fvck. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane_FlusH Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Veliki pozdrav za Rain Delay!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 bubnjar najveci lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 lik frik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Zajechar jako lep grad ali dok dodjes do njega muda oteglis... U svakom sluchaju ovo nma je bio prvi put da smo svirali na trgu...steta sto nismo imali malo vise vremena ali sve u svemu bejase jako dobro... poz za sve bendove koji su bili u Zajecharu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yebiggah Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Dobro je bilo. Problem je shto je u pitanju bio skc,poznat po krsh ozvuchenju... Pozdrav za sve chlanove,posebno za Zheljka i Mrkishu (sad me znash) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 pa bas je krsina ja se secam konerta gorgorotha i bilo je katastrofalno ozvucenje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Mogu da kazem da ljudi jebu kevu kako dobro sviraju (iako ja ne slusam takvu vrstu muzike). Jedini veliki pozdrav za Anu (drugaricu iz odeljenja), i dobrog joj brata Dusana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Dushan je otisao u Shvedsku na vaznu misiju...treba da nas promovise i uvali diskove relevantnim ljudima na metal sceni ...drugim recima obavlja nemogucu misiju jer svi znamo koliko je komunikativan... no dobro... bend ima svo poverenje u njega i siguran je da ce valjano i efikasno odraditi Shvedsku... isto tako ima solidnih 96% da tamo nesto povali... nase molitve su sa njim... ala serem svaka mi chast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 omfg Zaječar u srcu : Sve pohvale za bend. Za ovakvu vrstu metala je potrebno mnogo bolje od onog u SKCu da bi napravio onu pravu atmosferu, ali oni svoje odrađuju odlično .... Nadam se da će te dobro proći promocija. živeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 omfg Zaječar u srcu : Sve pohvale za bend. Za ovakvu vrstu metala je potrebno mnogo bolje od onog u SKCu da bi napravio onu pravu atmosferu, ali oni svoje odrađuju odlično .... Nadam se da će te dobro proći promocija. živeli Trudimo se... poz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 ej, Bagi, srecan rodjendan i put u Egipat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audion Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 AJ BANITE NA MOJU SVIRKU(WHITESNAKE, DEEP PURPLE,QUENE, METALICA, RAINBOW, URIAGH HEP...... ISTRO KAO I U VOODOO KAFEU STO JE BILO SAMO JE SADA U "REPUBLICI" U PETAK!!! DODJITE SA SALETOM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 shto vi niste svirali na HITu kada on beshe u Lazarevcu? no, dobro... moram se dochepati vasheg albuma... videcu vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 shto vi niste svirali na HITu kada on beshe u Lazarevcu? no, dobro... moram se dochepati vasheg albuma... videcu vec... Pa upochetku smo trebali ali onda je svirka pomerena...u medjuvremenu je promenjena i lista bendova ...i tako... sto se tiche albuma posalji Mrkiju adresu i pare a on ce ti poslati album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ja danas palim za Bugarsku...idem na godisnji odmor...Mrki mi je dozvolio 10 dana i nameravam da ih iskoristim u potpunosti...shala Mrki shala... vidimo se tamo negde 07. 08. 2005...i tako... poz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukather Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Путуј игумане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 a ja bila ubedjena da je Egipat.. anyway, srecan put! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Dushan je otisao u Shvedsku na vaznu misiju...treba da nas promovise i uvali diskove relevantnim ljudima na metal sceni ...drugim recima obavlja nemogucu misiju jer svi znamo koliko je komunikativan... no dobro... bend ima svo poverenje u njega i siguran je da ce valjano i efikasno odraditi Shvedsku... isto tako ima solidnih 96% da tamo nesto povali... nase molitve su sa njim... ala serem svaka mi chast... Dabome, k'o sto nas uci CKM(citaj:Biblija), ako Svedjanku castis pichence, sanse rastu na slidnih 100%. Dobro je sto Puma ide na odmor. Prestace da pije. Bar na neko vreme...ko bi rekao da oni likovi iz Decontrolled onoliko sljokaju, a sviraju onako gay muziku..Elem, relevantna informacija za fanove Rain Delay: Dusan je "trash10 pijan" posle 2 piva. Cure, navalite... ...izgleda, posle ovoga, nista od mog DVD-a iz Gotteborga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts