Chlan 787 Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Мислим да Београд заслужује мало бољи опис од компарације са санаторијумом, па сам то намерно изоставио... Кључна реч је мало! Је л' могу негде да се чују ваше ствари за следећи албум... Или боље речено: ''Добро, Лазо, докле ја да чекам <Don't fear (the river)>?'' (don't fear) the river ocu svoj procenat od zarade kad izdate drugi album!! Quote
Baal Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Dolazim u Mol na hit 26. Biljo, pođi sa delayama da ti konačno dam onaj dvd.. poz Quote
Rain delay Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 @ Lukather- (Don't Fear) the River Chekaces, treba vremena, jbg... @ Baalavi Behrit- Eeee', dobra ideja! @ Horny Angel- Slusam jebeni After Party ceo jebeni dan. Wavelengths- The Station EP, Ma, uopste nije losa produkcija, zvuci k'o da je ploca. Dobar ti avatar, taman za omot spomenutog CD-a... Btw. Niste svesni kakva nam je nova stvar... taman za Baal-a... Quote
Puma Lasica Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Znacu sutra kakav bass kupujem...tj. znacu kada ga budem video i chuo/isprobao... otvoren sam za sve marke bassova... Quote
Baal Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Btw. Niste svesni kakva nam je nova stvar... taman za Baal-a... Sad si me zainteresovao Ako ćete da je svirate na hitu, dolazim 100% Quote
Chlan 787 Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 otvoren sam za sve marke bassova... da, kad smo vec kod promiskuiteta... ... @delaya: nemoj da slusas tu verziju!! brisi, brisi to sa kompa!! ovo na avataru i jeste slicica (snimljena pre 29 godina i malo obradjena) za omot... @baalawi: videcu da dodjem u Moll... Quote
Puma Lasica Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Kupih Yamahu...RBX170...isti kao Stratov... Htedoh one sa aktivnim magnetima ali treba za to 1000 evra a ja te pare ne znam ni kako izgledaju... jedva cekam da ga isprobam na nekim shvedjanijama i krljama... toliko... Quote
Lukather Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Не бих баш да кварим моменат, ал' мени тај бас баш нешто и не звучи лепо... Ил' је то мож' до Игора? Quote
Lukather Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Не бих баш да кварим моменат, ал' мени тај бас баш нешто и не звучи лепо... Ил' је то мож' до Игора? Quote
StRatO Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Не бих баш да кварим моменат, ал' мени тај бас баш нешто и не звучи лепо... Ил' је то мож' до Игора? definitivono je do mene.. iskreno ja nemam pojma da sviram... jbg... cuo si kad djole uvati moj bass.. hehe.. Quote
Rain delay Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 (edited) Strato, nije da ne znas da sviras, nego se opanjish ki maj-muun. Bagijev bass je extra! Ja garantujem! Ne sviramo u Molu 26og, jer sviramo na jednom festivalu u KG 25og... Edited August 9, 2005 by Rain delay Quote
Chlan 787 Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 aha, znaci KG je def ugovoren.. ne znam hocu li moci da idem (s vama) zbog ispita, mada bih bas volela... Quote
markomrki Posted August 9, 2005 Author Report Posted August 9, 2005 poruka za Nirvana Girl je ta da 25 sviramo blizu KG na ravnom necem, ali idemo iz KG, i 10 septembra je zakazana svirka u KG. Quote
OceanSize Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Ravni gaj, mrki.... c c c... Bice to neki festivalcic... Quote
Puma Lasica Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 Jedva chekam...bas mi se svira... Quote
markomrki Posted August 10, 2005 Author Report Posted August 10, 2005 Da da brate, cekaj ti probu, pa cemo za ostalo da vidimo. Quote
Baal Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ma već sam dogovorio put u Bečej kod ortaka Quote
markomrki Posted August 10, 2005 Author Report Posted August 10, 2005 Jebi ga brate. Mogli smo nekako da se dogovorimo, ali tesko, jer mi 25 sviramo u KG i vracamo se 26 ujutro. a 202 krece isti dan ujutro, tako da cemo da se odreknemo jedne svirke, pa bice ih jos mnogo. A i ako ti je KG blizi, onda ti dodji 10 septembra u dom omladine u KG Rain Delay ce imati promociju albuma. Quote
Baal Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ma opušteno, nema frke. Dogovoreno za 10. poz Quote
Puma Lasica Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Kupih i pojachalo...fender od 15 vati...ispusta zvuk...to je najbitnije... Quote
markomrki Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 Lepo se dusan raduje zbog tebe kada sam mu rekao da je 15 vati reagovao je kao da je 150. Quote
Chlan 787 Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 pa, ok, u svakom sluchaju je dobrodoshlo... ne? sto se ti, koljega, ne javljas? ne znam dal' i dalje postojis ili to samo tvoj duh povremeno svraca na yumetal? Quote
Puma Lasica Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Danas idem do Zeljeznog da malo vezbamo uz metronom...moramo da se napeglamo...ovo vazi i za Dushana... nema izgovora... vezbanje do iznemoglosti... Quote
Recommended Posts