Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi ga nismo ni pogledali a kamoli dobili... icon_da.gif

razlozi za to su:Jimijeva lobotomija i trenutna otsutnost Sicpetovog teche kod kojeg je drugi snimak...

jedan snimak cemo dobiti...a Jimijev kada ostarimo...valjda... icon_uhoh.gif

Posted (edited)

Dobio sam album od ortaka na slušanje pre nekoliko dana i sviđa mi se. Nisam puno slušao puno ovakvih bendova, ali ostavlja jedan autentičan i originalan trip, naročito potpomognut ženskim vokalom, koji tako dobro "leži" u ovako razuđenoj i melanholičnoj muzici.

Najpesma mi je svakako Departure - koliko samo tu slojeva ima !

Omot je odličan, a i ostavlja profesionalan feeling (ako izuzmemo jednu malu typo grešku mhihi.gif ), domaći bendovi imaju običaj da ne vode računa o ovim stvarima i tu puno greše, vi ste ovo skroz fino odradili.

poz

pivopije.gif

Edited by SoulForged
Posted

Da inace bigrafiju sam zavrsio, samo ove upitnike, i vesti, i diskografiju, i recenzije, i mogu da nosim Tici materijal.

Da i jedan vest. A to je da zbog organizatorskih razloga ne sviramo u Ravnom Gaju. Tako da smo vidjeni dan kasnije na Molu. Eto Baal ostvarila ti se zelja.

Posted
Ne mogu da verujem

da i Amentes svira.

DOYAYA! icon_rockdevil.gif

Zivote, lutalico...

Baal, dolazis li?

Hehe, pa kad JA organizujem... icon_rolleyes.gif

Mala sala, hvala Darku (Downstroy) na pomoci oko Amentesa!

Posted

tesko, ja necu ici u sentu... Btw, Darko, ako si se prijavio za onaj demo fest, onda mi nasnimi novi Soulfly i ponesi kad budes dolazio... ako ga ne nabavim dotle...

Posted
Zvali nas da sviramo u subotu u Svilajncu, ali nemaju para za putne troskove, tako da jebi ga.

Da zivimo u nekoj normalnoj zemlji sami bi platili put...ali ovako... wallbash.gif

Dobili smo snimak sa nashe promocije...novo iskustvo...videti sebe kako sviras...ladno sam imao tremu dok sam se posmatrao u TV-u... ph34r.gif

trip... icon_da.gif