ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Vodim te kod mire napravicemo luuuudnicu! bilo je strava u pancevu... dobar provod na kraju ispade... Quote
Dark hunter Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Ja sam vas sinoc prvi put slusala, i stvarno se super zvucali, samo tako nastavite... Quote
Puma Lasica Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Jeeeee...josh potpisivanja na diskove...bas volim to da radim,a i prilichno sam se izvestio u toj disciplini... hvala svim ljudima iz Pancheva na podrsci i veoma dobroj svirci... poz... Quote
anchy rox Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 KAD SI SE, BRE, TI POTPISIVAO? meni lik trazi autogram a ti nemas kao olovku da mi pozajmis, bagro... Quote
amy_mccoy Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Ana, sledeci put malo vise odgovornosti, ponesi olovku btw...mrki, pazi kuda hodas sledeci put, samo sto me ne srusi u petak Quote
markomrki Posted September 6, 2005 Author Report Posted September 6, 2005 Sta cu kad sam snazan i jak. Quote
Baal Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 (edited) Samo da skrenem pažnju na jednu grešku u bookletu. Na back coveru, gde su napisani nazivi pesama piše: "exept Essence of Loss written by...". Znači greška je zato što se piše except poz Edited September 6, 2005 by BaalBehrit Quote
markomrki Posted September 6, 2005 Author Report Posted September 6, 2005 Vuk Karadzic je rekao pisi kako govoris, citaj kako je napisano. A protiv njega se ne moze zar ne? Quote
Baal Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 Može, ako pišeš na engleskom jeziku Quote
Dowla Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ima recenzija vaseg albuma u novom metal hammeru Quote
Baal Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 de der pametni... Btw. juče sam poslao Dušanu SMS, pa aj da kažem i ovde. Spremajte se za svirku u Vrnjačkoj Banji negde u novembru. poz Quote
Ninoslav Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Konacno da se i tebi ispuni zelja... Quote
Baal Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ma Nino se nešto tripuje.. (Nino, ako kažeš koja je to želja nabiću ti 10 dildoa u čmar) Quote
ALEXIE_AIC Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Uuuuuu...Kazi, Nino(samo da bi dobio dildoe gde treba)... Quote
amy_mccoy Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 jao, jel smem ja da kazem balawi Quote
... Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Људи, ман' те се дет/блек утицаја. Стварајте музику у стилу песме која носи име бенда. Quote
anchy rox Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 e, ovaj zelja car! nego, ninjo progovori, da ne bih reagovala!!! Quote
Puma Lasica Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 ima recenzija vaseg albuma u novom metal hammeru O da... we are bad bad motherfuckers... Quote
Ninoslav Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 e, ovaj zelja car! nego, ninjo progovori, da ne bih reagovala!!! Ma nemoj, pa da dobijem... a... to tebi i Alexie ostavljam, kad odete u Banju... saznacete zelje... Quote
Baal Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Nino pokazuje neke čudne simptome otkad je bio kod mene u Banji.. Ne zna ni šta sam mu radio dok je spavao Quote
Гера Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 video sam recenziju u najnovijem metal hammeru, i lepo vas nahvalise! svaka cast! Quote
Recommended Posts