Misantrophil Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 i treba ovakav odlican bend da se nahvali samo napred Quote
Puma Lasica Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Trud se isplatio... Nastavljamo u istom stilu...pa dokle doguramo...lichno se nadam da cemo da ostavimo neki opipljiviji trag u metalu-bar shto se tiche Srbije... Quote
anchy rox Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 moguca svirka 17.09. u kragujevcu... koliko sigurna, to se ne zna... Quote
ALEXIE_AIC Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Trud se isplatio... Nastavljamo u istom stilu...pa dokle doguramo...lichno se nadam da cemo da ostavimo neki opipljiviji trag u metalu-bar shto se tiche Srbije... Nemoj da si tako lazno skroman! Svi znamo za vase pretenzije ka osvajanju sveta! Nego...I`m so happy- kupila sam As I Bequeath My Yesterday ... i to posle ispita(ali, na zalost, nepolozenog ), taman da se oraspolozim... Atmosfera ja tako divna, uzivala sam svih 40-ak minuta... Anchy, tvoj glas je...nemam reci...Slusala sam te nekoliko puta, ali sad mi je bio definitivno vrh... Sve je odsvirano perfektno(koliko sam ja upucena)... Totalno sam pod utiskom, stvarno ne znam sta da napisem... Ponavljam da je atmosfera totalno nevidjeno dobra(kakav sklop ), ali zaista... E, da- i omot vam je strava. Uklopljen uz muziku 100%! Jednostavno, a efektno! Eto, toliko.Verovatno cu postovati jos hiljadu puta kako je atmosfera na albumu fantasticna... Svaka cast! Quote
Puma Lasica Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Nemoj da si tako lazno skroman! Svi znamo za vase pretenzije ka osvajanju sveta! Znao sam da smo izvaljeni... Nuclear blast evo nas... Quote
Rain delay Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 Moguca je svirka sa Abonosom u Bashti 13og. oktobra. Ocekujte jedno maaalo iznenadjenje... Quote
Rain delay Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 To i nije vise bas toliko iznenadjenje... Pre neki gost. No, o-tom po-tom. Quote
Puma Lasica Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Potvrdjeno je: u okviru Headbenger's night nastupice 13. oktobra u KST-u sa pochetkom u 23h: ABONOS i RAIN DELAY pa ko voli nek izvoli... Quote
markomrki Posted September 17, 2005 Author Report Posted September 17, 2005 Evo me ponovo konacno, ali samo jos danas i sutra, a posle mrki ide da gleda kako neke lepe seke bacakaju sike po plazi. Quote
ALEXIE_AIC Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 I...Kako je bilo sinoc na `80, Dusane? Quote
markomrki Posted September 18, 2005 Author Report Posted September 18, 2005 Ja se taman obradovao sto je dosao,a on brate odma moram kuci, a ja rekoh neeeeeeeeee. Ali sta ima veze iaovako sam imao sa kim da djuskam. Quote
ALEXIE_AIC Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Za tebe se, Mrki, ne brinem... Videla sam da je tebi bilo strava... Nego, lepo se ti provedi na plazi, gledajuci... ...more, plazu, suncobrane, horizont... Quote
Azog-Gauroth Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Nema ti sunca u BD,legendo.ni riba,nichega... zajebao si se...ali svejedno.tvoj izbor. Quote
negative creep Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 (edited) A ja nabavila album. Jos samo da docekam da vas vidim ovde... Edited September 26, 2005 by nirvana girl Quote
amy_mccoy Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 A ja nabavila album. khm...khm Quote
negative creep Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 khm...khm Khm, khm...pa ovo u mom potpisu se, izmedju svega ostalog, odnosi i na to! Srecice moja... Quote
Puma Lasica Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 I kako ti se chini album...realno...??? Quote
negative creep Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Objektivno - svidja mi se...par pesama sam cula i ranije na 202-ci i fine su. Mada ne treba posebno obracati paznju na misljenje nekoga ko generalno ne slusa doom (kakvo god da je)...jer nisam nesto kompetentna da pricam o tome... Quote
Rain delay Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Diskutabilno je koliko je to sto mi sviramo onaj doom koji mnogi izbegavaju. Slusam ovaj Swallow the Sun... jeste doomchina, ali kapiram da bi ovo svi mogli da slusaju. Quote
... Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Душане, 'оће ли бити нека свирка само у дум фазону? То би ме баш обрадовало. Quote
markomrki Posted September 30, 2005 Author Report Posted September 30, 2005 Zaznuo se nas dobri mestanin iz Budve, sunca bilo na pretek, pocrneo sam onako aristokratski. Cica dosta, a najbolje je prosla jedna ruskinja. Tako da se Mrki vratio svez i spreman na przenje. Quote
Puma Lasica Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Bice krlje... Jedva chekam probu i , naravno, neku svirku... Quote
Rain delay Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Душане, 'оће ли бити нека свирка само у дум фазону? То би ме баш обрадовало. Paaaaa... mogli bi da na jednoj svirci odsviramo samo sporije i blaze stvari, kao sto smo uradili u Svilajncu. Mozda... Quote
Recommended Posts