ALEXIE_AIC Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Dooobro, vidimo da je Mrki dobro proveo ...Sta rade ostali clanovi benda? Spremanje za Kst? Quote
Puma Lasica Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Dooobro, vidimo da je Mrki dobro proveo ...Sta rade ostali clanovi benda? Spremanje za Kst? O da...i naravno za svirke sa 202-om... poz... Quote
Ninoslav Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Ako nekom trebaju slike sa HIT-a u Molu, neka se obrati Dushanu... konkretno mislim na Alexi i na Bilju, vase slike ima Dushan, na disku... Quote
empty heart Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 DODJITE DA SVIRATE U KRAGUJEVCU MISLIM DA BI SE NASI LJUDI ODUSEVILI VASOM SVIRKOM!!! UPRAVO CE SE ODRZATI KONCERT HIT 202 KOD NAS DODJITE BRZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! TRENUTNO POSTOJE SAMO 2 KG BENDA KOJA RAZBIJAJU KOD NAS ----BONEYARD--- ----D A R K S H I N E S----ONI SU NOVI ZENSKA IM PEVA POTPUNA BOLESTINA U GLASU!!!! VEROVATNO BI STE SE SLAGALI!!! Quote
Puma Lasica Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 DODJITE DA SVIRATE U KRAGUJEVCU MISLIM DA BI SE NASI LJUDI ODUSEVILI VASOM SVIRKOM!!! UPRAVO CE SE ODRZATI KONCERT HIT 202 KOD NAS DODJITE BRZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! TRENUTNO POSTOJE SAMO 2 KG BENDA KOJA RAZBIJAJU KOD NAS ----BONEYARD--- ----D A R K S H I N E S----ONI SU NOVI ZENSKA IM PEVA POTPUNA BOLESTINA U GLASU!!!! VEROVATNO BI STE SE SLAGALI!!! Mi bi i to vrlo rado... ali...mora da nas zove 202-ka... pitacemo Olgu pa ako ima mesta eto nas u subotu... Quote
empty heart Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Mi bi i to vrlo rado... ali...mora da nas zove 202-ka... pitacemo Olgu pa ako ima mesta eto nas u subotu... POTRUDI TE SE PA DA VAS CUJEMO!!! Quote
Гера Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 mi smo trebali da idemo u KG, ali ne idemo, pa je mozda upraznjemo nase mesto, pa gledajte da se uvalite! Quote
Valtiel Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Embarce me my beloveth Once again before I depart..... Poz za RAIN iz Prokuplja. Quote
Azog-Gauroth Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Zaznuo se nas dobri mestanin iz Budve, sunca bilo na pretek, pocrneo sam onako aristokratski. Cica dosta, a najbolje je prosla jedna ruskinja. Tako da se Mrki vratio svez i spreman na przenje. Laze,bre.ruskinja je bila 2 sa 2... usrao sam se ziv...josh kakav stisak ruke ima... Quote
negative creep Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 DODJITE DA SVIRATE U KRAGUJEVCU MISLIM DA BI SE NASI LJUDI ODUSEVILI VASOM SVIRKOM!!! UPRAVO CE SE ODRZATI KONCERT HIT 202 KOD NAS DODJITE BRZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! TRENUTNO POSTOJE SAMO 2 KG BENDA KOJA RAZBIJAJU KOD NAS ----BONEYARD--- ----D A R K S H I N E S----ONI SU NOVI ZENSKA IM PEVA POTPUNA BOLESTINA U GLASU!!!! VEROVATNO BI STE SE SLAGALI!!! Stvarno bi bio red da konacno dodjete u KG.... Quote
Azog-Gauroth Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 BTW,ja sam ponosni NISHICANIN,koji je doomed da zivi u ovom usranom gradu... Zaljubljen sam u ovaj zenski vokal...podsjeca me na raniji theatre of tragedy u mjeshavini sa opethom...fenomenalno... shto se tiche mushkog vokala,odlichan vomit,i totalno opushten clean...odlichno.. Bubanj na nekim mjestima izgleda prenaglasheno i neprirodno (kec),vjerovatno zbog onog sranja,tako da potiskuje vokal i gitare u pozadinu...to je moja jedina zamjerka.. Sve u svemu,uz The bloody earth i Simnargal najbolji,a vjerovatno najperspektivniji band...svaka chast i samo naprijed Quote
Leshina Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 alo drugari ka'ce neka svirkica?e banite na moju svirku!12. oktobar polufinale demo mastersa manja ce nam svirat bubnjeve na toj svirci. za sire informacire posetite topic STORMAGEDDON-a!!!! ps:bubnjar vam nije normalan!!!! puno podrshke!!!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Laze,bre.ruskinja je bila 2 sa 2... usrao sam se ziv...josh kakav stisak ruke ima... Quote
markomrki Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 Ovde dozivljavamo nekakve sabotaze. Quote
Puma Lasica Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Slede nam: 1) svirka sa Abonosom 13. oktobra u KST-u 2) svirka sa 202-kom u Pozarevcu 16. oktobra 3) svitka sa 202-kom u Vranju 23. oktobra bice ludo... Quote
markomrki Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 Sviramo u Obrenovcu 21 tako da vidimo se. Quote
markomrki Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 e pa nece jebi ga ona ce tada biti na exkurziji, ali ce da dodje vise nego pristojna zamena Quote
Valtiel Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 (edited) e pa nece jebi ga ona ce tada biti na exkurziji, ali ce da dodje vise nego pristojna zamena Mozda ona Rusklinja ?!? Edited October 11, 2005 by Euphorion Quote
markomrki Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 Eh svi bismo to voleli zar ne, ali nije tako Quote
Puma Lasica Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Bolje kad bi bila neka Svedjanka... Mada i Ruskinja moze da prodje... vidimo se sutra na svirci... Quote
markomrki Posted October 12, 2005 Author Report Posted October 12, 2005 Ja mislim da nije bilo Rain Delaya da ubije u pojam bosance svojim konkretnim doom zvukom, nista od ovoga ne bi bilo Quote
solicitor Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Album cu da preslusam sutra, a vecerasnja svirka je vrh vrhova !!!! Do sada najkompletniji domaci bend za moje potrebe !!!! Ajsha kao stalni clan , i nista vise !!!! Ne bih dodao ni oduzeo ni jedan ton !!! Sve je perfektno u bendu: muzika, nastup, atmosfera .... Steta sto cemo svi pocrkati od prticijeg gripa... bend mnogo obecava Quote
Recommended Posts