StRatO Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 svirka je bila fenomenalna... kao sto sam vam rekao.... bolje ste zvucali nego na disku... iskreno najbolja svirka do sad.... svaka cast... pozdrav svim momcima i dami... Quote
Ywan Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Sve cestittke, bilo je do jaja, zao mi je bilo samo sto nisam znao vecinu pesama trebalo je sve to pohvatati ... ali za sledeci put bicu spreman ... Quote
StRatO Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Sve cestittke, bilo je do jaja, zao mi je bilo samo sto nisam znao vecinu pesama trebalo je sve to pohvatati ... ali za sledeci put bicu spreman ... zato se i svira da bi se proculo.. hehe Quote
negative creep Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Imate li neke slike sa promocije? E ljudi, molila bih vas da mi razjasnite jednu stvar...moja drugarica je pre 2-3 dana srela Jocu koji svira bubnjeve u Boneyard-u i on je rekao da ovog sad vikenda imaju svirku u BG-u! Pre sam srela Vukija iz BY-a i on mi kaze:"ti znas vise od mene o tome"! O cemu se radi? Gde je i kad ta dugo ocekivana svirka? Quote
Mr. Metal Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Svi komplimenti, svirka je bile do jaja. Odradjena profi, koliko je to moguce u malom SKC-u. Atmosfera je bila dobra, cak sto vise i bendovi su zvucali totalno dobro, opet koliko je to moguce u malom SKC-u. Moze se reci da je to bila uspesna promocija, ako smem da naglasim, odlicnog debi albuma. Rain Delay i ekipa su dokazali da se uz samo malo truda iz onog govna od prostora i opreme moze izvuci nesto da valja. R'spect braco. Cheeko Quote
*nitro* Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 bio sam sinocj na promociji i zvuchali ste DO JAJA! zvuk je stvarno bio na nivou a iako ne slusham doom ili koji vecj pravac (otprilike ) svirate sinocj sam par puta uz vashu muziq skroz odletao mislima, mislim bash me je ponela atmosfera pesama . Inache posebno mi se svidjaju pesme "Rain Delay" i poslednja stvar koju ste svirali, kako se zove?? Samo nastavite tako, i one stvari sa sledecjeg albuma su ql ! Full support Quote
Misantrophil Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 album je fenomenalan juce sam ga uzeo na promociji pravo da kazem nema nijedne lose pesme a posebno ko najbolje bi izdvojio Departure i Renaissance of Winter a odlicna je i Forestall Quote
azal Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 kupio i ja disk, skroz je kul. samo ako ste vec trigerovali bubanj mogli ste malo na dinamici da poradite, jer kad ide onaj grind zvuci bukvalno kao da preskace disk. sem toga, skroz dobar debi album, i omot je skroz profi i doteran. support mates. :thumbs up: Quote
Platina Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Nije bilo loše sinoć.. Žao mi je što nisam ostala do kraja, ali eto moram da se pakujem, i već za par sati nisam više tu... Imate moju poršku ubuduće! Quote
StRatO Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 i jos... hehe.. eto to bi bilo sve za danas deco... ima jos slika.. tacnije mnogo jos slikica, ali ovo su par slikaca po meni.. na brzinu izdvojene.. nadam se da vam se svidja... hehe.. pozdrav!!! Quote
Chlan 787 Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 gitarista Zeljko - navareni Sveti Sava ha, eno Shkomsovog kachketa i pola moje glave (naocare za sunce su najbitnije ) na jednoj slici.. Quote
azal Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 da sam znao da ce dusan da skine majcu, batalio bih posao i ostao bih do kraja. plus zeljkova bradavaja. Quote
negative creep Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 @ Puma Lasica - kad si se oshishao? Btw, sto svi zezate Zeljka? Sta mu fali...bas je cakan... Quote
StRatO Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 @ Puma Lasica - kad si se oshishao? Btw, sto svi zezate Zeljka? Sta mu fali...bas je cakan... al se ti przis na zeljka... Quote
Rob Swire Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Fino,fino. Ako vas budem puno hvalio, neu moci da zivim od Bagija...Elem, Forestall moj favorit...bio i ostao... Quote
negative creep Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Hello, ima li ovde nekog iz RD-a? Kad je svirka - sutra, prekosutra...? Quote
StRatO Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 Hello, ima li ovde nekog iz RD-a? Kad je svirka - sutra, prekosutra...? da momci... bre devojka ne moze vise da izdrzi...pa reci te joj... al ne... oni to nas drze u neizvesnosti.... suvise su popularni da bi se ovde oglasavli... Quote
Misantrophil Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 znaci album je fenomenalan sto ga vise slusam sve mi je bolji, u nekim trenucima me podseti zvuk na anathemu al ovo je odlicno znaci nema nijedne slabe pesme na albumu to najvise volim, nadam se da ce se probiti napolje jer po meni imaju kvaliteta Quote
negative creep Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 da momci... bre devojka ne moze vise da izdrzi...pa reci te joj... al ne... oni to nas drze u neizvesnosti.... suvise su popularni da bi se ovde oglasavli... Vidim i ja o cemu se radi... Pa ne, ali ozbiljno, cekam vec 2 nedelje....uopste se ne zna ni da li ce biti ni da li nece... Quote
StRatO Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Vidim i ja o cemu se radi... Pa ne, ali ozbiljno, cekam vec 2 nedelje....uopste se ne zna ni da li ce biti ni da li nece... lepo ja kazem.. hehe... sigurno se spremaju.. pa kao ono nemaju vremena.. hehe... Quote
Chlan 787 Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 jbt, iz kog ste vi fazona?? preko pp-a razmenjujte poruke oko godista i uopste sve ljubavne porukice! ovde bi bilo lepo da se prica o muzici.. Quote
Buddha Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 jel moze neko da mi da zeljkov telefon? tako je slaaadaaaak! a tek mrki.. jel neko zna koju farbu za kosu koristi? Quote
Recommended Posts