Uruk Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 (edited) ne znam kako ali nece najverovatnije ga cita dvd plejer, ali on mi je u cacku nece da cita originale, bem mu mater navadio sam ga na pirate Edited October 27, 2008 by Uruk Hai Quote
Baal Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 To je Mr.Metal zaštitio cd od kopiranja. Quote
Uruk Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 (edited) ma ja sve nesto mislim da im je taj album losh pa nece da ga iko cuje Edited October 27, 2008 by Uruk Hai Quote
azal Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ja bi licno digao na net odmah posla izdavanja. Ako neko voli ili je ortak kupice, ako neko ne voli nece da kupi, jednostavno. Ne mozes da nateras coveka da ti kupi disk, tj, nece niko da kupi disk da vidi dal mu se svidja. Ja bih digao brale, stavio na sve soulseekove blogove, share-ove da sto vise ljudi cuje, to je moje misljenje po tom pitanju (iako niko nije trazio) Quote
markomrki Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 Ja se slazem sa ovim sto odsto. Quote
VoivodBG Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Znaci da dizem pa da stavljam na razne (ruske) forume i warez sajtove? P.S. Primetio sam da vas na last.fm najvise slusaju rusi, mozda biste trebali da im izadjete u susret i uploadujete album na doticni sajt u full skidanje, ili barem da moze ceo da se preslusava. @Rain Delay, e ako je Majka Plankton ondak je u redu, bice jos utisaka o novom albumu kada ga uporedim malo sa prvim (i on mora sada dobro da se obrne, ponovo) Glavna pohvala koja ide na produkciju, jeste da vas je to malo vise modernizovalo, ali bitno je da niste izgubili svoj stari identitet benda. Quote
Lunar Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 (edited) Da to moze i to je super ideja ali onda Rain Delay, ipak mora da ima na svom sajtu otvoren order za strance..... Da li vi uopshte i imate web sajt? tj, nece niko da kupi disk da vidi dal mu se svidja. Evo a kupih disk da vidim dal mi se svidja . XD E vojvode, ajde ako imash ripovanu verziju , upuj mi nekako i prosledi na msg. Pls. Edited October 27, 2008 by Lunar Quote
Chicken Little 420 Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ja bi licno digao na net odmah posla izdavanja. Ako neko voli ili je ortak kupice, ako neko ne voli nece da kupi, jednostavno. Ne mozes da nateras coveka da ti kupi disk, tj, nece niko da kupi disk da vidi dal mu se svidja. Ja bih digao brale, stavio na sve soulseekove blogove, share-ove da sto vise ljudi cuje, to je moje misljenje po tom pitanju (iako niko nije trazio) sad cu ja da dignem draconic, tu sam u senti! Quote
azal Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 sad cu ja da dignem draconic, tu sam u senti! ja sam vec poslao pola srbiji inace, rekao sam "posle izdavanja," nisi taj deo skontao Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ja sam vec poslao pola srbiji ...a ti su vec prosledili drugoj polovini Quote
Chicken Little 420 Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 ja sam vec poslao pola srbiji inace, rekao sam "posle izdavanja," nisi taj deo skontao aha.. a hoces jaknu da ti dignemo na ebay? Quote
markomrki Posted October 27, 2008 Author Report Posted October 27, 2008 Ma naravno posle izdanja, ali molim vas sacekajte samo da se clanovi grupe konsultuju medju sobom generalno RD u ovom slucaju pa onda cemo da bacamo na net, u predjasnjem postu sam samo rekao moje licno misljenje. Hvala. Quote
azal Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 aha.. a hoces jaknu da ti dignemo na ebay? e brte, da mi nije i dream theater sat tu? ne mogu nigde da ga nadjem. Quote
Rain delay Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) Ova diskusija je bespredmetna. Necemo stavljati album na net, jer onda ovi diskovi nemaju smisla. Treba svirati po celoj zemlji, pa onda ljudi nece morati da kupe album da bi ga culi, jer ce ga cuti uzivo. Tako cemo i uraditi. Ima dovoljno ljudi po Srbiji koji ce ga kupiti. Pa onda nek ga oni stavljaju na net ako zele. Na to nemam uticaja. Edited October 28, 2008 by Rain delay Quote
Puma Lasica Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Dakle... sto se tiche kompova koji nece da citaju cd stvar stoji ovako...odmah sam kontaktirao proizvodjacha koji mi je potvrdio ispravnost cd-ova/ne cd-r-ova!!! kod mene radi i na kompu i na dvd plejeru i na diskmenu...stvar je izgleda, da ako je u pitanju losiji cd-rom on ne cita cd jer se svikao na pirate... shala... elem, sam cd je blagoslovio mr.metal i dao mu je specijalnu moc da svako ko namerava da ga sreze i uploaduje na net bude onemogucen/dakle +5 na defense... Quote
Rob Swire Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 (edited) osim toga, ako ne radi na necijem citacu, jasno je da vlasnik nije dovoljno metal. razmisljajte o tome. iz dana u dan, sve je vise razloga zbog kojih su mi mrki i dusan dva omiljena lika :D koja spika :) Edited October 28, 2008 by PeterPetrelli Quote
Puma Lasica Posted October 29, 2008 Report Posted October 29, 2008 Tako je!!!nisu dovoljno metal... Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 e, stigo mi disk, meni mnogo bolje izgleda ta stampa live nego ovak na slikama... nema onu seljacku jaku belu boju nego onu fensi krem btw, uchitala mi sva 3 plejera u gajbi.. chak i onaj od pre hrista,a vala i onaj najnoviji Quote
Chicken Little 420 Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ako je sony ocitao, nema sumnje, disk je metal! Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) taj rad brate... kontam da je to naj krsh plejer u unizerzumu... da ovi ljudi znaju kako je to tesko naterati da radi bilo bi im jasno... edit: i to iz prve je ucito!!! Edited October 30, 2008 by Usagi Yojimbo Quote
azal Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 taj sony samo cita rain delay i countdown to extinction. Quote
Phil Schneider Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 i IOWA i Reinventing the Steel!!! eto dokaza da je disk metal! Quote
Recommended Posts