necko Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 magarevo ako budete svirali tamo dolazim i ja Quote
- Trinitus - Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Jebote,ova My Summer Sojourn - koja je to droga sine ! Svaka Cast ! Quote
radukin Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 recenzija albuma We Forget by Bane Lokner: http://www.rockserbia.net/recenzije/rain-d...-we-forget.html Quote
wackledude Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 My Summer Sojourn je stvarno teska droga ...Vracam je na MP3 playeru po x puta, svaka cast momci i devojko samo napred. A diskove saljete preko poste? Quote
Valtiel Posted November 14, 2008 Report Posted November 14, 2008 My Summer Sojourn je stvarno teska droga ...Vracam je na MP3 playeru po x puta, svaka cast momci i devojko samo napred. A diskove saljete preko poste? I preko poste i preko banke. Quote
necko Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 My Summer Sojourn je stvarno teska droga ...Vracam je na MP3 playeru po x puta, svaka cast momci i devojko samo napred. A diskove saljete preko poste? hahah primio si se ako ako Quote
Puma Lasica Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 My Summer Sojourn je stvarno teska droga ...Vracam je na MP3 playeru po x puta, svaka cast momci i devojko samo napred. A diskove saljete preko poste? Da da...pouzecem post expressom...stize za dan...i zapravo funkcionise sto je retkost u zemlji Srbiji... Quote
Guest Drkoslav Masturbatovski Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 strahovito ali strahovito dobar bend. svetskog kalibra, verujem da će im se sreća jednog dana osmehnuti i snimiti album za neku veliku izdavačku kuću tipa metal blade Quote
wackledude Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 hahah primio si se ako ako Brate znaci album kida, txn u svakom slucaju, samo da saberem kintu i moram da narucim Quote
Rain delay Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Hvala, prijatelji! Zivela nam nasa Postanska sluzba! Quote
Rüzgar /değişik/ Posted November 15, 2008 Report Posted November 15, 2008 Odlican novi album. Ako vam je frka za taj prvi album - Mordor se zatvara pa je u toku nekakav blowout sale, diskovi su 50% originalne cene. Kapiram onda da je taj debi jedno 150/160 kinti A-a, od juce ga nema. Quote
markomrki Posted November 15, 2008 Author Report Posted November 15, 2008 Nabavicemo uskoro nekoliko desetina primeraka prvog album, pa ako neko bude zeleo bas da ima disk lepo cemo da se dogovorimo za neke ultra dzabe pare. Quote
Rain delay Posted November 17, 2008 Report Posted November 17, 2008 WE FORGET se moze naci u Sapcu- prodavnica Music Box, 300 din. Quote
Puma Lasica Posted November 18, 2008 Report Posted November 18, 2008 I u Banja Luci!!! kontakt osoba je Nebojsa Lakic preko koga mozete doci do svog primerka albuma po ceni od 5 km... Quote
markomrki Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 Takodje cemo da posetimo Banja Luku 12. decembra, zajedno sa Decontrolled i Heaven Rain u Music Hall-u. I RD ce gostovati na jutarnjem programu metropolis televizije u utorak 25. novembra. Quote
Puma Lasica Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Svirke koje su u planu do Nove godine: 22. novembar - Smederevo, Street fighter, Hit 202 (potvrdjeno) 6. decembar - Valjevo 12. decembar - Banja Luka, Music Hall, Mr. Metal tour (potvrdjeno) 26. decembar - Kragujevac RD crew Quote
PuPaK Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Stvarno ste barabe jedne bre.........pa 5og decembra je hit202 u Zajecaru a vas nema ,nemo ste fakiri prijavite se za hitu u Zaajeeccaaarrrr! Quote
Puma Lasica Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Stvarno ste barabe jedne bre.........pa 5og decembra je hit202 u Zajecaru a vas nema ,nemo ste fakiri prijavite se za hitu u Zaajeeccaaarrrr! Matori, to moramo da vidimo sa Zeljkom, Sanom i Mrkijem je oni imaju fax/posao...ako budu mogli eto nas u Zajecharu... naravno,prvom prilikom koja se ukaze dolazimo u Knjazevac... poz... Quote
markomrki Posted November 20, 2008 Author Report Posted November 20, 2008 hahahaha citam na jednom forumu rusi se posvadjali oko Deep, kaze jedan preblaga je za metal album a drugi ga napusava u fazonu pojma nemas to je za prave doom fanove. Quote
Puma Lasica Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 Obavestenje: "We Forget" se ne moze vise kupiti u Mordoru jer je rasprodat. Posto se Mordor zatvara i ne primaju vise diskove vec samo rasprodaju po povoljnim cenama album mozete u BG nabaviti jos u Felixu, naruchiti preko [email protected] ili preko myspace.com/raindelay Quote
PuPaK Posted November 20, 2008 Report Posted November 20, 2008 (edited) Matori, to moramo da vidimo sa Zeljkom, Sanom i Mrkijem je oni imaju fax/posao...ako budu mogli eto nas u Zajecharu... naravno,prvom prilikom koja se ukaze dolazimo u Knjazevac... poz... Oke,ako budete mogli obavezno dodjite! I sad sam srecan zbog ovog za Knj,prosli put ste oduvali! Mjetal Edited November 20, 2008 by PuPaK Quote
Puma Lasica Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Oke,ako budete mogli obavezno dodjite! I sad sam srecan zbog ovog za Knj,prosli put ste oduvali! Mjetal Metal ce privejlovati!!! nista ne brini...prvom prilikom koja nam se ukaze dolazimo u Zajecar ili Knjazevac!!! poz... Quote
Orochi Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 (edited) Hahhahahahaha eh ti Rusi Ja cu da ukradem cd od nekoga,posto sam dekintirana sada Naravno spot koji sam gledala Fulcrum je super ^-^ Ja bih da se upoznam sa pevacicom! Za vas ostale,ko vas jebe Edited November 22, 2008 by Orochi Quote
Puma Lasica Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Hahhahahahaha eh ti Rusi Ja cu da ukradem cd od nekoga,posto sam dekintirana sada Naravno spot koji sam gledala Fulcrum je super ^-^ Ja bih da se upoznam sa pevacicom! Za vas ostale,ko vas jebe Hahahaha...to je ta iskrenoca!!!pevacica da se da u promet!!!instant!!! hvala na podrsci... P.S. mozes i da zaduzis kod nas cd pa da nam platis kad budes mogla... a sve u cilju sirenja metala i duznickog ropstva Quote
Recommended Posts