Soil Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Nisam hteo da se mesam, ali moracu. Na ovoj temi su sve mere dobrog ukusa prekoracene i molim gosn. moderatora da reaguje. Kad smo kod toga- RainDelay jebeno rula! WF je keva, samo napred! Jedva cekamo novi! U redu je da neko ima drugacije misljenje, ali da se uloguje na yum samo da bi klevetao i pljuvao neki bend (bilo koji da je) bez obrazlozenja (ili sa njim), jednostavno nije u redu. Laki, aj lepo obrishemo ovo. A i ti, Shicpe brate... Mnogo si, bre, fin. Ako te dobro znam, sigurno si se izvinio devojci preko pp-a. Ako se vec tripuje da si je muvao, kazi samo "You wish..." i ciaaaaaooo. Moramo da te iskvarimo malo Quote
Apeiron Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 (edited) A relevantno je da se kurčiš kako si me jebao po netu iako misliš da ni ne postojim? Dobrodosla na forum. A onda, za ovako nesto, za pocetak zabrana postovanja od par dana. Nastavi li se, trajan ban. Moze to i na private da se resava, ako ima sta da se resava, nemoj ovde. Edited February 24, 2009 by Apeiron Quote
Guest Hoppy Bunny Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Da li je istina da svirate na rodjendanu princa Harija ove godine? Suska se nesto po Guardianu ovih dana da su vas pozvali Quote
Rain delay Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ne odgovaramo na pozive Guardian-a. Samo BBC! Ama, samo BBC Quote
Rain delay Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Hehe, stvarno je trebalo tako. Soil, u dushu me poznajes, druze Quote
Valtiel Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 (edited) Stvar ukusa, ali kod fjuzna je to uvek moguce... Definitivno cemo to srediti na trecem albumu. Prijatelju, nadam se da si ovo napisao iz pristojnosti, nema sta da se sredjuje, sto veci fusion to veca muda a sto veca muda - veci opsti uzitak. Nego da mi napravimo fusion fusiona i uparimo Rain Delay i Veneficu pa bog da nas vidi. Edited February 27, 2009 by Lacrimae Christi Quote
markomrki Posted February 27, 2009 Author Report Posted February 27, 2009 Prijatelju, nadam se da si ovo napisao iz pristojnosti, nema sta da se sredjuje, sto veci fusion to veca muda a sto veca muda - veci opsti uzitak. Totalna pristojnost je u pitanju mislim, u nasem kreativnom momentu ne pravimo kompromis, naravno trudimo se da pesma ima formu i da nije neko baljezganje, ipak ne mozes svetu ugoditi, i ne treba ni pokusavati. Quote
Valtiel Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Totalna pristojnost je u pitanju mislim, u nasem kreativnom momentu ne pravimo kompromis, naravno trudimo se da pesma ima formu i da nije neko baljezganje, ipak ne mozes svetu ugoditi, i ne treba ni pokusavati. Istina, i drago mi je zbog toga. Quote
zeljeznizec Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Hvala na podrsci i pozdrav za Prokuplje i okolinu,bilo je super kad god smo bili u vasem kraju Quote
markomrki Posted February 27, 2009 Author Report Posted February 27, 2009 (edited) pozdrav za Prokuplje i okolinu http://www.youtube.com/watch?v=ZbYGUuZ3zwE pozdravi ga pozdravi Edited February 27, 2009 by markomrki Quote
Rain delay Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Naravno, sa doticnim gospodinom se ne slazem skoro uopste (narocito u njegovoj losoj oceni uspesnosti naseg pokusaja), ali postujem njegovo pravo na izrazavanje misli, kao ustavom zajemceno. Samo sam hteo da kazem da cemo na trecem albumu napraviti jos bolji materijal. Sico, hvala na podrsci! Nadam se nasem zajednickom nastupu... Quote
markomrki Posted March 1, 2009 Author Report Posted March 1, 2009 UUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu slikali smo se sa novim clanom profi u studiju, ne znam sta da vam kazem, slike su seca, ali necu odma da ih stavljam vec ce da se bese krajem nedelje Quote
Puma Lasica Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 RAIN DELAY @ HELLY CHERRY #81 - MART 2009.!!! http://www.tvorac-grada.com/hczin/Broj81/raindelay.html check it out!!! Quote
мать Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 UUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuu slikali smo se sa novim clanom profi u studiju, ne znam sta da vam kazem, slike su seca, ali necu odma da ih stavljam vec ce da se bese krajem nedelje a sta je falilo starom clanu? Quote
Rain delay Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Ma, ne fali ništa. Samo Sana (nažalost) nije mogla da uskladi faks i bend... Piše u blogu na spejsu. Quote
мать Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 ok, onda srecno s boenom verujem da su slike super Quote
markomrki Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 Veruj sad ali ocima neces kad ih vidis! Quote
markomrki Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 To mi je u krvi, da se kolega mrvi! Quote
markomrki Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 He he he, pitate se sta ima novo u taboru RD? E pa kazacu vam, osim sto uvezbavamo pesme sa Bojanom tempom ludackim, uspeli smo da zavirimo u nasu arhivu i izbacimo neke snimke iz 2008 godine. U pitanju su tri pesme, dve je izvodila Sana, i to: Empty As I Am Obrada pesme Paradise Lost-a, Embers Fire Don't Fear The River Uzivajte! Quote
ursus arctos Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 ooo, pa lepo ste vi to odsvirali ... mislim na Paradajz... a i dushman je lepo izvukao vokale (doduse za onaj deo na pocetku je potreban malo dublji vokal ) i, konacno, Don't fear the river, ozbiljna verzija na YT fala mrki Quote
markomrki Posted March 5, 2009 Author Report Posted March 5, 2009 A veceras kacim na yum slike prelepe nase sa nasom novom pevacicom. Quote
zeljeznizec Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Sto se vokala za Embers Fire tice,mora tako da bude,jer je pesma u originalu u D stimu,a s obzirom na to da smo mi u E , ne bi se uklapalo ako bi Dusan pevao dublje Quote
Recommended Posts