markomrki Posted November 14, 2009 Author Report Posted November 14, 2009 Ponosno izjavljujemo da smo potpisali za sjajnog izdavaca iz UK Life Burns Records. Detalje ugovora necemo iznositi. Mozete procitati o tome na njihovoj stranici, navedenoj ispod. Mozemo samo reci da je ovo velika prilika koju necemo propustiti. Ocekuje se da RD krene sa snimanjem u prvom kvartalu sledece godine. http://www.myspace.com/officallifeburns Quote
WindrideR Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Cestitam vam. Zasluzili ste to odavno. Quote
markomrki Posted November 23, 2009 Author Report Posted November 23, 2009 Svirka u Mokrinu se odlaze za decembar, zbog svinjskog gripa. Prva sledeca decembar peti u Kragujevcu. Quote
WindrideR Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 I cetvrti put cu vas gledati tog petog decembra Quote
markomrki Posted November 27, 2009 Author Report Posted November 27, 2009 E nadama se da cemo sad u kragujevcu da imamo konacno postenu minutazu i posten prostor. onako lepo sa drugarima da se opustimo i odsviramo. Bice super jebo te. Quote
WindrideR Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Da li se ja ispravno secam da ste vi ranije svirali neke obrade od Anatheme? Ima li sanse da se to ponovi u Kg-u Quote
Narsil Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Колико кошта пут од Београда до Крагујевца? Quote
WindrideR Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Колико кошта пут од Београда до Крагујевца? 700 kinti povratna karta Lastom i Moravom. @markomrki: Ima li sanse da cujemo nesto od Anatheme u Kragujevcu Edited December 1, 2009 by WindrideR Quote
Narsil Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 700 kinti povratna karta Lastom i Moravom. Долазим. Сад сам се чуо са Душаном, може бити да ћу доћи колима са неки његовим другом и њим, а може бити да ћу бусем. Али у сваком случају се долази. Јебем ти Ковин и забит у којој живим кад морам пола Србије да прођем да гледам свирку. Quote
markomrki Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Svasta bi objavio ali ne smem nista, mozda se dese razne lepe stvari a mozda i ne, u svakom slucaju sam skapirao da vanserijski trud ulozen sa vrlo malo rezultata, plus obitavanje u nasoj zemlji i trzistu je napravilo od mene coveka nesposobnog da se istinski radujem. U smislu, osecam radost iskreno, igram u sebi, ali ne mogu to da pokazem,kao da sam u celicnom kavezu, jer sta ako se u poslednjem trenutku desi nesto i nista ne bude kao sto si ocekivao. Quote
WindrideR Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 Zanimljiv odgovor. Ok, vodecemo sta ce biti. U svakom slucaju, ne sumnjam da ce biti dobra svirka, kao i obicno kada ste vi u pitanju. Moze li samo neko da napise na kom se mestu ovo odrzava, posto nigde po gradu ne videh neki plakat isl? Quote
Rain delay Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 na kom se mestu ovo odrzava, posto nigde po gradu ne videh neki plakat isl? U klubu Gustav Vidimo se! Quote
Narsil Posted December 5, 2009 Report Posted December 5, 2009 Vidimo se! Видимо се за који сат, само да нађем место састанка. Quote
markomrki Posted December 6, 2009 Author Report Posted December 6, 2009 U Kragujevcu je bilo do jaja, kao i svaki put kad se vidimo sa ekipom iz BY Quote
WindrideR Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Svirka je bila VRH! Jos jednom ste potvrdili zasto ste mi omiljeni nas bend. A uzivo ste najbolji! BY me je razocarao, ali nisam zbog njih ni isao. Srecom pa ste vi svirali prvi Quote
zeljeznizec Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 (edited) I mi smo se super proveli,bese lepo vece,al sad nam treba malo pomoci,u pitanju je glasanje za festival u austriji http://www.at.metalfest.eu/votes.html kliknite na vote pored naseg imena,birajte ime,tj nadimak,email adresa treba da bude vazeca i da se potvrdi glas na email koji ce stici sa doticnog sajta,inace glas nece biti vazeci,glasanje traje do nove godine,a sve ostale informacije mogu da se vide na sajtu Edited December 7, 2009 by zeljeznizec Quote
markomrki Posted December 9, 2009 Author Report Posted December 9, 2009 Takodje glasajte za RD na jos dva mesta, i mi cemo vam se zestoko oduziti: http://www.metalcamp.com/index.php?page=bandlist http://www.blrockopen.com/index.php?_link=artd.php&_id=300&_naz=Rain%20Delay&_lang=srp_&_idn=276&_idpn=0 http://www.at.metalfest.eu/votes.html Quote
WindrideR Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Glasah na 2 mesta, ovaj Metalfest mi nesto ne radi. Dokle cete se vi zvati demo bendom, ne kapiram? Quote
markomrki Posted December 10, 2009 Author Report Posted December 10, 2009 (edited) Pa dok izdamo album ovde koji ima bar kod. Gledajuci realno, mi odavno nisamo demo bend, ali sta je tu je. Edited December 10, 2009 by markomrki Quote
Rain delay Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Veceras sviramo u Maradiku. Valjalo bi da obidjemo i Danicinu rodnu kucu. Ona je, ipak, velika zvezda. Makar do kraja serijala. Quote
Rain delay Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 A sutraaaaa, prva RD proba u 2010! Coming, ma'! Quote
WindrideR Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Ljudi, kad ce neka svirka u Bg-u, ili Kragujevcu? Uzeleo sam se RD Quote
Rain delay Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Ne planiramo BG neko duze vreme. Generalno se odmaramo od svirki, i zavrsavamo album. Bice jedna akusticna svirka u Pancevu krajem Januara... Quote
WindrideR Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 (edited) Jbg, kada mogu da dodjem u Bg da vas gledam, mogu i u Pancevo Samo da se pogodi da je svirka u subotu. Edited January 3, 2010 by WindrideR Quote
Recommended Posts