markomrki Posted January 5, 2010 Author Report Posted January 5, 2010 Mozda mislis na obrenovac. Quote
Rain delay Posted January 6, 2010 Report Posted January 6, 2010 Dusane (sam sebi), konju! Da, OBRENOVAC je u pitanju, a ne Pancevo. Vrli kobaja-men Mrki je tu da me ispravi Quote
markomrki Posted January 7, 2010 Author Report Posted January 7, 2010 Inace RD ove nedelje slavi sedam godina postojanja na sceni!!!!! 1 Quote
- Trinitus - Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Zelim vas srecan 7. rodjus mikare ! <3 Quote
WindrideR Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 i ja vam zelim srecan rodjendan. Samo polako sa picem Napisite kada se bude znao datum i mesto za Obrenovac! Quote
Шарки Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Шта полако са пићем, бре? Још морају ови да тренирају да би нас стигли. Quote
WindrideR Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Ljudi moze li neki blizi info oko te svirke? Quote
Rain delay Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Moze! Upravo danas smo saznali da je svirka zakazana za 13. Februar. Obrenovac, restoran Doma Omladine Quote
WindrideR Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 (edited) E jbg, pa to bas i nije kraj Januara, ali dobro, bar je subota. Vidimo se! Edited January 22, 2010 by WindrideR Quote
markomrki Posted January 22, 2010 Author Report Posted January 22, 2010 Naravno bilo bi lepo da dodje dosta ljudi jer ce biti laganica i ulaz se nece naplacivati. Quote
Elldamar Posted January 25, 2010 Report Posted January 25, 2010 Brate kojim transportom se stizhe do tog Obrenovca? I josh bitnije pitanje kako se vracja iz istog ? Kapiram da bih verovatno ishao,taman da napravim intro za Paradajz ali nikada u zhivotu nisam ni prismrdeo Obrenovcu Quote
markomrki Posted January 28, 2010 Author Report Posted January 28, 2010 To ti je pd sajma samo pravo prvo je ostruznica, zatim umka pa obrenovac. Ide se lastom obicnom ili expres sa autobuske, idu svakih 15 minuta. A i povratak je ok do 1 ujutro Quote
marko.nocturne Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) Evo i ja da se oglasim... nije restoran, već jedan... nako klub... biće ok. Kakvih smo frka imali oko prostora, dobro je da smo našli nešto. Za prevoz se obratite autobuskoj stanici "Lasta", ili jednostavno posetite sledeći link: http://www.lasta.rs/red-voznje-linije A detalji za svirku su sledeći: Edited February 4, 2010 by marko.nocturne Quote
Chicken Little 420 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 bilo bi lepo snimiti unplugged.. Quote
marko.nocturne Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 bilo bi lepo snimiti unplugged.. Misliš da već nisam napravio pakleni plan Quote
markomrki Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Obrenovac nije mnogo daleko, nego ljude toliko retko natera put do tamo da kad im kazes obrenovac kao da idu u Libiju. Quote
markomrki Posted February 9, 2010 Author Report Posted February 9, 2010 Danas akustika na probu, umirem od zelje da cujem kako ce da bude. Quote
Rain delay Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Zvuci odlicno! Svi u Obren! Quote
Mancha Posted February 11, 2010 Report Posted February 11, 2010 Ajd' posto sam cesto isao u Obrenovac kod rodbine, da ohrabrim ljude oko prevoza Mozete da stanete na GSP stanicu kod sajma i sacekate prvi bus na kom pise Obrenovac,ma kako bus izgledao, posto ima Laste, ima privatnika i idu maltene cesce od gradskog prevoza. Tamo ste za pola sata. Klub je verovatno blizu poslednje stanice (jer daleko ne moze da bude, centar Obrenovca je na 2 minuta peske od stanice) Quote
markomrki Posted February 13, 2010 Author Report Posted February 13, 2010 Unplugged ce se odrzati. Vece saobracajnice su ciste. Ko je hteo da dodje mislim da ga ovo nece nesto poremetiti. Vidimo se tamo. Quote
WindrideR Posted February 13, 2010 Report Posted February 13, 2010 Dolazi se svakako! Sneg moze biti samo dobra stvar! Vidimo se!!!! Quote
WindrideR Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Sta reci...? Svaka svirka ovog benda je po meni prica za sebe a sve te price polako postaju sve bolje i bolje... Meni licno je Dusanov improvizovan akusticni set pesama bio najlepsi deo svirke, zato sto je bio spontan ali i za mene licno vrlo dirljiv zbog neverovatnog izbora pesama... Covek je jos jednom potvrdio koliki je kralj! Hvala, Dusane!! Doduse, na tom setu mozemo i Marku da zahvalimo jer da nije bend cekao njega da namesti frizuru toga ne bi verovatno ni bilo Sto se tice ostalog dela svirke, moram priznati da sam prijatno iznenadjen novim aranzmanima neki poznatih pesama uradjenih za ovu priliku. "Happy Jazz Version" (moja definicija posle koncerta ) pesme Fulcrum je VRH i ako bend nekada bude izdao B Sides & Rarities ova bi se trebala naci tamo!! Obavezno. Publika je bila malo cudna ali dobro, bilo je dosta dece, a i svirka je bila specificnog karaktera. Jedina mana je bila prevoz posto sam ja tek malopre stigao u stan u Beogradu, no dobro, nije to puno bitno... Ja volim ovaj bend i gde god svirali a da sam u mogucnosti da odem, otici cu. Ko ne ode taj je na gubitku. I izdajte vec jednom taj novi album, pesme koje ste spremili a koje sam do sada mogao da cujem su odlicne!! Vidimo se prvom sledecom prilikom. 2 Quote
Rain delay Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 Ovakve reci teraju coveka da ide dalje. Mnogo hvala. Quote
Vozd Jovan Pogani Posted February 16, 2010 Report Posted February 16, 2010 Ovdje svira bubnjeve covjek kojeg sam i sam ucio da svira... Pitajte ga... 2 Quote
Recommended Posts