Verbat Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 O kojoj se emisiji radi i koliko ce trajati prilog o vama? Quote
markomrki Posted April 11, 2011 Author Report Posted April 11, 2011 Najobicniji jutarnji program, bice intervju mali, standardno maksimum 10 minuta, taman da se kaze sta ima o albumu. 2 5 Quote
Verbat Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Je li ko gledao vase gostovanje ili mozda i snimio? 1 1 Quote
markomrki Posted April 12, 2011 Author Report Posted April 12, 2011 (edited) Da, aj ako je neko snimio neka baci link. Edited April 12, 2011 by markomrki 3 4 Quote
ShinigamY Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Ja sam gledao jutros, i bas mi je bilo cudno sto nisu pustili spot na kraju emisije, ipak se to gostovanje i vrtelo oko spota i albuma... Tokom razgovora su prikazivali nasumicne scene spota, bez muzike, i to je sve. Quote
markomrki Posted April 13, 2011 Author Report Posted April 13, 2011 Tako ti je to kad ides na jutarnji. Imas pet minuta da kazes sve i sta puste puste. 2 7 Quote
METAL Man Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 jbt nekome je bas dosadno pa lupa minuseve na svaki zivi post. debilizam. Quote
Vuk Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 (edited) Dobro se drzi Mrki. Mene chudi kako josh uvek nije stekao zvanje Josifa Edited April 15, 2011 by .Vuk Quote
markomrki Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 Pogledaj predjasne strane, neverovatno je, neko me bas bas mrzi, i specijalno Rain Delay, cim toliko lipa minuse na nasoj temi. Ne znam sto dolazi onda. 3 6 Quote
markomrki Posted April 16, 2011 Author Report Posted April 16, 2011 Trailer za dokumentarac o grupi Rain Delay http://www.youtube.com/watch?v=LXg5TRp2xf4&feature=youtu.be 4 4 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 (edited) deluje fino ova stvar sto se provlaci ispod, a carski je momenat kad se cuje Mrkijev glas uz sliku Zeca kako prica nesto - John Myung jebeni Edited April 16, 2011 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Saša Grbić Posted April 17, 2011 Report Posted April 17, 2011 Kad će album? Obećali ste 15 a danas je 17? Quote
markomrki Posted April 17, 2011 Author Report Posted April 17, 2011 Znam, izvinjavam, se, najiskrenije, znas kako to ide, uvek ima neka kasnjenja. Kod mene je u ruci ovog trenutka predfinalni mix i ako je valjan bice gotov album extra uskoro. Tipa ovog meseca, samo da se dogovorimo oko detalja sa on line podrskom 2 4 Quote
markomrki Posted April 17, 2011 Author Report Posted April 17, 2011 Mislim da se govori o nekom 7 maju kao datumu. 3 4 Quote
Rob Swire Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 da ne listam sada unazad,ko je izdavac? 1 Quote
markomrki Posted April 20, 2011 Author Report Posted April 20, 2011 I dalje smo u pregovorima za investitora za diskove, a free internet izdanje ce da bude 7. maja! 3 4 Quote
Rob Swire Posted April 20, 2011 Report Posted April 20, 2011 ako vam treba stampa i to sve, ima par varijanti, o tome u inbox. Quote
Chicken Little 420 Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Rain Delay: Slumber Recon na SMP Music etiketi! ponedeljak, 02 maj 2011 Treći album benda Rain Delay, Slumber Recon, novo je izdanje online etikete SMP Music, i biće dostupno za besplatno preuzimanje na stranicama Srpskog Metal Portala od subote 7. maja! Slumber Recon je snimljen u Stretch studiju pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos), a sastoji se iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno na post-hardcore i death/doom metal zvuk, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu je i obrada pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pesme "Selena", koju potpisuje izvesni w#6. Slumber Recon spisak pesama: 1. The Medina Division Has Ceased to Exist 2. Falling Asleep in Real Time 3. Hummer Pierced through the Central Square 4. Veneto Slumber Recon 5. Selena 6. Shiseido 7. Par ti, San Marco SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Slumber Recon je četvrto izdanje etikete, nakon debi izdanja Downstroya, Monumenta i Anime. Sva izdanja SMP Music su besplatna. Quote
Шарки Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Интересантни називи песама, чекамо тај седми да видимо на шта личи албум. 1 Quote
Apeiron Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 SMP Music objavio novi abum Rain Delaya! subota, 07 maj 2011 10:46 Album beogradskih metalaca Rain Delay, Slumber Recon, objavljen je za SMP Music i od danas je dostupan za besplatno preuzimanje na stranicama Srpskog Metal Portala! Sumber Recon možete skinuti ovde. Treći album Rain Delaya je snimljen u Stretch studiju pod producentskom palicom Aleksandra Đorđića (Organized Chaos), a sastoji se iz sedam autorskih pesama koje su orijentisane prevashodno na post-hardcore i death/doom metal zvuk, sa uplivima različitih žanrova kao što su jazz, neo-klasika, bossa nova, itd. Na albumu su, u dve pesme, gostovale i devojke iz vojvođanskog kvinteta Antem. Pored pomenutih autorskih pesama, na albumu je i obrada pesme Nothing... (The March of Death), legendarnog irskog doom metal benda Mourning Beloveth, kao i remiks pesme Selena, koju potpisuje w#6. SMP Music je online etiketa koja deluje u sastavu Srpskog Metal Portala. Slumber Recon je četvrto izdanje etikete, nakon debi izdanja Downstroya, Monumenta i Anime. Sva izdanja SMP Music su besplatna. Quote
azal Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 ne bih skinuo da mrki nije skinuo majicu za drugu sliku, iskreno Quote
Lou Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 Meni krivo što nema slike sa njegovom novom frizuricom. Quote
Recommended Posts