Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kupih Yamahu...RBX170...isti kao Stratov... icon_mrgreen.gif

Htedoh one sa aktivnim magnetima ali treba za to 1000 evra a ja te pare ne znam ni kako izgledaju... no.gif

jedva cekam da ga isprobam na nekim shvedjanijama i krljama... musik19.gif

toliko...

Use it ... but use it wisely!

user posted image

musik19.gif

Posted
Ima me ima me Biljana bre! Ovde sam ziv i zdrav. Video sam Ivanu pre neki dan na kanarevom kapiram da je isla kod tebe. Jel izlazis na nesto u septembru?

nisam se videla sa ivanom.. al' znam da ima neku "opasnu" ekipu na miljakovcu II, tako da kontam da je isla s njima da se vidi...

3 ispita u sept. I , i sta ostane u sept. II... mozda obnovim godinu,a mozda i ne... (btw, znas li kad su koloQijumi iz Uvoda?? to nigde nije istaknuto, pishe samo da je ispit 31.08.)

prekosutra idem na sziget..

krajnje je vreme da se vidimo, BRE! aj da se nadjemo jedan dan kad se vrnem iz Hungarije! taman bi mog'o ceo RD da se okupi (od svih vas samo se s Dusanom vidjam)..

videcu da idem s vama na jednu od te 2 najavljene svirke..

i tako.. icon_mrgreen.gif

Posted

Svirkaaaa...kako to lepo zvuchi...jedva chekam da zasviramo u Ravnom Gaju na festivalu... icon_da.gif

ispasce da sviramo jednom godisnje pa da se svirkama radujemo ko ozebo Suncu...

poz... icon_mrgreen.gif

Posted

Dobio sam juce CD. Ljudi, stvarno je ok... Muzika mi se svidja, dosta je originalna... Vokali su super... Nemam zamerki na celo izdanje... Mozda jedino oni blast beatovi... Kao da su nakuckani u kompu... Hvala na disku!!! Ana ima andjeoski glas... Morao sam ovo da napisem... icon_smile.gif

Posted

Hvala za pohvale. Inace blast bitovi su svirani, ali zbog trigera zvuce malo tako, a i jebi ga. Na drugom nece biti ni blast beatova, ni trigera pa ce biti totalno drugaciji trip. Ovde smo hteli savremenu jaku produkciju, i tako...

Posted

Theory Of Chaos mi je danas pustao vas album,i mogu vam reci da mi se jako,jako dopao! Pravo osvezenje na DMS! Meni Isto smeta taj bubanj, kontam da je nakucan...Nista, ako mi ne posaljete CD ja ga rezem!!! icon_wink.gif Shala icon_rockdevil.gifpivopije.gifmusik19.gif

Posted

Heheh,ja sinoc dobio album...Sjedio sa drustvom u kafani,pili malo i oko pola 2 pustimo Rain Delay,kad na prvoj pjesmi ulaze 2 policajca,kazu da je previse bucno i da to gasimo hehehe,eto,da znate,da ste previse bucni icon_smile.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Posted

Mislim da nas 202-ka nije zvala da sviramo...a i tesko bi bilo fizichki da to izvedemo...vracamo se iz Kragujevca 26. ujutro...

mada...nikad ne reci nikad...videcu da sredim nesto sa Mrkijem icon_da.gificon_da.gificon_da.gif ...ako bude izvodljivo gledacemo da dodjemo...