Jump to content

Recommended Posts

Posted

les je bio i u postavi pre te, dok su jos svirali zec i mrki.

I toga sam se setio posle, vidim da niko ne pominje.

Si ti neki fan Nikole Vranjkovica?

Ne znam ja, kad su svirali u Prokuplju tamo 2004. nisu izgledali kao Dušan i sinovi, nego kao bend :P

Ničiji fan, nikada. :razz:

I koji ste se kurac uhvatili Vranjkovića, sada Dušana, a preskačete sličan primer sa scene?

Posted

Onda jedi govna, šta da ti kažem. :razz: Više puta se pričalo o toj temi, mrzi me da kucam ponovo.

Svi prate scenu dovoljno da im padne na pamet Danilo i Consecration. Ne kažem ništa protiv njega, kao što nisam ni pričao o Vranjkoviću ni Dušanu sada, samo ističem okosnicu stvari - jedini stalan član benda koji (najčešće) nosi kreativnu energiju. Samo što o njemu ništa ne govorite, jer je na forumu, a po ovima ste opleli iste sekunde.

Posted

Ne, nego samo sto Danilo clanove menja kao carape, a ovde je bilo likova koji su godinama svirali u Rain Delay :P

Zato mi nije bilo ni na kraj pameti da mislis na njega.

A i ovi iz Rain Delay su na forumu, barem su ranije bili, a markomrki je tu s vremena na vreme

Posted (edited)

Ne bih rekao da se može tako okarakterisati situacija sa Consecration-om; recimo, godinama pre nego što je Matija došao u bend je bilo priče o tome. Ali to nije poenta, nego da imaš nekoga koga publika mahom vidi kao centralnu figuru benda i članove koji se promene, kao što rekoh u prethodnom postu.

Svakako je to uobičajena stvar sa muzičarima, zato nema razloga za ovakve pljuvačine.

Edited by Lou
Posted

Ja vec napisah gore da nisam tako video Rain Delay, mada ih nesto nisam ni pratio, zato i navedoh primer od pre 10 godina :haha:

A na kraju krajeva, i nije bilo ne znam kakvog pljuvanja...

Posted

Odnosilo se i na temu za Block Out, tamo je među prvim postovima neko rekao "dokurčio kurcosmarač Vranjković" ili tako nešto.

Posted

U cemu mozda i ima istine, a mozda i je i on super a ovi ga zajebali, nikada necemo saznati, eventualno nije tako bezobrazno trebalo da bude sroceno, normalno da mu u facu niko tako ne bi rekao, nego bi mu trazili autogram, ali

ziveo Yumetal.net

Posted

Ah, a opet niko ni ne spominje bend u kontekstu, kako su zvucali u novoj postavi, i sta mogu novo da donesu sa tim novim albumom koji se krcka. Meni i dalje nije jasno sto su nastupili na onom she rocks festivalu, kada nemaju zenu u bendu...

Posted

Ah, a opet niko ni ne spominje bend u kontekstu, kako su zvucali u novoj postavi, i sta mogu novo da donesu sa tim novim albumom koji se krcka. Meni i dalje nije jasno sto su nastupili na onom she rocks festivalu, kada nemaju zenu u bendu...

A ti si tu reakciju hteo da izazoves onom slikom? :P

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ne kajem se zbog tetovaze. Nisam cigan takav. To je period mog zivota, deset godina sam dao za RD. I tetovaza ne znaci samu grupu, za mene ima prelomno znacenje, tj, sta sam sve zrtvovao da bi se bavio muzikom kao hobijem.

A sto se tice Dusana i prica o Vranjkovic sindromu, odma da kazem da to nema veze sa vezom. Od kad ja sviram u RD, to je grupa, a ne jedan covek. Kreativno smo svi unosili, i te pesme smo mi bili.

Na kraju smo otisli, Dusan je odlucio da nastavi, i kraj price.

• Upvote 9
  • Downvote 2
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

Ne sviđa mi se ovo ni malo... Previše pravaca izmešano, svi volimo da slušamo različitu muziku, ali ne možeš da praviš takav bućkuriš.