zak Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 E sada ja nsto da izjavim lepo!: svi oni koji tripuju da je bubanj nesto lepo programiran ocigledno nisu culi za trigere. A isti ti mogu i da mi za snimanje nabave do jaja bubanj koji ce moci da se koristi i da lepo zvuci snimljen. Do jaja je lako da se likuje, ali nemojte da ispadate takvi majmuni. Onaj koji ima nekih neverica u vezi bubnja neka dodje kada hoce na probu RD pa neka cuje,a u medjuvremenu neka mi nabavi neki bubanj koji necu morati da trigerujem...jebote ne mogu da verujem da pisem ovo, da se prevdam nekim likovima...a joj brate... maltene svi svetski poznati bendovi trigeruju bubanj, to nije nikakav problem Quote
Rob Swire Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 E siroma' Mrki! Ne moze nikoga da ubedi da je sposoban da ono odsvira... Bubanj je, naravno, kucan... Quote
markomrki Posted September 1, 2005 Author Report Posted September 1, 2005 Apsolutno necu reagovati na ovu provokaciju. Quote
negative creep Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Cula sam preksinoc na 202-ci u 'hitu' 'Departure' (valjda se tako zove)... Svidja mi se pesma...skroz je opustajuca...a Mrkijevi bubnjevi na kraju su me odusevili! Jedva cekam da vas vidim sledeceg vikenda. Quote
Puma Lasica Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 E siroma' Mrki! Ne moze nikoga da ubedi da je sposoban da ono odsvira... Bubanj je, naravno, kucan... Lazi...sve su to lazi... Pavle voli da provocira...to mu ide najbolje ...kada bi mu tako ishlo pevanje gde bi nam kraj bio... Quote
anchy rox Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 La la la la la imam svoj user name!!!! sad cu da visim ovde i ja... reci cu samo jedno: la la la la la !!!! ana Quote
Điga Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 'De ste ljudi?Sta ima novo?Do jaja je bilo u Molu. Kada mozemo da dobijemo autogram na CD-u sa posvetom za underdeath. Nadamo se da cemo uskoro opet svirati zajedno na hitu. Pozdrav od ekipe underdeath-a Mrki LEGENDO!!! KEKA I DJIGA Quote
anchy rox Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 hvala za pohvale ... ko si ti tacno iz underdeth-a? describe yourself!! Quote
markomrki Posted September 2, 2005 Author Report Posted September 2, 2005 Momci iz Underdeatha ne prestaju da me iznenadjuju . Quote
ALEXIE_AIC Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 E, jbg, necu vas slusati uzivo u Pancevu, a trebalo je da idem(fuckin` exams ), tako da cu ukljuciti svoj radio prijemnik... Quote
Puma Lasica Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 La la la la la imam svoj user name!!!! sad cu da visim ovde i ja... reci cu samo jedno: la la la la la !!!! ana O Boze... ako ocete autograme moracete da kupite koji disk...da bi mi em profitirali em se uobrazili...realno... i tako... Quote
anchy rox Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 ok puma lasica, od sad samo depresivne i besne izjave od mene... mozda ti vise odgovara "nova ja"? sve cu da vas bijem od danas... Quote
Ninoslav Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 @ A.Rox - De siiiiiii punciiiiiii! Quote
markomrki Posted September 3, 2005 Author Report Posted September 3, 2005 Joj kako sam se sinoc prebio kao majka. I bilo je tako do jaja. Quote
anchy rox Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 sta znaci punciiiii?? anyway, s tobom ne komuniciram... Quote
Rob Swire Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Lazi...sve su to lazi... Pavle voli da provocira...to mu ide najbolje ...kada bi mu tako ishlo pevanje gde bi nam kraj bio... Doci ces ti ciki na kolence... Quote
amy_mccoy Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 sad kako je Ana ovde, ocekuje se nagli priliv muske populacije i popularnost ostatka benda u opadanju Quote
Ninoslav Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 (edited) NIKAD! Uostalom, ana je vec draftovana za jedan bechejski punk bend... tako da rain delay ostaje bez nje... Sta znaci punci? dodji da ti shapnem... ok, ne komuniciramo vishe... btw, pricao mi je ortak kako je sedeo sa dushanom i pio... "E dushane, jbt, gde nadjoste onu zgodnu cicu da vam peva"... - "To mi je sestra..." - "aaaaa, a ja mislio da ste birali po izgledu..." ROFL!!! Edited September 3, 2005 by El_Nino Quote
anchy rox Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 ovo sve naravno laska... a ti,s kojim ne komuniciram, daleko od toga da me te stvari vredjaju...xi xi xi... da, definitivno ocekujemo priliv novih "gostiju" na ovoj temi! marketinski potez... Quote
anchy rox Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 a koji je to bend iz beceja???? zasto ja nisam obavestena btw kad ces da nabacis slike? Quote
Sarah_Key Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Kad će svirka u bg-u... Nismo došle na promociju, bile smo na moru... Album je sjajan, pozdrav za pevačicu i vidimo se sutra u Pančevu pozdrav od Ivane i Lare @ pozdrav i za Angel!!! Quote
Ninoslav Posted September 4, 2005 Report Posted September 4, 2005 a koji je to bend iz beceja???? zasto ja nisam obavestena btw kad ces da nabacis slike? Bend je Super S Karamelom (www.superskaramelom.tk) ti treba da zamenis onu plavushu... pogledaj na sajtu... slike uskoro! Quote
ALEXIE_AIC Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 (edited) E, pa, u sredu definitivno kupujem "As I Bequeath My Yesterday"(posle ispita,nadam se-da castim sebe ), ali samo pod uslovom da dobijem autograme... ...I da me Ana vodi kod Mire (znas vec koje)... Super svirka u Pa! Edited September 5, 2005 by ALEXIE_AIC Quote
markomrki Posted September 5, 2005 Author Report Posted September 5, 2005 Hvala hvala za Pancevo, bilo je stvarno coool . Quote
anchy rox Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Vodim te kod mire napravicemo luuuudnicu! bilo je strava u pancevu... dobar provod na kraju ispade... Quote
Recommended Posts