Jump to content

Rain Delay

markomrki

Recommended Posts

Daleko od istine nisi dragi moj prijatelju. Al avaj iznenadni troskovi nas sprecise.

Steta zaista. 30 bi voleo kada bi mi pruzio 10 min utisaka.

Inace da sviramo 30 nadamo se ne u 4 ujutro i 6 po podne.

Spot je gotov i sada cemo malo da ga distribuiramo po kanalima. Mislim TV kanalima. I strava shto sviraju Consi nisam ih cuo odavno.

Ovde ce biti bas jakih bendova. Veoma jakih. To nije bilo odavno.

e da, dok sam tu.. sajt je super, samo, jedna stvar mi upala u oko

10 essential albums, jedan od njih:

Katatonia-Last Fear Delay Gone Down

i ono

Music you wouldn’t want people to know you listen to: I am all open

mislim da je bolje open for everything, open-minded ili tako nesto.. mada se zna na sta se misli icon_wink.gif

vidimo se 30-og ako ne pre!

pozz

pivopije.gif

Rain Delay je jedna od najboljih ekipa sa kojom sam radila... I kao ljudi i kao bend. (Plus činjenica da je Dušan medju najkreativnijim kompozitorima na sceni - jedan od retkih ljudi sa emocijom, vizijom i realizacijom!!... U stanju da sagleda i obuhvati sve... Jednostavno čovek koji stvara nove stvari!... Dule mnogo te volim, (mada sam ja tough HC girl koja to neće reći u lice ph34r.gif))

Koncerti i rad sa RD su meni bili potpuno zadovoljstvo!! Toliko duha na jednom mestu + činjenica da sam od starta postala deo porodice...

Neopisivo mnogo mi nedostaju i jedna od bolnijih stvari za mene je bila da priznam sebi i njima da se cela stvar, koliko god dobra bila, ne uklapa do kraja u moj koncept i viziju. Dakle, iz mera predostrožnosti, i prema njima i prema sebi, sam napustila bend.

RD, mnogo vas volim i cenim, nosim najlepšu uspomenu na vreme provedeno sa vama... icon_exclaim.gif

Vi cete uvek biti deo mene, jer ljudi koji se nastane levo u grudni koš, ostaju zauvek!! 233.gif Ovo shto pricham, stvarno osecam... !!... ...Uvek cu vam izaci u susret i podrzati vas... Uvek mozete da računate na mene!!... Obratite se, shta god da treba... (I sigurna sam da cu sa nekima od vas raditi neku dobru mjuzu (a kakvu drugo) u buducnosti... icon_cool.gif)

Sve najbolje!!

BIG RESPECT!

Ajsha

Brate Jelena rasplakaces me, a pritom sam ja macho a mi ne plachemo. Hvala za ove ludacke reci, jebeno to isto vazi za tebe. Carice!

Inace za one koji nisu upiceni, Ana je uvek bila pevacica, ali smo imali period probe sa dve pevacice. Jedna od njih je Ajsha 69, i to je bilo ludacki. Nazalost rec proba je zaista i pokazala svoj smisao i kao potpuno normalni i zreli ljudi smo shvatili da nam se vizije ne poklapaju i svako otisao na svoju stranu. MI i dalje sa Anom, a Jelena sa svojim Tokenom itd. A to shto se mi ovako inace volimo to i nije nishta loshe jel tako?

Rain Delay je jedna od najboljih ekipa sa kojom sam radila... I kao ljudi i kao bend. (Plus činjenica da je Dušan medju najkreativnijim kompozitorima na sceni - jedan od retkih ljudi sa emocijom, vizijom i realizacijom!!... U stanju da sagleda i obuhvati sve... Jednostavno čovek koji stvara nove stvari!... Dule mnogo te volim, (mada sam ja tough HC girl koja to neće reći u lice ph34r.gif))

Koncerti i rad sa RD su meni bili potpuno zadovoljstvo!! Toliko duha na jednom mestu + činjenica da sam od starta postala deo porodice...

Neopisivo mnogo mi nedostaju i jedna od bolnijih stvari za mene je bila da priznam sebi i njima da se cela stvar, koliko god dobra bila, ne uklapa do kraja u moj koncept i viziju. Dakle, iz mera predostrožnosti, i prema njima i prema sebi, sam napustila bend.

RD, mnogo vas volim i cenim, nosim najlepšu uspomenu na vreme provedeno sa vama... icon_exclaim.gif

Vi cete uvek biti deo mene, jer ljudi koji se nastane levo u grudni koš, ostaju zauvek!! 233.gif Ovo shto pricham, stvarno osecam... !!... ...Uvek cu vam izaci u susret i podrzati vas... Uvek mozete da računate na mene!!... Obratite se, shta god da treba... (I sigurna sam da cu sa nekima od vas raditi neku dobru mjuzu (a kakvu drugo) u buducnosti... icon_cool.gif)

Sve najbolje!!

BIG RESPECT!

Ajsha

Ili jesi ili nisi...a ti jesi...pravi car.... icon_da.gif

Nego Mrki...ko je tebe lagao da si macho... icon_confused.gif svi znamo da plaches u slobodno vreme tako da nema potrebe da sad pokushavash da ostavish drugachiji utisak...ti jedan osecajni i sentimetalni choveche... icon_da.gificon_mrgreen.gif

poz za Ajshu 69... orangelistening.gif