markomrki Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Daleko od istine nisi dragi moj prijatelju. Al avaj iznenadni troskovi nas sprecise. Steta zaista. 30 bi voleo kada bi mi pruzio 10 min utisaka. Inace da sviramo 30 nadamo se ne u 4 ujutro i 6 po podne. Spot je gotov i sada cemo malo da ga distribuiramo po kanalima. Mislim TV kanalima. I strava shto sviraju Consi nisam ih cuo odavno. Ovde ce biti bas jakih bendova. Veoma jakih. To nije bilo odavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 e da, dok sam tu.. sajt je super, samo, jedna stvar mi upala u oko 10 essential albums, jedan od njih: Katatonia-Last Fear Delay Gone Down i ono Music you wouldn’t want people to know you listen to: I am all open mislim da je bolje open for everything, open-minded ili tako nesto.. mada se zna na sta se misli vidimo se 30-og ako ne pre! pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Da da kao shto sam rekao sajt je trenutno na izlecenju od decijih bolesti. A posebno mi tesko pada to sa katatonijom uporedi to sa ovcijim boginjama bas onako gadno svrbi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Jel' ćete da okačite spot na sajt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Hocemo samo da vidimo kako da ga kompresujemo. Jer je sada u avi verziji 1.nesto giga, a u dvd 200 i neshto mega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 i ono Music you wouldn’t want people to know you listen to: I am all open ovo znaci da primas u svaku mogucu rupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Hocemo samo da vidimo kako da ga kompresujemo. Jer je sada u avi verziji 1.nesto giga, a u dvd 200 i neshto mega. Kompresuj taj avi u divx.. Najjednostavnije.. Skini program Dr.Divx i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 20, 2005 Author Report Share Posted December 20, 2005 Jel to ima na download.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 30.12.2005???----RAIN DELAY??? O da...30.12.2005. Hit godine velika sala SKC-a... ima i vi i mi i svi da oprzimo najstrasnije... poz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Jel to ima na download.com? Ima na katz.ws krekovana verzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Da li se u spotu pojavljuje vasa nova pevacica???????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain delay Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Da. Ali ona vise nije u bendu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Ali ona vise nije u bendu. Tako ti je to u showbiznisu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshines Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Da. Ali ona vise nije u bendu. A razlog je verovatno.....???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stringer Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 Retrospection... ja jos nisam video spot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 A razlog je verovatno.....???? Njena odluka...tako je izabrala... zivot ide dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValhallaWarior Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 kako to nova pevacica? ana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsha69 Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 Rain Delay je jedna od najboljih ekipa sa kojom sam radila... I kao ljudi i kao bend. (Plus činjenica da je Dušan medju najkreativnijim kompozitorima na sceni - jedan od retkih ljudi sa emocijom, vizijom i realizacijom!!... U stanju da sagleda i obuhvati sve... Jednostavno čovek koji stvara nove stvari!... Dule mnogo te volim, (mada sam ja tough HC girl koja to neće reći u lice )) Koncerti i rad sa RD su meni bili potpuno zadovoljstvo!! Toliko duha na jednom mestu + činjenica da sam od starta postala deo porodice... Neopisivo mnogo mi nedostaju i jedna od bolnijih stvari za mene je bila da priznam sebi i njima da se cela stvar, koliko god dobra bila, ne uklapa do kraja u moj koncept i viziju. Dakle, iz mera predostrožnosti, i prema njima i prema sebi, sam napustila bend. RD, mnogo vas volim i cenim, nosim najlepšu uspomenu na vreme provedeno sa vama... Vi cete uvek biti deo mene, jer ljudi koji se nastane levo u grudni koš, ostaju zauvek!! Ovo shto pricham, stvarno osecam... !!... ...Uvek cu vam izaci u susret i podrzati vas... Uvek mozete da računate na mene!!... Obratite se, shta god da treba... (I sigurna sam da cu sa nekima od vas raditi neku dobru mjuzu (a kakvu drugo) u buducnosti... ) Sve najbolje!! BIG RESPECT! Ajsha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 22, 2005 Author Report Share Posted December 22, 2005 Brate Jelena rasplakaces me, a pritom sam ja macho a mi ne plachemo. Hvala za ove ludacke reci, jebeno to isto vazi za tebe. Carice! Inace za one koji nisu upiceni, Ana je uvek bila pevacica, ali smo imali period probe sa dve pevacice. Jedna od njih je Ajsha 69, i to je bilo ludacki. Nazalost rec proba je zaista i pokazala svoj smisao i kao potpuno normalni i zreli ljudi smo shvatili da nam se vizije ne poklapaju i svako otisao na svoju stranu. MI i dalje sa Anom, a Jelena sa svojim Tokenom itd. A to shto se mi ovako inace volimo to i nije nishta loshe jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Rain Delay je jedna od najboljih ekipa sa kojom sam radila... I kao ljudi i kao bend. (Plus činjenica da je Dušan medju najkreativnijim kompozitorima na sceni - jedan od retkih ljudi sa emocijom, vizijom i realizacijom!!... U stanju da sagleda i obuhvati sve... Jednostavno čovek koji stvara nove stvari!... Dule mnogo te volim, (mada sam ja tough HC girl koja to neće reći u lice )) Koncerti i rad sa RD su meni bili potpuno zadovoljstvo!! Toliko duha na jednom mestu + činjenica da sam od starta postala deo porodice... Neopisivo mnogo mi nedostaju i jedna od bolnijih stvari za mene je bila da priznam sebi i njima da se cela stvar, koliko god dobra bila, ne uklapa do kraja u moj koncept i viziju. Dakle, iz mera predostrožnosti, i prema njima i prema sebi, sam napustila bend. RD, mnogo vas volim i cenim, nosim najlepšu uspomenu na vreme provedeno sa vama... Vi cete uvek biti deo mene, jer ljudi koji se nastane levo u grudni koš, ostaju zauvek!! Ovo shto pricham, stvarno osecam... !!... ...Uvek cu vam izaci u susret i podrzati vas... Uvek mozete da računate na mene!!... Obratite se, shta god da treba... (I sigurna sam da cu sa nekima od vas raditi neku dobru mjuzu (a kakvu drugo) u buducnosti... ) Sve najbolje!! BIG RESPECT! Ajsha Ili jesi ili nisi...a ti jesi...pravi car.... Nego Mrki...ko je tebe lagao da si macho... svi znamo da plaches u slobodno vreme tako da nema potrebe da sad pokushavash da ostavish drugachiji utisak...ti jedan osecajni i sentimetalni choveche... poz za Ajshu 69... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 23, 2005 Author Report Share Posted December 23, 2005 Emocija udarila, pa nas sve uzbudila, u ovoj decembarskoj, veceri punoj, pozitivnog ludila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 Malopre Bagi i ja, se vracamo iz grada i vidimo plakat za hit godine, a na njemu, Riblja Corba, Kraljevski Apartman i odma posle Rain Delay, mislim samo da se zna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Malopre Bagi i ja, se vracamo iz grada i vidimo plakat za hit godine, a na njemu, Riblja Corba, Kraljevski Apartman i odma posle Rain Delay, mislim samo da se zna. Lepo,lepo...jedva čekam hit da vas čujem konačnooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted December 26, 2005 Author Report Share Posted December 26, 2005 Cekaj Cekaj Sarah kako to da ces xnas tek sada cuti iako smo izdali album okjise prodaje vec cetiri meseca, i pored toliko svirki, i jos neshto jel si to ti na toj slici na avataru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted December 26, 2005 Report Share Posted December 26, 2005 Pa kad ste imali promociju ja bila na moru,onu svirku s abonosom u kst-u sam propustila,inače imam album kući i da ja sam na avataru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts