Rob Swire Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Dajte ljudi postujte pali smo na drugu stranu. Ovo stavljam u potpis. Prevazisao si samog sebe. Edited March 22, 2006 by NorthWind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Bili kod nas za 202-ku.Dobra svirka,malo nafurana... Ovo shvatam kao kompliment... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Ja srela Carl McCoya iz Fields of the Nephilim kod Slavije Mada nešto nije ličio na onu osobu koju znam sa promo fotki i koncerata http://pwp.netcabo.pt/0676692901/zg_pict-f...sofnephilim.jpg Edited March 22, 2006 by Aurora Calerva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiet Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Dajte ljudi postujte pali smo na drugu stranu. kad tje novi album? ovaj stari preslushah vetj n! puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 Aurora poredish me sa nejvecim jebachem. HVALA! Nego jel sesir cool il nije cool shta sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 E preslusao sam album (najzad) i bas mi se svidja...Posebno hvala za onaj thanks to deo bas ste cool Stavite taj spot na site ili uploadujte negde (rapidshare.com)... puno pozdrava od paprika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 22, 2006 Author Report Share Posted March 22, 2006 Hocemo hocemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) Aurora poredish me sa nejvecim jebachem. HVALA! Nego jel sesir cool il nije cool shta sad? Šešir je uberkewl A to ko je kakav jebač, moraće da kaže neko drugi, neko ko je obojicu... ahmmm.. probao Edited March 23, 2006 by Aurora Calerva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~CMPT~~ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Šešir je uberkewl A to ko je kakav jebač, moraće da kaže neko drugi, neko ko je obojicu... ahmmm.. probao Opet ti ovde da li ti ikad spavas? A cizme su ti bas sexy moram priznati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 E, Dule, Dule... ( e, sad bi bio fazon da nisi Dule i da sam se ja baš onako fino ispalila ) Evo, sviće još malo pa ću i ja da se zavučem u svoj sanduk.... Ali eto, da se RD ne bi naljutili što spamujemo --- i tako, beše zanimljivo na Charonu.... Btw, ako neko konzumira onaj Metalni Čekić, bacite pogled na izveštaj sa certa - intie sa Fincima... Tačnije na fotke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~CMPT~~ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 E, Dule, Dule... ( e, sad bi bio fazon da nisi Dule i da sam se ja baš onako fino ispalila ) Evo, sviće još malo pa ću i ja da se zavučem u svoj sanduk.... Ali eto, da se RD ne bi naljutili što spamujemo --- i tako, beše zanimljivo na Charonu.... Btw, ako neko konzumira onaj Metalni Čekić, bacite pogled na izveštaj sa certa - intie sa Fincima... Tačnije na fotke Ja sam Cekicare prestao da pratim od drugog albuma... Ne znam valjda mi se tad smucilo ili sta vec, pa bend koji ima gitaristu koji se zove Oskar a pritom je Dronjak...?!#$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~CMPT~~ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Na kraju krajeva Rain Delay nama nista sa ovom prepiskom, svaka momcima cast, RD je dobar bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Oh OH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Ok, nemoj sad da se uobraziš ili kako već... Eh, da... i ima premalo rozih potpisa ovde... Moram da zovem Moni da pripomogne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Pročitala sam da 15.04nastupate na OOM pa ako ne budem u NS tad,gledaću da dođem da vas čujem,pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Yeeeeeeeeeeee! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Man Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ja srela Carl McCoya iz Fields of the Nephilim kod Slavije Mada nešto nije ličio na onu osobu koju znam sa promo fotki i koncerata http://pwp.netcabo.pt/0676692901/zg_pict-f...sofnephilim.jpg zezash? no way!! Carl je LEGENDA!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 Mislila je na mene jebi ga. Nema Carla za danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Man Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 hahaha...ma znam zezam se u stvari ko ce ga znati...kad bi stavio neki crni i prashnjavi sheshir mozda bi i licio na Carla...ali BASH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 Stvar je u tome shto ja imam sesir, koji i nije bash prashnjav, i josh neshto zaista me je nasha goth kraljica srela sa tim sheshirom na slaviji. Ja mislm da je to bio jedan veoma zanimljiv prizor za nevino oko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Stvar je u tome shto ja imam sesir, koji i nije bash prashnjav, i josh neshto zaista me je nasha goth kraljica srela sa tim sheshirom na slaviji. Ja mislm da je to bio jedan veoma zanimljiv prizor za nevino oko. A to si bio ti? E, stvarno, pod hitno moram da počnem da nosim i svoje ćoroskope preko dana a ne samo kada blejim ispred ovog ekrana Eh da... I za titulu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 A to za titulu se valjda umesto kaze: Ah ti laskavche nijedan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 A šta ću kad sam fina pa se samo zacrvenim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 Tako je daj malo boje na taj tvoj gotski beli ten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Man Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 pa iskrene goticarke se "suncaju" na mesecini...kao adams family... hehehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts