amy_mccoy Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) ako amy ne laze. amy's not a liar jeste da sam ovako doooobro iskoristila te pare..ali, najozbiljnije, ona plavusa mi rece da nema (e sad...mozda ona laze...hmmm ) Edited June 24, 2005 by amy_mccoy Quote
Ninoslav Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 sutra u Beceju ima da prodamo bar par komada...kladim se u karton od MB piva... I bi tako! Quote
Ninoslav Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 (edited) Nagradno pitanje: Ko je devojka na slici koja se sminka? 1) Aleksandra - City 2) Jelena Jevremovic 3) Sanja Armani 4) Ana Edited June 25, 2005 by El_Nino Quote
Rain delay Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 @ El Nino 3) Sani Armani- 100% @ svi ostali To sto ga nema u Felix-u danas, znaci samo da se rasprodao tih par CD-ova koji su tu bili. Gazda Felix-a uvek uzima samo po par komada, misleci da se oni nece prodati, al' tu se grdno prevari... Bice... ...i jos nesto... PRODAVACE SE IPAK I U MORDORU. Quote
Puma Lasica Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 To je bar jasno... Alexandra City...proverena informacija... nista od kartona MB piva...juce su diskovi otisli kao "alva"... Quote
Chlan 787 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Nagradno pitanje: Ko je devojka na slici koja se sminka? 1) Aleksandra - City 2) Jelena Jevremovic 3) Sanja Armani 4) Ana GENIJALNO!! nemoj neko da nam dira Anu!! ma, bas je briga, ionako je najsladja/najnormalnija devojka na domacoj sceni (sceni?! grand show?!?).. Quote
negative creep Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Joj, gde u'vati ovu drugu sliku RD-a ovako....na pola...?! Zeljko - ni tamo, ni ovamo. A sto se tice nagradnog pitanja, mislim da je Jelena Jevremovic. Rekla bih po starkama... Quote
Fiery Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Hm. Ne secam se da je Dusan kupijo Ibaneza, ali dobro. Nego, sta ga to toliko boli? Quote
Chlan 787 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 ali, Bagi je... svaka cast fotografu!! Quote
Rain delay Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Nego, sta ga to toliko boli? Boli me dusa od tvog poganog jezika... Quote
amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 jao ali Bagi ima preslatke pantalone hahaha...kako su sweet.....svidjaju mi se Quote
Puma Lasica Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 E Ljabi, Ljabi... vidi se da nisi u sou-biznisu (koji crni biznis)... ako hocemo da se diskovi prodaju ljudi moraju da imaju audio/video dozivljaj...sto ce reci moram da se gubim na stejdzu i da molim Boga da publika to isprati...kao npr u Becheju... gledao sam nesto malo home video Satirikona gde Satir na turneji stvalja maske,krivi facu, tripuje da je mnogo zajeban i jos mnogo toga da bi dokazao kako je u black fazonu ...a u privatnom zivotu vozi fensu Porse i ponasa se totalno suprotno nego na stejdzu(krajnje fensi jer je pun ko brod) ...zakljucke izvuci sama... Quote
Puma Lasica Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 jao ali Bagi ima preslatke pantalone hahaha...kako su sweet.....svidjaju mi se Lone su vrh... a tek baja koji ih nosi... ala sam samokritican... Quote
Chlan 787 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 pantalonice su bash black metalske.. u prevodu: kul! zajebi shou biznis.. il' si covek (podrzavam) il' si budala (ovome se ne sme teziti).. Quote
amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 pantalonice su bash black metalske.. u prevodu: kul! bile bi tr00 blackerske da je obuo martinke ovako nisu ali stvarno su preslatke imam ja majicu sa tom karo kombinacijom sta li je, ali je odvratna (samo mi fali korpa sa jabukama u rukama ) Quote
Chlan 787 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 nista, Bagi, moraces da ostavis broj svog moba na ovoj temi.. Quote
amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 haha no tnx...ne bih se zajebala sa jos jednom kisnom dilejom Quote
Chlan 787 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 teske rechi. "jedan yumetal, 2 ljubavna romana!!" Quote
amy_mccoy Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 teske rechi. "jedan yumetal, 2 ljubavna romana!!" ja se samo malo zajebavam...treba takve stvari okrenuti na zajebanciju...u suprotnom, morala bih da prestanem da slusam Rain Delay (i da spamujem na njihovoj temi) sto mi naravno ne pada na pamet Quote
Recommended Posts