zeljeznizec Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 naravno,ali jedan lingvista ne cini prolece ako bure drzi vodu dok majstori odu Quote
Leshina Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 e ljudi jel vi svirate na kraju u trecoj gimnaziji molim odgovor sto pre!!! Quote
markomrki Posted April 4, 2006 Author Report Posted April 4, 2006 Ne sviramo i sinoc smo rekli onoj devojci, imamo malo raspored zajeban na faxu. Quote
markomrki Posted April 4, 2006 Author Report Posted April 4, 2006 Pazi sinoc smo pozvani jebi ga nemamo toliko vremena da se organizujemo, a da ne pricam da dvoje imaju ispite u subotu, ali zato 15 u domu doji pa nas vidi ako zelis. Quote
markomrki Posted April 4, 2006 Author Report Posted April 4, 2006 Izvini moja goth kraljice koju mi je uvek specijalno drago da vidim, ali ovde se govori o svirci na kojoj ce nastupiti Rain Delay, zato ne vidim nikakav spam!!! Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 R.. šta? Svirka? Ne radcumela... Quote
Aurora Calerva Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Da, definitivno sa odlučila da naučim dobro da igram tango.. Mada mi je samo još to falilo I meni se opet mnogo pava Quote
markomrki Posted April 4, 2006 Author Report Posted April 4, 2006 Ko vise place manje ce da piski. Quote
Valtiel Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Poz za Rain Delay........ Jeb*ga zurili smo na bus i propustili vasu svirku u Nisu ali videcemo se u Prokuplju uskoro. Quote
neiskvarena Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ne sviramo i sinoc smo rekli onoj devojci, imamo malo raspored zajeban na faxu. aaaaaaaaaaaa!!!!pa sto ne?ja idem u trecu i mnogo bi volela da dodjete da svirate:)))e da jos jednom srecan rodjendan zeljko,nadam se da se niko nije od torte Quote
Aurora Calerva Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 (edited) Mrki, kada se voziš po gradu pazi i na saobraćajne znake i na pešake... Edited April 5, 2006 by Aurora Calerva Quote
markomrki Posted April 5, 2006 Author Report Posted April 5, 2006 Pazim na saobracajne znake, a i na pesake. Shto shta si videla? Quote
Aurora Calerva Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ništa nisam videla... Nisam još ni stigla da izađem iz kuće... Quote
neiskvarena Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 mnogo mi je drago..otrov ionako deluje posle tri dana...bahahahahahahaha salim se...dobro onda nadam se da cu imati prilike ponovo da vam je napravim:))) Quote
markomrki Posted April 6, 2006 Author Report Posted April 6, 2006 Pa cool ja ionako volim repoisening Quote
neiskvarena Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 hehehehehe....dobro da ne bude posle ja zlobna.... Quote
zeljeznizec Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 i ja se nadam da ce jos biti prilika da mi pravis rodjendansku tortu,mislim da sam mlad da umrem,inace torta je bila super,hvala jos jednom,vracam ambalazu uskoro Quote
neiskvarena Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ne moras da zuris a poljubi mi onu tvoju mackicu,slatka je ko secer naravno da cu ti ponovo praviti tortu,to nemoras ni da trazis Quote
Puma Lasica Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Torta je brukica...malo vishe cijanida mozda ali ne smeta...od glave vishak ne boli... Quote
Recommended Posts