zeljeznizec Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Torta je brukica...malo vishe cijanida mozda ali ne smeta...od glave vishak ne boli... tako je crnjo,od glave visak ne boli,a klinka se klinkom izbija Quote
Aurora Calerva Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Pa mislim, Mrki, ja bi tebi stvarno trebalo da dam jednu moju sliku bez šminke i u fancy izdanju da je nosiš u novčaniku kako bi me lakše prepoznao i da ne bi ponovo samo prošao pored mene, kao sada u Domu... Quote
neiskvarena Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 Torta je brukica...malo vishe cijanida mozda ali ne smeta...od glave vishak ne boli... heheheehe....pa dobro.....mada vise pricamo o mojoj toryi nego o bendu sto je sustina ovde... ali nema veze jos cu da se uobrazim....sledeci put cete svirati u trecoj zar ne? nadam se..... Quote
zeljeznizec Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 ima vremena za trecu,svarti 15-og u dom omladine Quote
neiskvarena Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 da TO bi bilo jako interesantno hocu!!! Quote
zeljeznizec Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 jos samo da nateramo Patrika da dovuce svoju guzicu Quote
markomrki Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 Pa mislim, Mrki, ja bi tebi stvarno trebalo da dam jednu moju sliku bez šminke i u fancy izdanju da je nosiš u novčaniku kako bi me lakše prepoznao i da ne bi ponovo samo prošao pored mene, kao sada u Domu... no.gif Pa daj shto nisi vikala, ili neshto. Ja stvarno kada se skoncentrisem na neshto ne primecujem mnogo tog, izvini sledeci put mi pridji, a za sliku pa daj mi u svakom slucaju. Quote
Aurora Calerva Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ne smem da vičem.... A za sliku ćemo se još dogovoriti Quote
zeljeznizec Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 mrki ti si stvarno sramota od kupusa,zar noj da se ne javis,oces da se naljuti pa da te isecka i napravi salatu od tebe Quote
markomrki Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 Samo da mi ne sipasirce na otvorene rane i sve je ok. Quote
Aurora Calerva Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Samo vi meni dajte ideje.. Nema nikakvih problema Ma ja ću da se dogovorim sa neiskvarenom nešto da vam ubaci sledeći put u tortu Quote
Rob Swire Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Dok se ne aktivira stranica na sajtu LINK ZA SPOT JE ESSENCE OF LOSS Quote
neiskvarena Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Samo vi meni dajte ideje.. Nema nikakvih problema Ma ja ću da se dogovorim sa neiskvarenom nešto da vam ubaci sledeći put u tortu pa to je najmanji problem...samo o tome ne mozemo ovako otvoreno....znas da ne posumnjaju na-na-na-na-na-na-na niko nista nije video niko nista nije cuo pa dobro sta preporucujes Quote
Puma Lasica Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Nemojte sluchajno neshto o bendu da prichate... shala... ili da li je Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ne brini! Nikad! Evo ja neću dozvoliti!! Quote
neiskvarena Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 eh,koji narcisi e sad cemo samo o bendu da pricamo i da ogovaramo ko da nemamo pametnija posla Quote
Rain delay Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ako hocete da vidite Essence of Loss na Balkanmedia TV, evo kako: Posalji mail na: [email protected] U subject-u mail napisi: BTV 1160 Quote
zeljeznizec Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 sta se bunis crnjo,ti si prvi poceo pricu sa cijanidom,zato ces dobiti duplu dozu otrova Quote
markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Crnja voli da se cijanidishe, to je u hoodu sad glavna droga. Najvishe voli drive by ubistva cijanidom. Quote
markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Nije link za spot essence of loss. Nema veze sacekacemo pravi link itd. Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 sacekacemo pravi link itd. ahm... ok... vratiću se kad se razbudim.... ili tako nešto... odoh ja nazad na spavanje... Quote
markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Bunilo je cudna rabota. Ne razbudi se, al nogom u nocni stocic udari. Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Biram da to ne uradim već da uzmem i popijem jednu jaču kafu...(a da bih udarila u bilo koji komad nameštaja mogu slobodno da budem budna, neću promašiti makar da udarim glavom u neki zid ) Ahm, hajde sad u ovo trenutku dok kapiram neke stvari.. Ja sa onog linka skiduh neki spot. E sada... Ahm.. to je zašto mi onaj tvoj post nije jasan.... Mada ponovo, meni celog vikenda mnogo stvari nisu jasne.... Hmmm, hoću sladoled Quote
Recommended Posts