markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Vidish stvar je u tome shto sam ja extremno glup. Jer ja nisam skapirao da je Pavle bacio na temu link vec sam ga trazio na sajtu. Jebi ga sam vec glup ja onda volim da budem do kraja. Jel tako ne volim nishta da radim na pola. Kako ti se svidja spot. Quote
Puma Lasica Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Da bismo dospeli na listu Dodatnog ubrazanja na 3K shaljite vashe glasove na sledecu adresu: [email protected] toliko od mene... Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 vas dvoje ste cudan par Ma mi se mnogo Kako ti se svidja spot. E, pa... Nije loše... Ana super izgleda u onim scenama sa ogledalo, super je sve iznela... I videla sam Ajshine kikice... Ajsh Quote
markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Ajshine kikice Dobre su za supu. Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ma... Ne diraj mi Ajsh Dobićeš po guzi! Quote
markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Ma ja to iz sale bre. Mi svi obozavamao ajshu i ona to dobro znaaaa. A i ti znash da od tebe ne odbijam da dobijem po guzi. Quote
markomrki Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Mozda mozda ne znamo ali neshto cemo da vidimo. Quote
zeljeznizec Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Biram da to ne uradim već da uzmem i popijem jednu jaču kafu...(a da bih udarila u bilo koji komad nameštaja mogu slobodno da budem budna, neću promašiti makar da udarim glavom u neki zid ) ti samo pazi da ne ustanes naglo kad je poklopac od tvog voljenog kovcega spusten Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Hvala na brizi, ali zamenih ja kovčeg kovčeg mnogo boljom i udobnijom kombinacijom - queen size krevet i tamne zavese Quote
zeljeznizec Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 kovceg je bio underground,ali dobro ni to nije losa kombinacija,vazno je ta sunce ne smeta Quote
Rob Swire Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 (edited) samo da dodam da za Auroru, menadzera naseg novog gothic rock projekta pucamo u kolena i cupamo nokte na suvo. da ne bude problema posle... Wingmen Edited April 9, 2006 by NorthWind Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Mene moj uskoro omiljeni član (barem kako je krenulo) čuva Quote
markomrki Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 tako je Zorana women of respect. Quote
Aurora Calerva Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Nije tu samo respect, nego i ljubav Quote
markomrki Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Ja sam shvatio da su u zivotu vazni samo ljudi i ljubav. Quote
JD Seven Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 (edited) E rain delay ja znam onu vasu pevaljku, ana87 god pa jebsh ona je u mom kraju...kul ... bila s mojim ortakom u osnovnu...e kad je se samo setim u osnovnoj Edited April 10, 2006 by JD Seven Quote
Puma Lasica Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Link za skidanje spota je postavljen na sajtu benda... ko voli nek' izvoli... Quote
markomrki Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Ma nije postavljen na sajtu benda jer nije josh gotova stranica. Nadam se da ce to biti uskoro. Quote
Aurora Calerva Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Ja sam shvatio da su u zivotu vazni samo ljudi i ljubav. Anyway, i da se zahvalim Stefanu na pozdravima i Dušanu na komplimentu Quote
markomrki Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 Slushaj ti si najomiljenija cura benda Rain Delay. Nema shta da se zahvaljujesh. Quote
Recommended Posts