Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahm, pa ono... bla... malo je tehnički neizvodljivo icon_mrgreen.gif

Mislim, žensko jesam, a i da sam trandža moglo bi da se kaže *cura* mhihi.gif Ali malo je teško reći tako nešto kada me ceo bend ne poznaje icon_mrgreen.gif

Ali, ae, neću više da cepidlačim već ću samo da dodam icon_redface.gif

Posted (edited)

Upravo skinuh spot... lepo, lepo pivopije.gif

Nego, zasto se toliko pojavljuje gdjica kolezinica iz NoRk-a? icon_razz.gificon_mrgreen.gif

bodyguard Dushanu dok svira? icon_smile.gif

A i Ana, ako vec peva u kupatilu, mogla je onu varijantu sa bade mantilom i peskirom na glavi icon_smile.gif

Edited by El_Nino
Posted

Idem tako ja danas, pregledam forum i trazim linkove domacih metal bendova, i, gle cuda, nabasam na vas! icon_smile.gif Skinuo sam spot i one pesmice koje ste postavili i mogu samo da vas pohvalim. Iako ne slusam takvu muziku, iskreno me je dirnula kolicina emocija koju je vasa muzika izazvala u meni.

Puno pozdrava... musik20.gificon_razz.gif

Posted

Evo konacno skinuh i videh vas spot i moram da kazem some serious shit is goin' on in there!!! [u jeee al sam hip icon_smile.gif ] Prilicno originalno odradjeno, ima super tripova, bas sam se prijatno iznenadio! Bas je u nekom arti fazonu...

Pozdrav i samo tako nastavite!!! musik19.gif

Posted (edited)

icon_rockdevil.gif E spot vam je vrh..Bas je dobro uradjeno ima dobru atmosferu...Extra su momenti sa ogledalom gde ide drugaciji odraz i gavran kada odleti, i pivo naravno icon_wink.gif Jedine zamerke mogu biti na poneke mracne kadrove na kojima se slabo sta vidi ali sveokupno extra..Veliki + je sto je crno belo icon_wink.gifpivopije.gif

To bi bilo previshe sexy.

Slazem se ... icon_wink.gif a ono kada gricne usnu na 3:48 icon_wink.gificon_wink.gif

heeh super ste samo tako nastavite... icon_rockdevil.gif

Edited by Bole
Posted

Woow,album vam je extra i mlogo mi se svidza...Mrki mislim da bi mogao da chekiras mail... icon_smile.gif Srecna vam svirka u subotu!!!Primam mailove kao da si spam pa jbt ugradi anti-virus...pozajmicu ti ako nemas icon_mrgreen.gif

Dakle zelim da dodjete o5 u PA pleaseee..... ??? icon_confused.gif Say YES please!!!

POZzzzZzzzZzzzz

Posted

juche sam tek videla spot! potpuno drugachiji od drugih nashih spotova! jedino shto je statichan u smislu da nema nekih znachajnijih promena kadrova kad je znachajnija promena u pesmi, al tachno znam koliki je napor potreban da se to postigne i da je promena nechega shto sasvim ok izgleda i funkcionishe mach sa dve oshtrice... tako da - svaka chast! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted
E da hvala! I brate ako je pinoche mogao, ako je chauchesku mogao, mogu i ja majku mu!

Znash kako je Cheushesku zavrshio...to ti je dovoljna opomena... icon_da.gificon_twisted.gifviolent.gificon_mrgreen.gif

vidimo se vecheras... pivopije.gif