Aurora Calerva Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Zašto mi ovo ne zvuči kako treba? Quote
Aurora Calerva Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ahm, pa ono... bla... malo je tehnički neizvodljivo Mislim, žensko jesam, a i da sam trandža moglo bi da se kaže *cura* Ali malo je teško reći tako nešto kada me ceo bend ne poznaje Ali, ae, neću više da cepidlačim već ću samo da dodam Quote
markomrki Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 Daj bre nemoj da zezash. Kada ja kazem Zorana je carica, ceo bend kaze JESTE! Quote
Ninoslav Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Upravo skinuh spot... lepo, lepo Nego, zasto se toliko pojavljuje gdjica kolezinica iz NoRk-a? bodyguard Dushanu dok svira? A i Ana, ako vec peva u kupatilu, mogla je onu varijantu sa bade mantilom i peskirom na glavi Edited April 13, 2006 by El_Nino Quote
Aurora Calerva Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Daj bre nemoj da zezash. Kada ja kazem Zorana je carica, ceo bend kaze JESTE! Da li je to tvoja diktatura na snazi? Quote
Mega_Deda Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Idem tako ja danas, pregledam forum i trazim linkove domacih metal bendova, i, gle cuda, nabasam na vas! Skinuo sam spot i one pesmice koje ste postavili i mogu samo da vas pohvalim. Iako ne slusam takvu muziku, iskreno me je dirnula kolicina emocija koju je vasa muzika izazvala u meni. Puno pozdrava... Quote
Ywan Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Evo konacno skinuh i videh vas spot i moram da kazem some serious shit is goin' on in there!!! [u jeee al sam hip ] Prilicno originalno odradjeno, ima super tripova, bas sam se prijatno iznenadio! Bas je u nekom arti fazonu... Pozdrav i samo tako nastavite!!! Quote
Puma Lasica Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Mrki moze samo da sanja o diktaturi... Kao shto on kaze kod nas vlada demokratija... Hvala na pohvalama i naravno, kritikama... poz... Quote
Bole Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) E spot vam je vrh..Bas je dobro uradjeno ima dobru atmosferu...Extra su momenti sa ogledalom gde ide drugaciji odraz i gavran kada odleti, i pivo naravno Jedine zamerke mogu biti na poneke mracne kadrove na kojima se slabo sta vidi ali sveokupno extra..Veliki + je sto je crno belo To bi bilo previshe sexy. Slazem se ... a ono kada gricne usnu na 3:48 heeh super ste samo tako nastavite... Edited April 14, 2006 by Bole Quote
Гера Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 ja sam, izgleda, jedini klipan koji to neje video... Quote
PanSJV Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Woow,album vam je extra i mlogo mi se svidza...Mrki mislim da bi mogao da chekiras mail... Srecna vam svirka u subotu!!!Primam mailove kao da si spam pa jbt ugradi anti-virus...pozajmicu ti ako nemas Dakle zelim da dodjete o5 u PA pleaseee..... ??? Say YES please!!! POZzzzZzzzZzzzz Quote
Puma Lasica Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Shto se nas tiche mi bismo ponovo svirali u Panchevu...samo morash da budesh malo preciznija ...kada i ko to organizuje i tome slichno... poz... Quote
zeljeznizec Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Veliki + je sto je crno belo hvala,samo bagi je crn(crnja)mi ostali smo beli Quote
Aurora Calerva Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Shto se nas tiche mi bismo ponovo svirali u Panchevu...samo morash da budesh malo preciznija ...kada i ko to organizuje i tome slichno... poz... A zašto ti konstantno spamuješ na ovoj temi? Quote
Aurora Calerva Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 @Puma Lasica Em što spamuješ, em što si izdao večeras Quote
# Una # Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 da li se zna,otprilike,u koliko sati svirate ? 21h,23h,24h ??? Quote
markomrki Posted April 15, 2006 Author Report Posted April 15, 2006 E svirka treba valjda da pocne u 9 a mi smo 4 pa vidi. Quote
Angele Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 juche sam tek videla spot! potpuno drugachiji od drugih nashih spotova! jedino shto je statichan u smislu da nema nekih znachajnijih promena kadrova kad je znachajnija promena u pesmi, al tachno znam koliki je napor potreban da se to postigne i da je promena nechega shto sasvim ok izgleda i funkcionishe mach sa dve oshtrice... tako da - svaka chast! Quote
markomrki Posted April 15, 2006 Author Report Posted April 15, 2006 E da hvala! I brate ako je pinoche mogao, ako je chauchesku mogao, mogu i ja majku mu! Quote
# Una # Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 E svirka treba valjda da pocne u 9 a mi smo 4 pa vidi. ok,to mu dodje nekih 11-11:30-12 dolazimo Ivana i ja vidimo se Quote
Puma Lasica Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 E da hvala! I brate ako je pinoche mogao, ako je chauchesku mogao, mogu i ja majku mu! Znash kako je Cheushesku zavrshio...to ti je dovoljna opomena... vidimo se vecheras... Quote
markomrki Posted April 15, 2006 Author Report Posted April 15, 2006 Pazi jedna stvar je sigurna: radije cu vladati zestoko ali kratko nego umreti tek tako! Quote
Recommended Posts