PanSJV Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pazi brate ceo album je konceptualan, i vezan je za ime. Kroz ceo album se provlaci ta borba coveka sa samim sobom oko stvari koju mora izvrsiti, a nije mu draga. To svako neka veze za svoju neku stvar. Tu ima muke, neprespavanih noci, teskih trenutaka i odluka. To ti je na albumu. Tako da bi metaforicki mogao da kazes da ime benda znaci: odlaganje rastanka, odlaska, neceg teskog. Rain je u ovom slucaju metafora za sve sto te snalazi u timn trenucima. Zamisli da te ostavi riba pa dozivljavas kisu teskih emocija. Kapiras. Zar bukvalan prevod vaseg imena ne bi trebalo da predstavlja neko pripremanje pred oluju ili tako nesto,jer rain delay bi bilo kao kisa pred oluju!Neki su se tripovali Rain Delay=Kisne Dileje bilo je sweet ali malo troO nego u sustini ste originalni i svidza mi se kako ste ceo projekat uradili do Jaaja je!!Chestitam! Quote
PanSJV Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Shto se nas tiche mi bismo ponovo svirali u Panchevu...samo morash da budesh malo preciznija ...kada i ko to organizuje i tome slichno... poz... Pa pazi ovako..za tu svirku bismo mogli lako da se dogovorimo...ima ljudi(sem mene) koji vas bas cene i mislim da bi vam uspela svirka!Probacu ja da kontaktiram neke ljude pa da probamo neku organizaciju!Sta mislite da svirate sa All My Sinsima?? javi pa se dogovaramo! Quote
Puma Lasica Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Rain Delay u prevodu bukvalno znachi odlozeno zbog kishe... Shto se tiche svirke uvek mozemo da se dogovorimo neshto... Quote
ALEXIE_AIC Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Jaooooooooooj, kako mi je krivo sto nisam mogla da dodjem sinoc ...Verujem da je (bar vasa) svirka bila super i da ste doveli masu do ushicenja... Jbg, vratili smo se iz fuckin` Zajecara u 5h, i ceo jucerasnji dan mi je propao ... Evo, javno obecavam, makar padale divlje svinje s neba, da na sledecu svirku dolazim obavezno! P.s: A taman sam planirala da mi se potpisete na cd, konacno... Quote
Rain delay Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Pa pazi ovako..za tu svirku bismo mogli lako da se dogovorimo...ima ljudi(sem mene) koji vas bas cene i mislim da bi vam uspela svirka!Probacu ja da kontaktiram neke ljude pa da probamo neku organizaciju!Sta mislite da svirate sa All My Sinsima?? javi pa se dogovaramo! Da sviramo sa All My Sins..? UVEK! E', to je kvlt bend... Valjda ce se na toj svirci pojaviti i Vladina (basiste All My Sin-a) devojka, pa da joj vratim onaj CD sto joj oteh onomad... Manje-vise svaka svirka VAN BEOGRADA, i DA NIJE IZMEDJU 19og i 25og nas >>> V-R-L-O Z-A-N-I-M-A <<< Quote
markomrki Posted April 16, 2006 Author Report Posted April 16, 2006 Eh eh eh. Bese lepa svirka samo ne znam kada sam poslednji put ovako dehidrirao. Covece tako je kad pijesh pivo mesto vode. A one likove sa guestbooka stvarno ne razumem. Fantasticno je kako neko lako moze da ti se pokenja na trud koji si izneo u znoju i krvi, i josh uvek ga iznosish. Takvi likovi nek mi dodju licno pa da caskamo malo. Quote
PanSJV Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Da sviramo sa All My Sins..? UVEK! E', to je kvlt bend... Valjda ce se na toj svirci pojaviti i Vladina (basiste All My Sin-a) devojka, pa da joj vratim onaj CD sto joj oteh onomad... Manje-vise svaka svirka VAN BEOGRADA, i DA NIJE IZMEDJU 19og i 25og nas >>> V-R-L-O Z-A-N-I-M-A <<< Mokijeva devojka...pa ja mislim da su oni odavnooo raskinuli!!! Naravno kontaktiracu Mokija(Vladu) i Miroslava da se dogovorimo kad kako i gde!!Znaci izmedju 19.og i 25.og nista ok!Javicu vam sutra da li ce moci i odprilike kada raspitacu se (odnosno dogovoriti) sa Vladom da se organizuje jer mislim da zasluzujete da svirka bude prvoklasna odnosno jako dobro organizovana!!!Znaci nema frke sad cu da posaljem Mokiju poruku!!! Quote
PanSJV Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Rain Delay u prevodu bukvalno znachi odlozeno zbog kishe... Shto se tiche svirke uvek mozemo da se dogovorimo neshto... Ja sam rekla kvalitetno organiozovana svirka!!!Za oduzenje...smislite kako da mi vratite Salim se naravno...ne treba nista ja ne trazim nista sem vase svirke!Ok znaci smatrajte vec ugovorenom svirkom U Panchevu!!! Quote
Mega_Deda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Meni je ovo sumnjivo, ali moram to da uradim na vreme. Znaci, ovo je delimicno off topic: Cinjenice: 1. Erzebet Bathory je ocigledno iz Panceva 2. Erzebet Bathory je pokrenula temu: Zasto ne volite Draganu 3. Erzebet Bathory nudi da vam sredi svirku u pancevu iz ovoga sledi osnovana sumnja da je to Dragana Dray Na osnovu prethodnog iskustva, sledi jos jedna cinjenica, naravno, u slucaju da je to stvarno Dragana: 4. Ona se ponudila da mom bendu i Flush-u organizuje svirku u Pancevu 29.04. u Studiu 21, i to je bilo pre vise od mesec dana, da bi ja pre samo par dana saznao da je taj termin vec zauzet i da tada nastupaju neki reperi. Iz tog razolga nisam siguran koliko je pametno saradjivati sa doticnom osobom, koja je prilicno nepouzdana za bilo kakve dogovore... Ovo govorim iz ciste predostroznosti, ako nisam u pravu, onda se stvarno izvinjavam... Ziveli!!! Quote
PanSJV Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Meni je ovo sumnjivo, ali moram to da uradim na vreme. Znaci, ovo je delimicno off topic: Cinjenice: 1. Erzebet Bathory je ocigledno iz Panceva 2. Erzebet Bathory je pokrenula temu: Zasto ne volite Draganu 3. Erzebet Bathory nudi da vam sredi svirku u pancevu iz ovoga sledi osnovana sumnja da je to Dragana Dray Na osnovu prethodnog iskustva, sledi jos jedna cinjenica, naravno, u slucaju da je to stvarno Dragana: 4. Ona se ponudila da mom bendu i Flush-u organizuje svirku u Pancevu 29.04. u Studiu 21, i to je bilo pre vise od mesec dana, da bi ja pre samo par dana saznao da je taj termin vec zauzet i da tada nastupaju neki reperi. Iz tog razolga nisam siguran koliko je pametno saradjivati sa doticnom osobom, koja je prilicno nepouzdana za bilo kakve dogovore... Ovo govorim iz ciste predostroznosti, ako nisam u pravu, onda se stvarno izvinjavam... Ziveli!!! Kao Prvo moje ime jeste Dragana i prezivam se kao Dray (nazalost) ali ja sam totalno peta osoba od tzv Dray i napisala sam temu zasto mrzite draganu iz cistog razloga jer necu da ispadne posle da mene prozivaju zbog nje jer se nazalos zovem i prezivam kao ona ali sam zato mladja od nje 3 god!!!Sto se tiche svirke ja sam obecala da cu se potruditi da vam organizujem svirku jer vas jako volim i cenim(i nisam grupi ) A na vama je da (ako hocete) verujete nekima koji me ni ne poznaju ili meni!!!To sto neko predpostavlja da sam ja Dray moze da okaci macku o rep jer moje ime je Dragana Stefanovic;Manson;Toppinen '86!!!Hvala i molim vas ne prozivajte me za tu "Dray"hvala!!! Quote
Mega_Deda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Jos jedan off topic i prestajem: Dragana, NEMOJ DA SE TRIPUJES!!! U sustini, nemam ja sta da dokazujem ljudima, videce oni sami, ovo je bio samo gest moje dobre volje. Ja ionako nemam nista od toga. Te dve Dragane Stefanovic su suvise iste da bi bile razlicite. To sa grupikom te je odalo, jer kada sam te upoznavao isto si pricala nesto kao na fazon da si dala prsten onom liku iz charona ali da ustvari nisi grupi jer sta vec... Znaci ovo kazem za dobrobit sveta: Pusti ljude na miru i nemoj pricati gluposti... Mega Deda je rekao svoje... Quote
markomrki Posted April 16, 2006 Author Report Posted April 16, 2006 Mislim da si pomeshao dve osobe. Video sam ih obe, a onu koju ti napominjesh odjebali smo juce. Quote
Mega_Deda Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 Ako je tako, onda se izvinjavam, ali ipak, cinilo mi se toliko cudno da je jednostavno bilo previse sumnjivo... Quote
# Una # Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 meni je sinoc na svirci bilo veoma kul...propustila sam prvi bend,ali su preostala 4 bila odlichna... shto se tiche rd-a.... ana je bila preslatka u onim tufnicama i svidele su mi se pesme Prvi put uzivo i Prvi put u Beogradu @ marko: nadam se da mi je drugarica bezbedno stigla kuci Quote
markomrki Posted April 16, 2006 Author Report Posted April 16, 2006 Naravno da jeste. Mi iz Rain Delay smo uvek bili ljudi od poverenja. Quote
Aja Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 UnO mudro zboris... meni se zasita mnoooogo svidela pesma "Prvi put u Bg-u",jel za nju bese bio potreban "chkachket"? Vala jesu ljudi od poverenja,ziva i zdrava stigoh kuci...sa manjkom od 1000 kinti,al' bitno je drugarstvo... Marko tnx,imas pivo od me'... Quote
Puma Lasica Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Mi otprashili po obichaju...ja skroman po obichaju...stanje redovno... poz... Quote
PanSJV Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Hej he znate sta ima novo organizujem vam svirku!!!Moki i ja se dogovaramo da od 28.og pa nadalje svirku u PA i javicu vam detalje!!!!pozzz Quote
markomrki Posted April 17, 2006 Author Report Posted April 17, 2006 Hmmmmmm, ako je vech tako onda to mora da bude odradjeno kako treba. Zaista kako treba. Quote
PanSJV Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 Hmmmmmm, ako je vech tako onda to mora da bude odradjeno kako treba. Zaista kako treba. Naravno za vas UVEK Dakle svi oni detalji o kojima smo pricali(za svirku) ce biti ispunjeni!!!Nije problem mi panchevci smo jako velikodusni!!!!Tako da cete imati prvoklasnu svirku,a za termin se trenutno dogovaramo...bicete obavesteni Quote
markomrki Posted April 18, 2006 Author Report Posted April 18, 2006 Ovo cisto da se vidi da neko i ovde postuje. Quote
Aurora Calerva Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Ja se izvinjavam što sam bila lenja ovih par dana, ali ipak imam opravdanje Ljudi morate da počnete da slušate bendove kao što je Zombina and the Skeletones Quote
Puma Lasica Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Link za spot na nashem sajtu je postavljen...pa ko hoce da ga skine neka izvoli... kapiram da ce konachno i update sajta...bio bi red... Quote
Recommended Posts