Dowla Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Evo ja sedim za kompom pored Badjijevog kompa i saljem svima pozdrav iz Herceg Novog. Keep spaming... @ Vlajko: Odmor, brate... Pice, zene, prljave hotelske sobe... i to... Vas dvojica sami ? Moze biti sumnjivo Jel ste dobili inspiraciju,setajuci se nocu pored mora,dok hladan vetar duva sa pucine, ili dok ste isli starom gradom gledajuci u oronule fasade... Quote
Rain delay Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 Da znas, ima nova stvar u najavi... Bice onako... Herceg-Novska... SWALLOW THE SUN meets VLADO GEORGIEV Quote
Puma Lasica Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 nema brige... nego, radi li se na novim stvarima? Stvari za drugi album su gotovo...pochinjemo ovih dana rad sa klikom na novim stvarima i chim dobijemo zeleno svetlo od producenta tj. kada se navezbamo sa klikom ulazimo u studio...i tako... a naravno Dushan najavljaju josh jednu novu stvar...taman za turneju sa Vladom Georgievim... Quote
zeljeznizec Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 udarilo vam sunce u glavu,da necete slucajno i na suncane skale? Quote
miss Penny Lane Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 Pravo zborish...evo javljamo se Sicpe i ja iz Herceg Novog...vidimo se u sredu...poz... hehe... kad ce svirka? da dodjemo zoka i ja Quote
PanSJV Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 hehe... kad ce svirka? da dodjemo zoka i ja Imas svirku u Panchevu 28.og aprila i tad mozes doci!!!Za vise informacija imas otvorenu temu pa pitaj Pozzzz Quote
markomrki Posted April 25, 2006 Author Report Posted April 25, 2006 Pa ok. Idemo u Panchevo da vidmo shta tamo ima. Quote
markomrki Posted April 26, 2006 Author Report Posted April 26, 2006 Uh danas i sutra A? dve probe spremamo se za pancevo, a u nedelju sledecu, idemo u Rotpi extra. Quote
miss Penny Lane Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Imas svirku u Panchevu 28.og aprila i tad mozes doci!!!Za vise informacija imas otvorenu temu pa pitaj Pozzzz hvala! Quote
Aurora Calerva Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Iako je tema zatvorena zbog nepoštovanja pravila... I ja sam sad kao ozbiljna Moni, batali te metalere, ae večeras do Steve Quote
Death rider Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Pa ok. Idemo u Panchevo da vidmo shta tamo ima. Sa Rain delay u PANCEVU u petak sviraju DaggerSpawn i NadimaC Mrkane!!!!! Kec,Kec,kec Quote
anchy rox Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Otkud to..? A sta je sa All My Sins??? Quote
Death rider Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Otkud to..? A sta je sa All My Sins??? nemam pojma ,mene ortakinja iz panceva pitala da li hocemo da sviramo ,mi naravno hocemo.... ako svira i All My Sins jos bolje,,, Quote
FOLLOWER Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Eto a ja cuo da je Rain Delay otkazao. Kakva organizacija kad se na dan koncerta ne zna ko svira.!!! Quote
Aurora Calerva Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 A da ne bude čisti spam.... Ja vas sve mnogo volem Quote
markomrki Posted April 27, 2006 Author Report Posted April 27, 2006 E braco vishe ne znam nishta. Ta riba shto to organizuje, danas nije u Panchevu, All My Sins otkazali su, jer gitarista mora da radi, pa su upali Nadimach i Daggerspawn, e sad ja ne znam shta ce sutra biti. Mi nismo otkazali svirku, ali i mi cekamo. Stvarno, ne znam, kako sada stvari stoje svirke ima, ali riba nije nishta sa plakatima uradila, ne znam kako ce za opremu, ovi ortaci iz all my sins su napustili organizaciju, pa je sve na njoj, a ona nije u Panchevu trenutno. Verovatno je jedan dan setala sa drugaricama i pomislila izanenada:"Jaoj kako bi bilo divno da organizujemo svirku" i tako... Mora to malo bolje da se radi majku mu. U svakom slucaju veceras cu saznati sve pa ce biti informacija. Quote
Death rider Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 E braco vishe ne znam nishta. Ta riba shto to organizuje, danas nije u Panchevu, All My Sins otkazali su, jer gitarista mora da radi, pa su upali Nadimach i Daggerspawn, e sad ja ne znam shta ce sutra biti. Mi nismo otkazali svirku, ali i mi cekamo. Stvarno, ne znam, kako sada stvari stoje svirke ima, ali riba nije nishta sa plakatima uradila, ne znam kako ce za opremu, ovi ortaci iz all my sins su napustili organizaciju, pa je sve na njoj, a ona nije u Panchevu trenutno. Verovatno je jedan dan setala sa drugaricama i pomislila izanenada:"Jaoj kako bi bilo divno da organizujemo svirku" i tako... Mora to malo bolje da se radi majku mu. U svakom slucaju veceras cu saznati sve pa ce biti informacija. ma mora da bude svirke , skoro da jedva cekam d svira sutra..(taman pred ispitni rock) Quote
zeljeznizec Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 dobro dosli u srbiju, *nemam-pojma-ko-organizuje-ni-ko-svira* zemlju Quote
macabre_girl Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 izgleda da ce ova erzhebet, or whatewa ipak da was izradi elem uspela sam da vidim kraj spota, ideja je super, al jebesh nashu tehniku i opremu kad to ne izgleda kako treba , tachnije osvetljenje je loshe ...al oooono sve u svemu zgutacemo, moze da prodje Quote
PanSJV Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Obavestenje svim ljudovima koji su ocekivali svirku Rain Delay u Panchevu pa NECE JE BITI!!!!Jbg braca Dileyci "NE MOGU" a svirka je u subotu 29.og aprila i swiraju All My Sins,NadimaC,DaggerSpawn...pa ko voli nek izvoli a ti Mrki...raspravicemo Dakle zao mi je sto moram da vas razocaram ali pored "Extra Grupe ???"-Rain Delaya (koji NE MOGU da dodju) swiraju wrlo kvalit. grupe!!! Sorry ali tako je kako je!!! Quote
Rain delay Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Ma, zaborate celu pricu. Bice svirki... Vazno je da smo ONOLIKO napredovali. Ne brinem. Sve dolazi na svoje mesto... Gledao sam Indepedence Day, i mogu slobodno da kazem RAIN DELAY Sophmore album We Forget the finest melodic death/doom/metalcore you'll ever hear LET THE KICK-BOX BEGIN!!! Quote
macabre_girl Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 a zashto delayevci ''NE MOGU''? Quote
Recommended Posts