Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) Sad je kao red na mene da odvalim neštp u tom tripu? E, ono kao, hajde da malo pričamo o bendu Edited May 6, 2006 by Aurora Calerva Quote
markomrki Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 kazi shta bi da pricamo. mozemo da razgovaramo o cemu god zelish. Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) Imam glavnu glumicu za vaš sledeći spot Off topic... Ide li se na The Sirens? Edited May 6, 2006 by Aurora Calerva Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 (edited) cool Edited May 6, 2006 by Aurora Calerva Quote
markomrki Posted May 6, 2006 Author Report Posted May 6, 2006 Zar ne znash da je zabranjeno postovato samo smajlije. Shame on you man! Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ma ja se sada crvenim pa me boli uvo... Ček, sad ću da editujem... I tako, Rain Delay kažeš? Quote
zeljeznizec Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 bendozno,nazalost moja macka se vec uslihtala za spot,morace da dele ulogu,pesak,krekere... Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 bendozno,nazalost moja macka se vec uslihtala za spot,morace da dele ulogu,pesak,krekere... Ma opušteno onda... Snimaćete vi još spotova E, ae mi pokupite neki ćilim sutra Pweaseeeeeeeeeeee.. trep trep.. Bila bih vam veoma zahvalna Quote
zeljeznizec Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 ma pogresno si shvatila, macke treba da se pojave zajedno u spotu Quote
Aurora Calerva Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Hmmmm... Moram pitati Tiš da li će da pristane na to A ćilim? A ćilim? A ćilim? Quote
zeljeznizec Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 jel moze neki omanji rakun ako ne nadjemo cilim Quote
Aurora Calerva Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 jel moze neki omanji rakun ako ne nadjemo cilim Ne, ništa onda Inače, uvek sam bila oduševljena tim ćilimima... Da li znate da je svaki pravljen da traje po makar 100 god? Na moju žalost, nikad nismo imali jedan a i nije kao da mi se sada uklapa u enterijer..... Nego da... ovaj, znači Rain Delay? Čudno, nikad čula... Quote
DIABOLIC Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Rain Delay-da razvalite i da odusevite Pirocance!!! Quote
markomrki Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Nadam se da jesmo. Atmosfera je bila super! Kunem se da kad smo pocinjali emphty da sam osecao kako vazduh treperi. Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Jebeno...odakle da jebeno pocnem... Razvalili ste Jebeno Pirot Markomrki rece na temi za svirku da ne zna kako cemo da izdrzimo njihov doom death ako smo svi nalozeni na power...jos uvek pri toj izjavi prijatelju? Znaci atmofera je ubedljivo bila najaca na vasoj svirci...muzika je odlicna,fenomenalna jebeno razara...vokali su odlicni(oba, a pogotovo zenski)...sve sve ali... Bubnjar je zver u telu coveka Razvalio je one jadne bubnjeve ne znam da li je od njih nesto ostalo...ja se ne secam da sam se skoro odusevio nekim bubnjarom...zadnje odusevljenje je bilo sa Shawnom iz Megadetha a onda sad...znaci svetski... ...E da...ima odlicnu frizuru... Cim odem u bg idem u Felixa da kupim original...oprasili ste ga samo tako...ogroman pozdrav iz Pirota EDIT : Markomrki ko si ti iz benda? Edited May 8, 2006 by StarbreakeR Quote
Aurora Calerva Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 EDIT : Markomrki ko si ti iz benda? Zver u telu čoveka Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) A...pa pretpostavljao sam da je vokal...opet jebeno svaka cast...trcao si po onom double bassu samo tako... Edited May 8, 2006 by StarbreakeR Quote
Black desire Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 NE znam sta da kazem, ova svirka u Pirotu je bila neverovatno fantrasticano odlicna, stil vam je veoma originalan, a bubnjevi...o njima i da ne pricam ''zver u telu coveka'' je svima pokazao kako se koriste bubnjevi, ono mix pevanje stvarno docarava neophodnu atmosferu...ma stvarno ste super...nadam se da cete doci opet!!! Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 (edited) Kazem ja...jesmo li se razvalili kolega...znaci govorimo u ime svih pirocanaca...Jebeno ste zakon! E da...recenica koju cu da pamtim za zivota: "Jebes shtim sviramo Death Metal" Edited May 8, 2006 by StarbreakeR Quote
ALEXIE_AIC Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Atmosfera je bila super! Ne, Mrki...Atmosfera je bila FENOMENALANA! FANTASTICNA! Ubedljivo najbolji nastup sinoc ! A publika je stvarno odlepila, bili su super. Sve pohvale i pirotskoj publici. Mene sve vise odusevljavate iz svirke u svirku... Smorila sam Anci sinoc kad sam vas hvalila! I pitam se samo-dokle vise (cete me odusevljavati)? Joooooj, najdobri ste, najdobri... Jedva cakam drugi album. Quote
ALEXIE_AIC Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 E da...recenica koju cu da pamtim za zivota: "Jebes shtim sviramo Death Metal" Eh, Shicpe... Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 A jesi ti bila u nekom od bendova ili??? Quote
Recommended Posts