Puma Lasica Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 A jesi ti bila u nekom od bendova ili??? Ona je nasha dobra drugarica i najverniji fan ...inache ishla je sa 202-kom u svojstvu??? Nama je bilo fenomenalno...ovakav prijem publike josh nismo doziveli...u nedelju smo u Nishu pa ako imate vremena navrnite... Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ako budemo mogli al znas kako je skola i ta sranja...potrudicemo se sve u svemu...opet svaka vam cast...pokazali ste publici sta je Death... Quote
zeljeznizec Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 tacnije doom sa primesama death-a,hvala svima na podrsci,bilo je do jaja Quote
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Gitarista, pretpostavljam...mnogo ti je dobra majica ako si to ti Kazem sledeci put u Bg.u kupujem original...stvarno ste nas sve prijatno odusevili! Quote
Black desire Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Majca je super, al moja je bolja, Darkthrone! Quote
ALEXIE_AIC Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Ona je nasha dobra drugarica i najverniji fan ... Ta sam. Sta je rekao Dusan-da snimate drugi album krajem leta ili da tada izlazi? Quote
zeljeznizec Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 trenutno se vrse pripreme,a snimanje bi verovatno trebalo da pocne sredinom leta Quote
Death rider Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 jebes album koji se pravi jedno leto.............. Quote
Puma Lasica Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 tacnije doom sa primesama death-a, Malo dooma malo deatha malo melodike-kada se sve to smucka dobijesh Rain Delay... album sigurno nece izaci ovog leta jer ce se snimati ovog leta...koliko ce snimanje trajati zavisi od nas... Quote
MegaDex Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Pozdrav za Delay!Bili ste fenomenalni!Keep on rockin' Quote
markomrki Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Ovaj lik iz Pirota je stvarno lik. Iskreno neverovatna atmosfera, kad su nas i sankeri na onom fancy mestu gledali. Publika ma da ne pricam, ludnica, neshto najbolje od najboljeg, kunem se da sam na pocetku emphty mogao da osetim kako vibrira vazduh. Fantazija, Pirote hvala ti, kazem samo naj;epshe uspomene odatle do kraja zivota. Quote
StarbreakeR Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) Ma sankeri su kleli sto smo izabrali Blackmoora preko Riblje Corbe...to je bila jedina stvar za koju su oni culi...mesto je fancy do bola ali je posluzilo svrsi...e da pozdrav za Markamrkog od tipa kome je dao svoje palice...u Slayer majici...vi ste mu prvi omiljeni Death metal I naravno cekamo vas opet! Majca je super, al moja je bolja, Darkthrone! Ma moja je najbolja Edited May 9, 2006 by StarbreakeR Quote
Black desire Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 trenutno se vrse pripreme,a snimanje bi verovatno trebalo da pocne sredinom leta Leti izlaze najbolji albumi, jeste, jeste Quote
MegaDex Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Ovaj lik iz Pirota je stvarno lik. Iskreno neverovatna atmosfera, kad su nas i sankeri na onom fancy mestu gledali. Publika ma da ne pricam, ludnica, neshto najbolje od najboljeg, kunem se da sam na pocetku emphty mogao da osetim kako vibrira vazduh. Fantazija, Pirote hvala ti, kazem samo naj;epshe uspomene odatle do kraja zivota. Pa drago mi je sto je nase mesto nekom ostalo u vrlo lepom secanju!Iskreno mogu reci da je za sada najbolja atmosfera bila pred nasim domacima!To je znak da ima nade za bilo koju vrstu ne mainstream muzike!Jos samo da uklonimo Radikale koji drze ozvuchenje i tako.... Sviracemo svi mi jos ovde... Quote
zeljeznizec Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 jebes album koji se pravi jedno leto.............. album se ne pravi za jedno leto,album ce da se snima za jedno leto,vidimo se na promociji albuma u Pirotu Quote
MegaDex Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Pravicete promociju kod nas????????????? Cestitam vrlo pohvalno i odvazno za nash kraj... Quote
zeljeznizec Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 ako bude uslova i zainteresovanih,ali ima jos vremena za to Quote
markomrki Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 Djana mnogo kaze pa se onda pokaje e djubrile djubrile. Quote
zeljeznizec Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Djana mnogo kaze pa se onda pokaje e djubrile djubrile. nisam se ja pokajao,ja sam samo hteo da kazem da bi mi hteli da sviramo ako za to bude uslova,moj skutere Quote
markomrki Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 Lipo li je lipo li je na obali suncat... jbg Quote
Recommended Posts