Puma Lasica Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Samp spam Srbina spasava... nego da ja pitam nesto vas dve(Ljabi i Ejmi)...jeste li kupile album???...ako zelite da spamujete na ovoj temi obavezna kontribucija bendu u vidu 390 din...mislim da je to prilicno fer... ma mozete i ovako da spamujete...meni ne smeta ali ce doticni frontmen RD da smara kako se ne postuju pravila itd... da rezimiramo...390 din u ruke,pravac Mordor, Felix itd, pa onda preslusavanje diska pa da cujem vase komentare...realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amy_mccoy Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ali ce doticni frontmen RD da smara kako se ne postuju pravila itd... and I sholud care why? nisam kupila disk jer ga nije bilo ..a trenutno me mrzi da pomerim dupe sa Bezanijske kose u sredu, obecavam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Ево мојих коментара. Прве три песме ми највише одговарају. Остатак је исто добар, али не баш по мом укусу, јер музика доста излази из думског калупа. Двапут ме је албум асоцирао на On Thorns I Lay - Egocentric. Прво унутрашњост омота (иако нема заједничких елемената), а друго песма Rain Delay (мушки вокал). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 nego da ja pitam nesto vas dve(Ljabi i Ejmi)...jeste li kupile album???...ako zelite da spamujete na ovoj temi obavezna kontribucija bendu u vidu 390 din...mislim da je to prilicno fer... cek, cek, jel ti to mene zezas?! napisala sam recenziju jos pre par meseci.. i mislim da nema potrebe dalje da komentarisem album.. znam sve (i stare i nove) pesme napamet (hmm.. pitam se na koju foru ).. a original cu uzeti u toku sledece nedelje kad se pojavi na prodajnim mestima.. sta bre izigravate ozbiljnost na ovoj temi? pogledajte malo bolje kakve su sve gluposti postovane do sada.. cak ste i vi brljali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 Bice albuma ipak i u mordoru, pa kupite kada budete u gradu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ... a ako zelite disk za dz. obratite se g-dinu Marku Mrcharici, naravno ako ste devojka... Pouzdano znam da je delio diskove za dz... Naravno, pripadnicama lepseg pola... Mada, ova sto je dobila tesko da spada u lepsi pol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Bice albuma ipak i u mordoru, pa kupite kada budete u gradu. "kupi, kupi, kupi dok ne poskupi!" uzimam sutra ako nadjem u Mordoru ili Felixu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 ... a ako zelite disk za dz. obratite se g-dinu Marku Mrcharici, naravno ako ste devojka... Pouzdano znam da je delio diskove za dz... Naravno, pripadnicama lepseg pola... Kakva teska laz. ccc Bila je neka riba u Beceju koja me je molila za disk, ali nisam poklekao, a i tada smo vec sve prodali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Tako je! Viva la resistance! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
negative creep Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Ponesi nekoliko komada kad budete u KG-u 10. jula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 cisto da znate, u Felixu i dalje nema diskova. "Nestalo." inace, kupila sam disk u Smodroru.. hmm... ajde u 3 rechi: TO JE TO! (ko razume, shvatice snagu ovih rechi) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Kakva teska laz. ccc Bila je neka riba u Beceju koja me je molila za disk, ali nisam poklekao, a i tada smo vec sve prodali. A da je ona kleknula? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 Ha ha ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Kakva teska laz. ccc Bila je neka riba u Beceju koja me je molila za disk, ali nisam poklekao, a i tada smo vec sve prodali. Hehe, ja sam cuo drugacije... Pouzdano znam da nije kupila disk... hvali se da je dobila, od BUBNJARA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 ha! the truth is out there.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 e mrki mrki...... hehe.. cujem ovde na forumu da delis diskove.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 27, 2005 Author Report Share Posted June 27, 2005 No comment... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord6finger Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Cestitamo na izdaji!!!!!! Albuma naravno. Sad kad ste izdali albu m niste vise troo Nadam se skorom "zajednckom onanisanju po usima jadnih slusalaca" ("svirci"- prim.prev.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StRatO Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 E jel znate datum za bastu skc za onu svirku gde bismo trebali da vam se prikljucimo. Treba mi informacija jer treba isto da zakazujem svirke neke za unutrasnjost, pa da se ne poklope datumi. hmmm... ne znam tacno.. al trebalo bi da bude ili pocetkom avgusta (znaci prva nedelja petak il subota) ili krajem avgusta (takodje petak il subota).... videcu u sredu s stevom... treba i mi da zakazemo neke svirkice.. javicuti... ps.. jel nas vodite na turneju...???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Green Fairy Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Kupila sam, kupila ! Biljo, za tvoju pesmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah_Key Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Kupila sam, kupila ! Biljo, za tvoju pesmicu Imam ga i ja Ali ako bubnjar deli diskove nije na odmet još koji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Sramota,bre! Uradicemo im sajt za dzabe, a oni ni disk da daju...jos moram da trpim onog Bagija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Sramota,bre! Uradicemo im sajt za dzabe, a oni ni disk da daju...jos moram da trpim onog Bagija... Molim...ja sam vam nasao basistu i bubnjara...malo li je???... Zato pare u ruke i pravac Mordor...nadam se da sam dovoljno jasan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puma Lasica Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 hmmm... ne znam tacno.. al trebalo bi da bude ili pocetkom avgusta (znaci prva nedelja petak il subota) ili krajem avgusta (takodje petak il subota).... videcu u sredu s stevom... treba i mi da zakazemo neke svirkice.. javicuti... ps.. jel nas vodite na turneju...???? Ne brini Strato-mamino zlato ...vodimo vas kada krenemo na turneju po Srbiji... nego vidim bass koji nameravas da zabodes...shiroko nema sta...ja se trudim da se zgrcim za neku 4-zicanu Jamahicu...odo ja sada u svoj karton MB piva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted June 28, 2005 Author Report Share Posted June 28, 2005 Ha ha ha ala ce neko da bude na radiju veceras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts