Buddha Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Hm da inace ovo je koliko sam shvatio, recenzirao nash nastup iz akademije lik iz The Phonerings, ili neki njihov ortak. Neki kraster. Nije da mislim da smo zlatni, niti da mislim da smo najbolji. Zaista daleko od toga. Zaista. Ali ovoliku kolicinu kurcenja, bezobrazluka, podcenjivanja, ignorancije, blebetanja bez znanja, odavno nisam sreo. Pa i ako kazem da lik zna o cemu prica, i da je toliko napakovan informacijama, da se njegov glas ceni (u ovom slucaju samo mozda u njegovom wc), pa onda da ga lepo sretnem i da ga pitam, ko je on i da li je toliko jak da moze da se sere na taj nacin nekome na trud. Uh uh kako sam ljut. ne kapiram sto se ljutis toliko.. sasvim je normalna stvar da ce neki panker/kraster/stagod tako reagovati na vasu muziku/nastup. Quote
markomrki Posted May 29, 2006 Author Report Posted May 29, 2006 Da da pretpostavljam da si u pravu. Jebi ga malo sam previshe shvatio licno. Desava se, kad se trudish kao slepac oko necega i onda ti dodje tako neko. Ali sve je ok. Vazno je da se vidimo na EXIT festivalu. Quote
zeljeznizec Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 posto slabo poznam/pratim metal mislim da je ovo dovoljno i da o coveku ko god da je ne treba trositi reci,jer ako se neko razume u metal ko marica u krivi onda ne treba ni da ga komentarise Quote
ALEXIE_AIC Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 (edited) Ah da inace nastupamo na EXIT festivalu 9. jula na metal hammer stage. Vishe informacija otom potom. Edit: Posto je zabranjeno postovati samo smajlije ( ) - svaka cast! Edited May 29, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
ALEXIE_AIC Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 mislim da je ovo dovoljno i da o coveku ko god da je ne treba trositi reci,jer ako se neko razume u metal ko marica u krivi onda ne treba ni da ga komentarise Upravo. Quote
Aurora Calerva Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Edit: Posto je zabranjeno postovati samo smajlije ( ) - svaka cast! Opušteno Ovu temu ja čuvam Quote
otac-tata Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ja mislim da je najbolje da pocnemo svi da sviramo punk ne bi li svi svima udovoljili. jel' tako? tako je.... Quote
MegaDex Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Savka vam cast za Exit.Sve cestitke od nas Anti-Dotea A za te recezije....boli vas kurac za misljenje svakakvih.Gledajte svoja posla i samo cepajtei ne sekirajte se...doci ce dan .... Quote
zeljeznizec Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 mislim da bi trebali da zavrsimopricu o toj recenziji svirke,neka svako svira svoju muziku i gleda svoja posla,vazno je da se mi gledamo na exit-u Quote
markomrki Posted May 29, 2006 Author Report Posted May 29, 2006 Gledali smo se i pre, a boga mi ocemo i posle, ako me kapirash na shta mislim. 1 Quote
Bejbe Kompajler Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ljudi, extra ste! Sta se cimate zbog jednog oblika delimicnog zivota? ocigledno mu smeta sto ste toliko dobri.... BRAVO za Exit... Pozzz od Anye Quote
zeljeznizec Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 ma ne cimamo se,samo volimo povremeno da bacimo po koji hate Quote
Puma Lasica Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Hvala svima koji su glasali za nas... Lik je punker taj po difoltu ne zna nishta...o muzici i tako tome... Jedva chekam Exit... ko hejt baca ne boji se 100 kuraca... Quote
markomrki Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Fasciniran sam tvojim pesnickim sposobnostima. Quote
ALEXIE_AIC Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Hvala svima koji su glasali za nas... ko hejt baca ne boji se 100 kuraca... Quote
ALEXIE_AIC Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Hvala svima koji su glasali za nas... ko hejt baca ne boji se 100 kuraca... Quote
fatdzo Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ah da inace nastupamo na EXIT festivalu 9. jula na metal hammer stage. Vishe informacija otom potom. O macani , vidimo se tamo Quote
markomrki Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Kako ti lepa slika na avataru. A JOJ! Quote
Aurora Calerva Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Ovako, kada sam videla da su Pleaser i Ellie najavili nove kolekcije čizama za ovu jesen, došla sam d zaključka da vi morate da postanete veliki i popularni jako brzo da bih mogla da zaradim velike pare na vama... Toliko.. Quote
ALEXIE_AIC Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Znaci, nema bojazni za buducnost RD-a... Quote
Гера Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 ...ko hejt baca ne boji se 100 kuraca... u, jebote, koje su to narodne umotvorine?! evo sad i na ovaj nacin da vam cestitam za egzit! bravo! Quote
zeljeznizec Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 bahati crnja odma poteze 100 komada od po arshin i po cirka-svaki Quote
fatdzo Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Kako ti lepa slika na avataru. A JOJ! Sha fali Ko da sviram najlepsu serenadu na svetu Quote
Recommended Posts