Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ma ne cimamo se,samo volimo povremeno da bacimo po koji hate

bacanje hate-a je ok, ali se markomrki malo previse iscimao zbog one dileje

koja je pisala onu glupos'... icon_confused.gif

a nema potrebe... icon_wink.gif

inace, ponovicu se (nemojte zameriti) - kada cete svirati u gimnaziji Sv.Sava??? icon_rolleyes.gif

...da se malo i mi nauzivamo... icon_rockdevil.gif

PS. - pod uslovom da vam, sada kada ste VEEELIKI i poznati nije

glupavo da svirate po skolama...Mislim, ipak cete biti na exitu... biggrin.gif

Edited by Anya
Posted (edited)

inace, ponovicu se (nemojte zameriti) - kada cete svirati u gimnaziji Sv.Sava???  icon_rolleyes.gif

E sada, smatram da i ja mogu da odgovorim na ovo pitanje...

Mislim da bi pametnije bilo da se to ne dogodi. Nije tu stvar u tome da li je sada bend veliki ili extra popularan ili ne, već jednostavno verujem da ovaj bend sada nije za takvu svirku. Mada, možeš doći 24og juna u Dom Omladine gde će svirati još par bendova koji te možda mogu još zanimati i naravno gde će zvuk biti mnogo bolji nego što to može biti u nekoj gimnaziji... Nadam se da se vidimo u Domu pivopije.gif

EDIT

Ponovo, naglašavam, nije do toga da li bend treba da svira na Exitu, Szigetu, Metalcampu ili čak na Tuska openu (ala odoh na sever...), već je stvar u kvalitetu same svirke...

The boss has spoken icon_cool.gif

Edited by Aurora Calerva
Posted

Pa zavrsavamo te tempotrackove i onda cemo da to vezbamo kao zmajevi u leto. Tako da kad nash producent kaze da to moze da se pocne snimiti onda idemo. Nafdam se do kraja leta.

ponovicu se (nemojte zameriti) - kada cete svirati u gimnaziji Sv.Sava???  icon_rolleyes.gif

Pazi mi smo svirali u gimnaziji jer je svirka bila humanitarnog karaktera, i to se ne odbija.

Posted
Mada, možeš doći 24og juna u Dom Omladine gde će svirati još par bendova koji te možda mogu još zanimati i naravno gde će zvuk biti mnogo bolji nego što to može biti u nekoj gimnaziji... Nadam se da se vidimo u Domu pivopije.gif

Woohoo! Opet svirka! biggreens.gif