Bejbe Kompajler Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) ma ne cimamo se,samo volimo povremeno da bacimo po koji hate bacanje hate-a je ok, ali se markomrki malo previse iscimao zbog one dileje koja je pisala onu glupos'... a nema potrebe... inace, ponovicu se (nemojte zameriti) - kada cete svirati u gimnaziji Sv.Sava??? ...da se malo i mi nauzivamo... PS. - pod uslovom da vam, sada kada ste VEEELIKI i poznati nije glupavo da svirate po skolama...Mislim, ipak cete biti na exitu... Edited May 30, 2006 by Anya Quote
Aurora Calerva Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 (edited) inace, ponovicu se (nemojte zameriti) - kada cete svirati u gimnaziji Sv.Sava??? E sada, smatram da i ja mogu da odgovorim na ovo pitanje... Mislim da bi pametnije bilo da se to ne dogodi. Nije tu stvar u tome da li je sada bend veliki ili extra popularan ili ne, već jednostavno verujem da ovaj bend sada nije za takvu svirku. Mada, možeš doći 24og juna u Dom Omladine gde će svirati još par bendova koji te možda mogu još zanimati i naravno gde će zvuk biti mnogo bolji nego što to može biti u nekoj gimnaziji... Nadam se da se vidimo u Domu EDIT Ponovo, naglašavam, nije do toga da li bend treba da svira na Exitu, Szigetu, Metalcampu ili čak na Tuska openu (ala odoh na sever...), već je stvar u kvalitetu same svirke... The boss has spoken Edited May 30, 2006 by Aurora Calerva Quote
Karlo SE Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Cestitke za Exit i od mene! Kako napreduje snimanje? Quote
markomrki Posted May 30, 2006 Author Report Posted May 30, 2006 Pa zavrsavamo te tempotrackove i onda cemo da to vezbamo kao zmajevi u leto. Tako da kad nash producent kaze da to moze da se pocne snimiti onda idemo. Nafdam se do kraja leta. ponovicu se (nemojte zameriti) - kada cete svirati u gimnaziji Sv.Sava??? icon_rolleyes.gif Pazi mi smo svirali u gimnaziji jer je svirka bila humanitarnog karaktera, i to se ne odbija. Quote
ALEXIE_AIC Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Mada, možeš doći 24og juna u Dom Omladine gde će svirati još par bendova koji te možda mogu još zanimati i naravno gde će zvuk biti mnogo bolji nego što to može biti u nekoj gimnaziji... Nadam se da se vidimo u Domu Woohoo! Opet svirka! Quote
zeljeznizec Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 to je ona svirka koja je par puta odlagana,valjda ce napokon biti odrzana Quote
markomrki Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 Zorana ti si necidjeni lik, vec si postavila najave za dve svirke. Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Stavila sam najave za 2 za koje ja znam Tuska open je već daleko u budućnosti tako da može da sačeka i sledeće proleće da bi bilo postavljeno Quote
markomrki Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 Prolece na moje rame slece na na na naa na na na naaaaaaaaaaaaaa... Quote
markomrki Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 A vidish pozurila je i da nam donese neke papire. I to u zutoj fascikli. Quote
zeljeznizec Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 ma ne,to je stafeta za dan mladosti,vidis da trci za zemlje treceg sveta i nesvrstane,verovatno ce nas crnja da preuzme stafetu Quote
markomrki Posted May 31, 2006 Author Report Posted May 31, 2006 A znacione su nesvrstane!? Znaci ova cica trci da je svrstaju....Svrstaju... Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 (edited) Zezajte se vi samo.. Videćete vi kad ja na nekoj turneji samo odlučim da vas izbacim iz autobusa i ostavim na nekom nepoznatom autoputu Edited May 31, 2006 by Aurora Calerva Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 U inostranstvu, naravno A tebe ipak možda i neću... Ipak smo kolege Quote
Recommended Posts