ALEXIE_AIC Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Samo sam cekala da neko postavi Mrkijevu sliku. Quote
zeljeznizec Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 to je stara slika,bez pirsinga i cirokane Quote
zeljeznizec Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 letnja slika,tek sto se vratio sa mora Quote
markomrki Posted June 5, 2006 Author Report Posted June 5, 2006 Sa mora... Ali se vidi da sam zadovoljan. 1 Quote
Lukather Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Поздрав људови... Зезнули сте ме за датум за академију, ја као још чекам свирку... Сад сам провалио да је била у мају! Хоће ли бити нешто после испита? Quote
markomrki Posted June 5, 2006 Author Report Posted June 5, 2006 24 jun Dom Omladine, ako se ne otkaze. Quote
ALEXIE_AIC Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ali, na toj svirci Mrki nece imati ovaj lep i svez izgled kao na gore postavljenoj slici. Nije stigao da nabaci boju, bilo je grozno vreme ovih dana. Quote
Bejbe Kompajler Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 imam ? za nekog iz RD-a... u pesmi IN STILNESS TONIGHT>>> sta znaci: LIKE A VERLOREN HOOP??? i'm so sonfused.... na kojim sve jezicima pisete, bwe?? ps. - unapred hvala (mislim, znam da ce neko biti tako fin da mi odgovori...) Quote
Bejbe Kompajler Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 a 'el moze na trgu MARKOMRKI da se nadje makar statua ZELJEZNOGZECA??? Ili da ja osnujem organizaciju ULICA ZA CARA???? Quote
markomrki Posted June 7, 2006 Author Report Posted June 7, 2006 Objasnice ti pevac kad se ukljuci na net. A za zeljka ne znam, vec ima bistu u parku. Quote
zeljeznizec Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 ja mislim da je trg mali da bi na njega stala statua zajedno sa mojim egom,mozda neki plato velicine hipodroma Quote
Aurora Calerva Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Ih, što tako skromno? Ja, npr, imam svoju religiju i celu hordu svojih vernika Quote
zeljeznizec Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 razuzdana horda vernika i sledbenika Quote
Bejbe Kompajler Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 ja mislim da je trg mali da bi na njega stala statua zajedno sa mojim egom,mozda neki plato velicine hipodroma moze i hipodrom, isteracemo konje... Ako treba tvoja je i Marakana!!!! tenkovima cemo sve pred sobom rusiti, ali statua + ego tako dobrog gitariste moraju biti postavljeni... Znam dosta ljudi (devojaka, tacnije) koje bi volele da se tvoje statue nalaze svuda po gradu... PS. - 'Oce li taj pevac vise?? Ubila bih za znacenje onih reci... Quote
Aurora Calerva Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 moze i hipodrom, isteracemo konje... Ako treba tvoja je i Marakana!!!! Hipodrom je veći Mada ako se Željko i ja razumemo, ni on nije dovoljan Quote
Bejbe Kompajler Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Hipodrom je veći Mada ako se Željko i ja razumemo, ni on nije dovoljan ceo grad, cela Srbija, cela planeta, suncev sistem, vasiona... sta god treba.... samo da se napravi Zekina statua... SA SVE EGOM I KOJE CIME JOS... I iskreno molim pevaca da mi razjasni one stihove.... I'm crazy about that song, AND I WANT TO KNOW.... Quote
Aurora Calerva Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 LIKE A VERLOREN HOOP??? *ebem ga, verloren je na nemačkom izgubiti, izgubiti se... A kontam da se taj staroengleski opušteno može pisati i sa nemačkim i francuskim rečima i izrazima, s obzirom da je to i bio slučaj back than Mislim, da bi bilo pametno sačekati da se Dule javi Quote
Bejbe Kompajler Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 hvala, Aurora... ali ipak, DULEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!! To mi je omiljena pesma, i poludecu ako uskoro ne saznam... a to ne zelite da se desi...! a dok cekam, moglo bi 'edno ... ili orange rum... eh... Quote
markomrki Posted June 8, 2006 Author Report Posted June 8, 2006 Evo ga i sad ce valjda da ti pojasni. Dusane ljubim te pogledaj ranije postove pa objasni devojci shta zeli da zna. Quote
Rain delay Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Eto me... konacno. dakle, FERLOREN HOOP (holandski)- izraz za (vojnu) jedinicu, ili deo nje, koja je ostala iza neprijateljskih linija, odsecena, bez kontakta sa glavnim stabom usled vojne operacije. Smatra se izgubljenom, zarobljenom ili unistenom. Taj izraz je dosta koriscen u srednjevekovno-engleskoj vojnoj doktrini. Tragicno... ali i magicno... Quote
negative creep Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Blah, nije me bilo 100 godina.... Dushane, hvala jos jednom sto si javio! Verovatno cu doci na Exit da vas vidim i cujem, a posle toga nadam se i u KG-u. Poz za sve! Quote
Recommended Posts