markomrki Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Mislim da cemo na sledecem nastupu u bg imati vecu satnicu. Hvala sto ste bili, i josh neshto: bilo je toliko vrucina da su mi se iz jaja izlegli mali mrkiji, mislim stvarno. Quote
Aurora Calerva Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Mislim da cemo na sledecem nastupu u bg imati vecu satnicu. A i sledeći nastup u Bgu se neće tako skoro dogoditi... Do tada, bleja u Kragujevcu, veranje po Petrovaradinu i kupanje u Paliću Quote
markomrki Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 Pa treba da pocnemo da ga spremamo za snimanje. Nadam se zaista se nadam, da ce to sve da se tesi u sledecih mesec i po dana. Quote
Old Smuggler Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 (edited) Poz ljudi, odlični ste bili sinoć. Kad god vas gledam uživo vi ste uvek malo sigurniji i bolji nego prošli put ... znači posle tolikih svirki to je stvarno veliki napredak... Nove stvari su do jaja po mom ukusu, nadam se da ćete napraviti snimak dostojan atmosfere koju te pesme stvaraju na svirkama. Srećno na exitu. Edited June 25, 2006 by Old Smuggler Quote
shtuckensyglieben Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 -Ma poljubi je u usta,da ti umre otac! -Ma necu,vidis da ima sline! Cigancici u sedmici... Quote
Bejbe Kompajler Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 ovako: bili ste EXTREMNO ODLICNI!!!! Dule je bio kul, basista takodje, Ana ima bozanski glas... Mrki, covece, zlostavljas bubnjeve... Car si! Zeljko.... ovo je stiglo sa raznih strana za tebe: "Pozdrav za najbolju gitaru vasione... Zeljo care!!!" "Zeljko majstore! Selimo se u Zeleznik, koji ce dobiti J - postati Zeljeznik i gradic najboleg gitariste..." "Zeljko... OBOZAVAMO TE!!!! Otkachene devojke iz coska sale... " nemam sta da kazem osim puno WUBova za Zelju... Quote
Puma Lasica Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 A i sledeći nastup u Bgu se neće tako skoro dogoditi... Do tada, bleja u Kragujevcu, veranje po Petrovaradinu i kupanje u Paliću The Word... Quote
Aurora Calerva Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 E, Baguse... Počinjem polako mnogo da te lolim, iako si crnja Ovako, Rain Delay update Myspace prezentacija će uskoro biti bogatija za još jedan utisak, tj neko iz benda će ispljunuti utiske sa svirke.. Ja sam skoro dobila neke lepe vesti (da budem preciznija pre 4 minuta) ali o tome sa članovima kada se budemo gledali A sada, boss update Zaljubila sam se u svetla fontane kod SS hrama, iako sam malo pre upala u istu Quote
markomrki Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Dobro jutro kolumbo. Da li ces se iznenaditi, ako ti kazem da je ta fontana tu vec dve tri godine. Uh morao sam da bacim hejt, shta cu skupljalo se. Quote
Bejbe Kompajler Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 edno pitanjce: KADA SE GLEDAMO PONOVO??? Rece mi jedna ortakinja da svirate 12.7. u SKC-u. Jel da joj verujem?? Nadam se da necu dugo cekati ni na odgovor ni na svirku!!!! Quote
Black desire Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Pa treba da pocnemo da ga spremamo za snimanje. Nadam se zaista se nadam, da ce to sve da se tesi u sledecih mesec i po dana. Fino, fino... Quote
markomrki Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Nemoj da joj verujesh. Ja mislim i siguran sam da do novembra u bg nece biti nas. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Druga pesma koju ste najavili kao novu, a predzadnja na svirci - pesma veceri Quote
greenenn Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ej dobri ljudi!Slusala sam skoro ali sa ulice vas bend ispred Akademije i nisam bas razumela sta se peva pa mi utisak nije bio najbolji.Ali hvala Bogu cula sam vas jos jednom da bih ispravila sve to.Muzika je sjajna.Svaka cast muzicarima.Zenski glas je lep mada malo tih bese u Domu.Muski vokal isto ok.I da ne duzim.Dobili ste jos jednog obozavatelja i postovalaca vase muzike. Puno pozdrava od Ane Quote
ALEXIE_AIC Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Kako je lepo sto RD imaju sve vise fanova! Quote
zeljeznizec Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 hvala svima vama na podrsci,drago nam je da vam se nove pesme svidjaju,sledeca svirka je Kragujevac 30.06. i exit 09.07.pozdrav svima Quote
Aurora Calerva Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 (edited) Dobro jutro kolumbo. Da li ces se iznenaditi, ako ti kazem da je ta fontana tu vec dve tri godine. Uh morao sam da bacim hejt, shta cu skupljalo se. Ahm, Mrki... nemo da te skratim za.......... čirokanu... Elem... zna se kako se pozira.... EDIT Ja zvanično više ne volem Mrkija A malo kasnije ću da okačim jednu mnogo jeeepu Aninu sličicu Edited June 26, 2006 by Aurora Calerva Quote
Aurora Calerva Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 edno pitanjce: KADA SE GLEDAMO PONOVO??? Rece mi jedna ortakinja da svirate 12.7. u SKC-u. Jel da joj verujem?? Nadam se da necu dugo cekati ni na odgovor ni na svirku!!!! Nemoj verovati, jer je prva sledeća svirka Rain Delaya tek u novembru... Ili oktobru Opet sam se pogubila međ datumima Quote
ALEXIE_AIC Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Mnogo je . Nadam se da ce sutra sve biti ok, Ana! Quote
markomrki Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 Hey hey hey. Ocu i ja neke fotke. O cemu se radi ovde? Quote
Recommended Posts