niking Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 e, ovaj, ver ken aj baj jor CD? nisam imao kesha na svirci, a sad ne mogu da nadjem... Quote
zeljeznizec Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 trabalo bi da ima u mordoru i felixu,ako ne najes tamo javi pa cemo nesto da smislimo Quote
Aurora Calerva Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 OBOGATICES SE, VERUJ MI!!!!!!! Ima dosta devojaka koje bi zelele bilo kakve Zeljkove slike... ne znam za momke, ali devojaka ima... Koliko plaćate? Quote
Puma Lasica Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 e, ovaj, ver ken aj baj jor CD? nisam imao kesha na svirci, a sad ne mogu da nadjem... 3. opcija ti je kod nas...za 350 din...realno... Quote
OceanSize Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 4. opcija ti je kod nas (BoneYard) i to za super povoljnu cenu od 299 din + ptt troshkovi...ali uz cd dobijas bagijeve kompromitujutje fotografije sa bozicne proslave ...pa ti vidi sta ti se vishe isplati Quote
Bejbe Kompajler Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Koliko plaćate? koja je vasa ponuda?? moramo prvo videti robu da bi ponudili cenu... Aukcije su ozbiljna stvar... Quote
Aurora Calerva Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 (edited) koja je vasa ponuda?? moramo prvo videti robu da bi ponudili cenu... Aukcije su ozbiljna stvar... Pazi, ako ponudite dobru cenu ja vam prodam Željka in flesh...Za neku siću možeš dobiti samo fotke, eventualno neki snimak..................... A sad, razmisli koliko da ponudiš Edited July 3, 2006 by Aurora Calerva Quote
zeljeznizec Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 in flesh... kako si odma raspolozena da seces i kasapish,aurora the butcher Quote
Aurora Calerva Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Maa znaš da ja tebe mnogo i da ja ne bih tebe povredila, ali približava se jesen i nove Ellie i Pleaser kolekcije cipela.... Mora se.... Quote
zeljeznizec Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Maa znaš da ja tebe mnogo i da ja ne bih tebe povredila, ali približava se jesen i nove Ellie i Pleaser kolekcije cipela.... Mora se.... jos ces i cipele da napravis od moje koze za exit je sve spremno Quote
Aurora Calerva Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 jos ces i cipele da napravis od moje koze Ne, tebe ću da prodam da bih sebi kupila koji par novih cipela Quote
Bejbe Kompajler Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 kako zelish da dodjes do robe? imas neki predlog?? razmena dobara u nekoj tamnoj slepoj ulici.. Quote
Bejbe Kompajler Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Pazi, ako ponudite dobru cenu ja vam prodam Željka in flesh...Za neku siću možeš dobiti samo fotke, eventualno neki snimak..................... A sad, razmisli koliko da ponudiš WOW, WOW, WOW!!! moracemo da odrzimo tajni sastanak, mi Zeljkovi fanovi! za tako nesto vredi dati debeeele pare... @ zeljeznizec - ne brini, niko te nece seckati... placamo samo ako te dobijemo u jednom komadu! Quote
MegaDex Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 za exit je sve spremno Drago mi je da to cujem...bice veselo na xzitu Quote
anchy rox Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 HELL YEAH!!! P.S.JA NA BUDZETU NA EKOLOGIJI!!! Quote
Bejbe Kompajler Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 HELL YEAH!!! P.S.JA NA BUDZETU NA EKOLOGIJI!!! BRAVO, ANCHY!!! Quote
Puma Lasica Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 HELL YEAH!!! P.S.JA NA BUDZETU NA EKOLOGIJI!!! Svaka chast... Quote
panda69 Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 ma bre ekologija je zakon... da nam bude lepse, zdravije cistije... i da cela ljudska populacija ne bi umrla zbog nekog glacialnog perioda koji ja ceni sledi uskoro ako se ne opametimo!!! NEMOJTE DA UZIMATE KESE U PRODAVNICI!!! Ako "We Forget" ne izadje u digipack-u od recikliranog papira - ne kupujem!!! Quote
Recommended Posts