OceanSize Posted July 5, 2006 Report Posted July 5, 2006 Ko vam upravo sad radi novi logo i naslovnu za omot bez vasheg znanja? Quote
Aurora Calerva Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 P.S.JA NA BUDZETU NA EKOLOGIJI!!! Ko vam upravo sad radi novi logo i naslovnu za omot bez vasheg znanja? biggrin.gif ahm... ovaj... hmmmmm.... Quote
Puma Lasica Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Ljudi odosmo mi na Exit pa se vidimo/chujemo za 4 dana... prenecemo utiske... Zorani se ovo nece svideti ...oko logoa i omota...mogu da kazem samo jedno...ne sudi im previshe grubo jer su im namere najbolje... poz... Quote
Aurora Calerva Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 (edited) Ko je Zorana? Da li ta osoba uopšte postoji? Samo mi je čudno jer ja ne znam ništa o tome... Mada ok.... Edited July 6, 2006 by Aurora Calerva Quote
OceanSize Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 No hard feelings...Niko ne zna nista o tome... Radim to jer mi je dosadno...Sorry... Quote
Aurora Calerva Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Ma okić bweeeeeeeee Ja samo hoćem vidim kada završiš Quote
Bejbe Kompajler Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 i tako ja (posto sedim u BGD-u) leskarim gajbi, u 11h su mi navucene roletne, a sa zvucnika mi urla Dusanov glas koji se preplice sa Aninim, pa zvuce kao Lepotica&Zver... Nishta lichno... uzivam u IN STILNESS TONIGHT... Najbolja pesma definitivno... I LOVE YOU GUYS!!! Quote
markomrki Posted July 7, 2006 Author Report Posted July 7, 2006 Evo me stigao sam na jedno vece. Morajm da radim. Sutra se vracam nazad na Exit. I prekosutra klanje. Quote
OceanSize Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 (edited) Shta je ovo?! Svet plus?! Skandal?! Metal Hammer?! Edited July 8, 2006 by OceanSize Quote
Dowla Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Video sam juce na ulazu Zelju,Mrkija i Anu... Proderao sam se: Rain Delay! Sigurno su pomislili da nisam normalan Quote
zeljeznizec Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 kako je bilo jebeno dobroooooooooooooooooooo Quote
Mega_Deda Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Hahaha, stvarno je bilo do jaja! Ne znam da li se seca, ali onom kratko osisanom gitaristi sam rekao da spusti gitaru malo! Uglavnom, svaka vam cast, dodjite nam opet u novi sad pa da nam opet bude super, nadam se da je i vama bilo isto tako dobro. Quote
markomrki Posted July 11, 2006 Author Report Posted July 11, 2006 Nama je uvek bilo do jaja u novom sadu ali je ovo na exitu bilo za pamcenje. Quote
Rain delay Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 ...Same time, next year? Mi Vi @ Mega Deda: Mi smo bend gitara dignutih u nerdy fazonu... Quote
shtuckensyglieben Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 aj stavite neke slike da vidimo kako je bilo! Quote
Mega_Deda Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 ...Same time, next year? Mi Vi @ Mega Deda: Mi smo bend gitara dignutih u nerdy fazonu... Ne znam za vas, ali ja sam danas, iako je bila samo proba, spustio gitaru maksimalno i klecao na kolenima kada idu zajebani delovi. Mislim, nebitno je to, vazno je da je svima bilo do jaja! Quote
zeljeznizec Posted July 11, 2006 Report Posted July 11, 2006 mi nemamo slika,ako neko ima neka okaci Quote
ALEXIE_AIC Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 (edited) Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajdrazi moji Rain delay-ovci , tek sad dodjoh do neta , nesto mi se zestoko sjebalo , a jos i nisam u Bg-u. No, hvala vam sto ste mi ulepsali Exit ! Ne mislim samo na svirku, koja je bila fenomenalna, jos samo da vas nisu onako (kako se, bar meni, cini ) ujebali sa zvukom, nego i na nezaboravno druzenje, svako vece na tvrdjavi, a narocito 9. jula. Ko je svetski sampion? RAIN DELAY, RAIN DELAY! Fantastican momenat vase svirke- ono nevreme koje je pocelo uporedo sa vama ...i kisa posle vas (jbg, ipak ste vi RD )... A, inace, vi izlazite na binu, a meni- srce ovoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko! OBOZAVAM VAS, BRE!!! Je l` znate to? Edited July 13, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
zeljeznizec Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 alexie ,sta drugo reci osim hvala puno na neizmernoj podrsci,uvek i na svakom mestu,vidimo se uskoro Quote
Puma Lasica Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 aj stavite neke slike da vidimo kako je bilo! Nashao sam neke nashe slike pa cim ih budem dobio kachimo...nema da brinete... Quote
macabre_girl Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 shto vam dobra ova rain delay, ne vadim je iz playliste Quote
Postmortal Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Е, да сам ишао на овај блесави фестивал, гледао бих само домаће бендове. Нашој јадно - бедној сцени треба подршке! Жао ми је што нисам био у прилици да вас видим. Надам се да се видимо ускоро! Quote
Recommended Posts