anchy rox Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 hvala za podrsku alexie!!! YOU RULE!!! Quote
markomrki Posted July 14, 2006 Author Report Posted July 14, 2006 Ajde ako ima josh slika molim neka ih neko postavi. Hvala. Quote
ALEXIE_AIC Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 hvala za podrsku alexie!!! YOU RULE!!! No, YOU RULE! Quote
markomrki Posted July 15, 2006 Author Report Posted July 15, 2006 Ne ti vladash. Spam mi je debeo kao zmaj. Quote
Bejbe Kompajler Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 eeeej, ljudi, 'ocete l' uskoro nedje svirat'??? Nije da mi smeta da svakodnevno preslusavam CD po vise puta, al' biK volela da vas malo cujem LIVE... pozz 4 ol of ju Quote
zeljeznizec Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 ne u skorije vreme u beogradu,samo okolina i unutrasnjost lepe zemlje nase Quote
Bejbe Kompajler Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 ne u skorije vreme u beogradu,samo okolina i unutrasnjost lepe zemlje nase a kada cete u bg-u, zeko??? Quote
shtuckensyglieben Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Poz narode,osvezite malo ofic. sajt nekim slicicama,novostima... Pa ono,vidimo se sjutra Quote
OceanSize Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 (edited) Hvala na "tops" probi!!! Nove stvari ubijaju...jedva chekam snimak/svirku pa da se looduje! Tu'd'moodiju!!! You're an inspiration in so many ways!!! Edited July 20, 2006 by OceanSize Quote
Prinzessin Tinea Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 meni nece da se otvori vas sajt... ovaj raindelayband Quote
Dowla Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 zadnji update sajta je izvrsen 16. novembra prosle godine Quote
zeljeznizec Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 ako ne moze da se otvori sajt to su trenutni problemi,a za updait,valjda ce uskoro da bude,stavljeno e par slika sa exita na metalhammer.info galeriji Quote
markomrki Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 Da da i ja cu sutra da ispisem novosti i recenziju sa Exita da je kacimo. Mislim da ce u istom mahu da ide i osvezavanje sajta sa novim slicicama, itd. Quote
Puma Lasica Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Srecan rodjendan Pumi Lasici Hvala,hvala... Quote
OceanSize Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Brale sve najbolje i svaka ti se dala!!! Srecan rodjendan!!! BoneYard XXX Quote
Bejbe Kompajler Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 happy B-day, man... sve najbolje i tako to... u nadi da cemo vas uskoro chuti u BG-u, pozz for all of you... Quote
Leshina Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Sretan ti rodjendan druze! <cmok>da porastes veliki,<cmok>da imas para,budes srecan,<cmok>i da se ozenis!!! Quote
markomrki Posted July 24, 2006 Author Report Posted July 24, 2006 Picko evo i da ti tvoj bubnjos cestita. Zelim to da zavrsis sa 9,25 prosekom. Zelim ti da ti se pojaca imunitet. Zelim ti da tvoji stomacni gripovi nisu jedina prilika kad na wc solji radis nesto drugo. Zelim ti da napises josh koji rap album. Zelim ti da budesh izabran za crnju godine od HARLEM INC. Zelim ti da ti sise predju iz C cup u D cup. Zelim ti da prestanesh da se znojish. Zelim ti da kupish tog tvog Peavija. Zelim ti da jebesh josh dugo godina, dok ne provalish da ti treba vijagra, pa da jebesh i posle. Zelim ti da se ne zaposlish kao ucitelj u gumnaziji. A ako se zaposlish, Zelim ti da jebesh neciju zgodnu kevu. Zelim ti da konacno pocnesh da se primash na kola i da kupish ferrari koji cesh meni da poklonish posle mesec dana. Zelim ti da i dalje fazonirash bradu jer je to jedini nacin da ostanesh u HARLEM INC. I na kraju zelim ti da te uveseljava moje drustvo dom kraja nasih zivota, jer je to jedino tr00, i da snimimo jedan do jaja album, na kom ce prduckanje tvoje bas gitare biti jasno, i..... GO RAIN DELAY. Eto... Quote
Rain delay Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Mom najboljem drugu zelim: 1. Srecan Rodjendan (Opijanje) 2. Dobro zdravlje 3. Peavey bass 4. Da pocne da skace u HC/punk fazonu na koncertima 5. Da ne ponavlja sve po 20 puta (po 10 puta je dovoljno) 6. Mnogo kvalitetnih riba 7. Mnogo kvalitetnih klinki 8. Mnogo basketa samnom i Chupom (narocito Ljigavog i Presiju da se gazimo) 9. Prosek jos bolji nego do sada, i najvaznije... 10. MNOGO USPEHA SA BENDOM RAIN DELAY!!! Quote
Rain delay Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Mom najboljem drugu zelim: 1. Srecan Rodjendan (Opijanje) 2. Dobro zdravlje 3. Peavey bass 4. Da pocne da skace u HC/punk fazonu na koncertima 5. Da ne ponavlja sve po 20 puta (po 10 puta je dovoljno) 6. Mnogo kvalitetnih riba 7. Mnogo kvalitetnih klinki 8. Mnogo basketa samnom i Chupom (narocito Ljigavog i Presiju da se gazimo) 9. Prosek jos bolji nego do sada, i najvaznije... 10. MNOGO USPEHA SA BENDOM RAIN DELAY!!! Quote
Recommended Posts