Bejbe Kompajler Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 pa nista, posto je scenski nastup bio poprilicno luuud, opalila sam glavom u sopstveno koleno i razvalila nos, pa je bilo krvi...po majci, shorcu, podu...TOTALNI HC!!!! BILO NAM JE DO JAJA, meni pogotovo... bice toga josh...mislim, ne krvi.... o, Bogo... Koliko stotina godina mora moje drushtvo da cheka na washu ludnicu u BGD-u? Izludecemo owako, a i izlizacemo CD... pozz Quote
Puma Lasica Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Do oktobra...a onda cemo zaredjati i sa svirkama u BG-u... Quote
Bejbe Kompajler Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 ajde... waljda cemo prezhiweti do oktoMbra... pozz Quote
markomrki Posted August 1, 2006 Author Report Posted August 1, 2006 Znaci stvarno je svirka bila zastrasujuca. Ja mislim da u SM treba ici poslom i svirkom, ljudi su tamo zaista zastrasujuci. Manijaka koliko volish. Ali zato dugo nisam cuo takav vrisak posle neke pesme RD. Quote
urs Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 pa, pod 1 - odlicno svirate. pod 2 - manijaci vole da vriste izmedju ostalog... Quote
markomrki Posted August 2, 2006 Author Report Posted August 2, 2006 pa, pod 1. Hvala pod 2. Vaistinu Quote
markomrki Posted August 7, 2006 Author Report Posted August 7, 2006 Jebo te nema me dva tri dana i odma padosmo na drugu stranu. Ocekujte updait uskoro, vrlo uskoro. Quote
hlorela Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Hajde da pokusam da vas vratim na prvu stranu. Kada sam se vec latila kucanja da priupitam da li cemo mozda moci da vidimo neki novi spot? Pozdrav! Quote
markomrki Posted August 12, 2006 Author Report Posted August 12, 2006 Pa cimamo neshto hocemo da radimo iz jednog kadra kao cold play i trebao bi da nas drzi na tvu do izdanja albuma. Ali cekamo menadzerku koja je rekla da ima neke vezice pa cemo da vidimo. Quote
ALEXIE_AIC Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Dragi moji Rd-ovci, samo da vas pozdravim, posto mi net dugo nije radio, pa me nije bilo poprilicno! Thinkin` of you! Jedva cekam vasu svirku. Quote
Puma Lasica Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 E pa Alexi i ti nama nedostajesh... shto se tiche svirki u BG-u bice ih ali tek od oktobra/novembra... ali ako budesh ishla sa 202-kom idemo 20. u Golubac i 26. u Padinu... poz... Quote
Puma Lasica Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 E pa Alexi i ti nama nedostajesh... shto se tiche svirki u BG-u bice ih ali tek od oktobra/novembra... ali ako budesh ishla sa 202-kom idemo 20. u Golubac i 26. u Padinu... poz... Quote
Crna_Dama Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Nije lose,poslusala sam album-prilicno su dobri. Quote
ALEXIE_AIC Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 (edited) E pa Alexi i ti nama nedostajesh... shto se tiche svirki u BG-u bice ih ali tek od oktobra/novembra... Evo oktobra. Samo da vas obavestim... Btw, videh te danas na faxu. Naravno, nigerises... Pozdravljam vas, dragi RD-ovci! Bas sam se pre neki dan setila kako mi je bilo lepo na Exitu (ovo ja, malo, zbog druzenja sa vama ). I nisu prilicno dobri, nego su straaaaavaaaaaaa! Jedva cekam drugi album. Je l` se radi na njemu? Edited October 4, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
zeljeznizec Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 radi se,pesme su spremne,treba uskoro da udjemo u studio Quote
solomona Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 ohoooooooohohoho..vi ste bas u radnoj atosferi..chujem i nova myspace stranica..aAAAAAA Quote
markomrki Posted October 6, 2006 Author Report Posted October 6, 2006 OOOOOOOOOOHhhhhhhhhh Yeah Quote
Bejbe Kompajler Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Hoce li neka svirka uskoro (u BGD-u) il' moram da kidnapujem nekog iz benda pa da u zamenu trazim svirkicu????? pozz Quote
zeljeznizec Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 u bg-u za sada nema nista najavljeno,ali videcemo Quote
Puma Lasica Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Sledece svirke su u 1)Krushevac 4. novembar 2)Subotica 11. novembar u BG-u josh uvek nishta ali chim bude bicete obavesteni... Quote
Karlo SE Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Opa dragi drugari, vidimo se u Subotici 11. novembra, konacno da se potrefe Dileje i Iteri , aj pa zivi bili. Quote
markomrki Posted October 18, 2006 Author Report Posted October 18, 2006 ah da i da podsetim jednu stvar koja je jako vazna. Ovako vishe nece moci. Cak ni spot ne moze vishe da se skine sa neta. Pod hitno treba to sve da se menja. Znaci ili ce biti promenjen domen sajta, ili ce biti updaitovan, ili cemo da menjamo web mastera. U svakom slucaju bicete obavesteni. Quote
Bejbe Kompajler Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Ovako vishe nece moci. Podseti me na Varljivo Leto '68-e.... -> NJIMA TREBA CHVRSTA RUKA!!! Aj pozz i zasvirajte malo u bege-u da se izludi nacija..... Quote
Puma Lasica Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 Podseti me na Varljivo Leto '68-e.... -> NJIMA TREBA CHVRSTA RUKA!!! Aj pozz i zasvirajte malo u bege-u da se izludi nacija..... Chim budemo znali neki datum obaveshtavamo...naravno proveren...i mi smo se uzeleli svirke u bg-u... poz...i thanx za podrshku... Quote
ALEXIE_AIC Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Jooooj, bre, koliko vas duuuuuuuuugo nisam videla... Quote
Recommended Posts